• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamadan 12 gün sonra test yapılır mı?

ben eger varsa hertürlü cıkan diyenlerdenim..asılama hakkında pek bir bilgim yok ama sen olsam yapardım testi :)...Rabbim ins gönlüne göre verir

ben eger varsa hertürlü cıkan diyenlerdenim..asılama hakkında pek bir bilgim yok ama sen olsam yapardım testi :)...Rabbim ins gönlüne göre verir

tskler canım bende daha fazla dayanamayıp yarın hastaneye gıdecegım kan test ıcın isallah vardır isallah allahım hepımızın yuzunu guldurur evlerımızde cennet kokusuna bızlerde kovusuruz

ya ben asılama yaptıralı bugun 12 gun oldu ıdrarda test yaptırsam cıkarmı lutfen cvp

cnm galiba çıkar ama kanda baktırsan daha kesn olur..birde progen yada duphaston verdimi dr un o ilaçlar bitince 1 hafta içinde adet oluyosun 1 hafta geçince tahlil yaptırıyorsun..
bu arada galiba konyalısın dr un kim ?

tskler canım bende daha fazla dayanamayıp yarın hastaneye gıdecegım kan test ıcın isallah vardır isallah allahım hepımızın yuzunu guldurur evlerımızde cennet kokusuna bızlerde kovusuruz

evet canım konyalıyım sımdı dest yaptırmaya gıdıyorum isallah hayırlı haberlerle donerım dr hasan ali inal sska hastanesınde

Kızlar size başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum ki sizde benim gibi ümitlenip hayal kırklığına uğramayın. 7. Ocak da aşılama yapıldı dün 5. Gündü evde test yaptım silik cizgi cıktı sonra aynı gün kan tahlili yaptırdım 13 cıktı yani o da pozitif. Bı sabah doktora gittiğimde kan değeri düşmüştü 8.8 di. Doktorum çatlatıcı iğnenin testleri pozitif gösterebilcrni söyledi. Yani iğneden dolayı pozitif cıkmıs ce yanlış :(. Bir hafta daha beklicez hala umudumuz var. Buarada rahim duvarının kalınlaştını gördü bı gebeliğe işaret olabilirmiş ama adet döngüsüde olabilirmis. Kızlar benim gibi olup da sonradan pozitif cıkan varmı. Biraz desteğe ihtiyacım var.

Back