Evet ilk aşılama benimsen ne iğneleri vuruluyordun
Ay bende yumurta büyütme dışında iğne sandımBenimde ilk aşılama bana önce femara verdi regl 2. Günü başladım 5 gün içtim 2 gün sonra kontrol dedi o gün gonal f 450 lık verdi 3 gün 50 ölcü vurul dedi cuma son iğnemdi cumartesi ovitrelle yaptım gece 22:30 da pazartesi günü aşılama oldu sen nasıl yaptın?
Ay bende yumurta büyütme dışında iğne sandımbende aynı 2. Günü başladım 5 gün Letu verdi ardından 3 günde gonol f 50 dz vuruldum. 19 ağustosta ovitrelle vuruldum 23 ünde de aşılama oldum 9 gün oldu benim yani
Adet sancısı gibi sancı çekince tamam olmadı galiba duygusuna giriyor insan direkt.Aslında bu belirti ile tutan da var ama hormonlar nasıl ele geçiriyor bizi dimiiiAynı işlemler inşllah iyi sonuçlar alırız hemen karamsar olma olur mu sanki bebeğin seninleymiş gibi konuş onunla
İlk başlarda normalmiş olabilir dendi progesteron kullanıyorsunuz dimi devam ederse bir doktorunuza sorunKızlar benim de ilk aşılamamın 2.günü bakalım ne olacak beklemedeyim. Ancak aşılamadan beri kahverengi akıntılarım bitmedi, normal mi sizce
Valla doktor hiçbir ilaç ya da vitamin yazmadı. Ben kendim folik asit aldım onu kullanıyorum bi kere günde. Bir de yediklerime dikkat ediyorumİlk başlarda normalmiş olabilir dendi progesteron kullanıyorsunuz dimi devam ederse bir doktorunuza sorun
Canım sonuçlandı mıMerhaba. Ayın 19 unda ovitrelle iğnesi vuruldum ve 21 inde aşılama oldum. İlk aşılamam. İlk zamanlar kasık Ağrılarım vardı şimdi hiç denecek kadar az. Progesterona başladım iki gün önce bilgim yok o mu ağrı kesiyo dicem saçma geliyor bana. Bakıyorum herkesin ağrısı var benim yok moralim bozuldu sanırım tutmadı.. Ayın 4 ü Çarşamba günü belli olacak zor sabrediyorum heyecan korku merak..