Aşılama aşılamada tecrübesi olanlar bi bakarmısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gxuxl@end

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
634
3
47
slm kızlar benim 27 haziranda aşılamam oldu bu gün kasıklarımda baskı var oturunca ve ayağa ilk kalktığımda canım acıyor karnımda şişmeye başladı geriliyor resmen ama gaz gibi değil bide progestan kullanıyorum beyaz bişi akıyo bu hissettiklerim progestan kapsülle alakalı olabilirmi çünkü 8 saat arayla 2 kapsül atıyorum içi doldu artık o kadar ilaç nerde toplanıyor ya şaşırdım artık lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız

selamm ağrı olabiliyor kşişiye göre değisiyorr bu türr etkiler progesteronu acaba çok iyi koyamıyomusunn iyice içeriye itmen ve on on beş dakk yatmann lazımm hemen kalkarsann akıyorr cünkü sen en iyisi doktorunaa danışşş söylee inşş her şeyy iyi gıderrr canım

canım iyi attığıma eminim değil 15 dk müsait olduğum için 1 saate yakın yatıyorum zaten hemen akmıyor gün içerisinde akıyor

O jel akar canım gün içerisinde.Hatta zaman zaman pıhtı şeklinde hafif kahverengimsi- kremimsi bi renkte gelir.Hiç korkma.
Ağrı sızı şişme hepsi normal.vucudun alışkın olmadığı bi şekilde ilaçlarla uyarılıyor çünkü.

Sen jelini değil kapsülünü kullanıyormuşsun.Ondada akıntı normaldir.
Belki dediğim pıhtı olmaz ama akıntı ondada olur.

ben aşılamdan sonra adet olana kadar o ağrı ve batmaları çektim canım. normal. merak etme.progestan akıntı yaparmı bilemiyorum. ben de kapsül kullnmıştım ama öyle bişey olmadı.inş. olumlu sonucunu duyarız..

Sen jelini değil kapsülünü kullanıyormuşsun.Ondada akıntı normaldir.
Belki dediğim pıhtı olmaz ama akıntı ondada olur.
canım benim sağol ya buda pıhtı gibi düşüyo çamaşırıma acaba dedim hani yoksa hemen kalkmıyomda 1 saate yakın yatıyom bide günde 3 kez 2şer tane atıyorum heralde fazla geliyo :roflol:ne bilem sonucu iyi olur inş

sağol canım inş olumlu olur dün çok ağrı vardı bu gün iyiyim şükür sen ne zaman denedin canım hayırlısı inş hakkımızda:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…