Aşılamadan 16.gun sonra gelen regl

nagiss21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
611
103
22
Merhabalar arkadaşlar 12 ekimde aşılama oldum klomen çatlatma iğnesi aşılama şeklinde tedavi gördüm asilamadan sonra 16. Gun adet oldum yani pazartesi gunh once kahvrengi ile başlayıp koyu kahrengi siyah şekilde oldum az az geldi hep salı günü de baya azalma oldu çarşamba günü ise çok çok az geldi leke şeklinde bugün geceden beri kanamam yok ama peceteye silinca acik kahvrengi sekilde geliyor ama ped te yok sizde de öyle oldu mu asilamadan dolayı mı az az gelmeye başladı 2 güncük regl mi oluyormuş ilk defa başıma geliyor ilk aşılamamdi bu konu hakkında yorumunuz nedir doktoruma yazdım cevap vermedi .lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Bugun doktora gittim karın ultrasondan baktı rahim kalınlaşmış mi diye kalın rahimin dedi gebelik olabilir dedi kan verdim negatif çıktı adetin sökülünce haber ver dedi sökülmezse de ver haber dedi 1 hafta içinde haber vericem artık durumu

Bugun doktora gittim karın ultrasondan baktı rahim kalınlaşmış mi diye kalın rahimin dedi gebelik olabilir dedi kan verdim negatif çıktı adetin sökülünce haber ver dedi sökülmezse de ver haber dedi 1 hafta içinde haber vericem artık durumu
Durumunuz ne oldu

Daha bekliyorum adetim sökülmedi öylece lekelenme yaşadım başka yok cuma günü gene gidicem doktora

Arkadaşlar ben bugün kan verdim 15.guj asilamamin sonuç netagif 0.2 çıktı ama adet olmadım 8 kasimd8 adet günüm ama olmadım neden acab normlade hiç gecikme olmaz aynı gün aynı tarihte gelir

Adet olasiya kadar bekle hiç bi ilaç kullan tarlusal falan hiç kullanma
Hiç bir ilaç kullanmıyorum çok uzan zamandir beklicem pazartesi günü doktora gideceğim bakalım ne olacak progeston yapmış olabilir mi 10 gün kullandım onu 5. Gün oldu birakili ağrım yok

X