Sitaremay Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2021 177 82 18 24 21 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kukiletam #41 Minik Mucizemi Bekliyorum .!.: Aşılamaya girerken kaç ve ne kadardı yumurtalarınız durumlarımız biraz benziyor o yüzden merak ettim kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... 8 10 taneye yakın vardı ama ben bilmiyordum bu kadar ilerleyeceğini
Minik Mucizemi Bekliyorum .!.: Aşılamaya girerken kaç ve ne kadardı yumurtalarınız durumlarımız biraz benziyor o yüzden merak ettim kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... 8 10 taneye yakın vardı ama ben bilmiyordum bu kadar ilerleyeceğini
M Minik Mucizemi Bekliyorum Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2021 470 275 53 25 21 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kukiletam #42 Sitaremay .!.: 8 10 taneye yakın vardı ama ben bilmiyordum bu kadar ilerleyeceğini Genişletmek için tıkla... Doktorun hatası o zaman hem o kadar para verdiniz hem sıkıntısını çekiyosunuz Allah yardımcınız olsun
Sitaremay .!.: 8 10 taneye yakın vardı ama ben bilmiyordum bu kadar ilerleyeceğini Genişletmek için tıkla... Doktorun hatası o zaman hem o kadar para verdiniz hem sıkıntısını çekiyosunuz Allah yardımcınız olsun
M Minik Mucizemi Bekliyorum Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2021 470 275 53 25 21 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kukiletam #43 Sitaremay .!.: 8 10 taneye yakın vardı ama ben bilmiyordum bu kadar ilerleyeceğini Genişletmek için tıkla... Özelde mi yaptırdınız ben özelde yaptırdım 3 yumurtam vardı ama pcos olduğum için bende sonradan ohss oldum
Sitaremay .!.: 8 10 taneye yakın vardı ama ben bilmiyordum bu kadar ilerleyeceğini Genişletmek için tıkla... Özelde mi yaptırdınız ben özelde yaptırdım 3 yumurtam vardı ama pcos olduğum için bende sonradan ohss oldum
Diliruba Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2016 166 63 98 33 28 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Kukiletam #44 Ebruskooo .!.: Merhaba bende asilama tedavisi oldum bugün asılama günü hariç 10. Günüm test yaptım negatif erken mi acaba test için Genişletmek için tıkla... Sonradan test yaptınız mı benimde 11. Günümde negatif çıktı
Ebruskooo .!.: Merhaba bende asilama tedavisi oldum bugün asılama günü hariç 10. Günüm test yaptım negatif erken mi acaba test için Genişletmek için tıkla... Sonradan test yaptınız mı benimde 11. Günümde negatif çıktı