Bende öyle biliodumda doktor iliski önerdi 1 gun arayla ondan sordunOnlar kalitesiz oluyor ve kayboluyor diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle biliodumda doktor iliski önerdi 1 gun arayla ondan sordunOnlar kalitesiz oluyor ve kayboluyor diye biliyorum
Su tüketimi çok yaptıysan idrar seyreltik olursa belirgin olmayan çizgiler teste yansımayabilir o yüzden sabah bekle garanti olsun inşallah güzel haberler alırsın sabah burdan da yaz yapıncaYapmadım korkuyorum bide ilk idrarla yapmak gerekiyormuş akşam oldu bilmem denemeli miyim..
Birsey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim asilama oncesi 3 yumurtam büyüktü geriden gelen yumurtalarimda vardı çatlama olduktan sonra o geriden gelen yumurtalarim kayıp mı oluyor yoksa ilişkiye şansım devam ediyor mu bilginiz varmi
AA yeni duydum TSK ederim cevap içinBanada 3 gün aşırı ilişki önerdi bundan yorum çıkarak şansın devam ediyor bence. Hani çok küçük değilde belli olgunluktaysa muhtemelen. birde aşılama ile aralarında 4 gün fark olarak ikizi olan okumuştum
Olsun ümit kesmeyin bende de 3 yumurta çıkmıştı Allah'ın izniyle olacak ❤Bende öyle biliodumda doktor iliski önerdi 1 gun arayla ondan sordun
Bazen tamam olcak diyorum bazen yok diyorum çok zor ya Rabbım aratmasın bende birde tup bebek ilaçlarını kullandım doktor aşılamaya çevirdi daha bir zorduOlsun ümit kesmeyin bende de 3 yumurta çıkmıştı Allah'ın izniyle olacak ❤
Aa öyle de oluyor mu sizden duydum ilk kez. Evet çok zor ben ki kişiliğim çok güçlüdür ilk aşılamadan sinirlerim yıprandı ki insanlar neler neler yaşıyor. Hep dua ediyorum Rabbim tez zamanda sağlıkla versin hepimize çok zor bir süreç yaşanmadan asla anlaşılmıyoBazen tamam olcak diyorum bazen yok diyorum çok zor ya Rabbım aratmasın bende birde tup bebek ilaçlarını kullandım doktor aşılamaya çevirdi daha bir zordu
Eşim diyor bekleyelim bir gün kalıyor zaten diye o yüzden bekleme kararı aldık yanlış sonuç almamak içinnSu tüketimi çok yaptıysan idrar seyreltik olursa belirgin olmayan çizgiler teste yansımayabilir o yüzden sabah bekle garanti olsun inşallah güzel haberler alırsın sabah burdan da yaz yapınca
3 yumurtam büyümüştür gerisi geriden geliyordu aslında diğerleri olmaz dedi ben imza atarım dedi bizde ona inanmayı seçtik aynen yaşamayan bilmez cidden Rabbım kimseyi sınamasın cocuksuzlukla sağlıklı kucağına almayı nasip etsinAa öyle de oluyor mu sizden duydum ilk kez. Evet çok zor ben ki kişiliğim çok güçlüdür ilk aşılamadan sinirlerim yıprandı ki insanlar neler neler yaşıyor. Hep dua ediyorum Rabbim tez zamanda sağlıkla versin hepimize çok zor bir süreç yaşanmadan asla anlaşılmıyo
Ne yaptınız benim gibi belirti çekmeyen biri olunca merak ettimYapmadım korkuyorum bide ilk idrarla yapmak gerekiyormuş akşam oldu bilmem denemeli miyim..
Test yapmadım yarını bekliyorum kasık ağrılarımda olmaya başladı korku heyecan karışık yarını bekliyorummmNe yaptınız benim gibi belirti çekmeyen biri olunca merak ettim
hiç endişe etme kasık ağırısı olumlu yada olumsuz bir belirti değil değişik bir duygu değil mi bazen olacak kesin hissine girince hemen olurda negatif görürsem diye umutsuzluk yaşamamak adına olumsuzluk düşünmeye başlıyorsun. Her ay negatif ile hayal kırıklığı yaşayınca olumsuza hazırlamak bazen daha iyi gibi geliyor. Duygular karışıyor gidiyor. Gönlümüzdeki en kısa zamanda hayırlısı ile olsun inşallah yaTest yapmadım yarını bekliyorum kasık ağrılarımda olmaya başladı korku heyecan karışık yarını bekliyorummm
Moralim sıfır galiba adet oldum ağlamak istiyorumhiç endişe etme kasık ağırısı olumlu yada olumsuz bir belirti değil değişik bir duygu değil mi bazen olacak kesin hissine girince hemen olurda negatif görürsem diye umutsuzluk yaşamamak adına olumsuzluk düşünmeye başlıyorsun. Her ay negatif ile hayal kırıklığı yaşayınca olumsuza hazırlamak bazen daha iyi gibi geliyor. Duygular karışıyor gidiyor. Gönlümüzdeki en kısa zamanda hayırlısı ile olsun inşallah ya
Sana üzülme demicem çünkü her türlü üzüleceksin biliyorum . Seni çok iyi anlıyorum… Bir gün o testte istediğimiz sonucu görecez. Bunu düşün ve kendini yıpratma olur mu. Bak görüyorsun yalnız değiliz çok kişi aynı şeyleri yaşıyoruzMoralim sıfır galiba adet oldum ağlamak istiyorum
Merhabalar Umarım en güzel şekilde sonuçlanır ☺ benim 7. Günüm daha 12. Günü bekliyorum test içinMerhaba hanımlar sonuclarınız ne oldu acaba bende dün ilk aşılamamı oldum
Kesin olarak geldi mi peki. Hani hafif leke gibiyse yerleşme kanaması olabiliyor ya bir ihtimalMoralim sıfır galiba adet oldum ağlamak istiyorum
İnşallah sizde güzel somuçlar alırsınız bende nasıl bekleyeceğim bilemiyorum birşey sormak istiyorum eşimin yıkmaadan Sonra ileri hız yüzde 0 dı sizce umutlanmalı mıyım bu değerleMerhabalar Umarım en güzel şekilde sonuçlanır ☺ benim 7. Günüm daha 12. Günü bekliyorum test için
İnan o kadar beklenmeyen sonuçlarla karşılaştım ki bu platformda o yüzden tahmin etmek çok güç. Ama biliyorsun aşılama tutma oranı düşük bir tedavi zaten. İleri hızı 0 ama yumurtaya yakın bir konumdaysa tutma ihtimali var ki doktorun yapmış. Allah ol derse olur biliyorsun. O yüzden dua et bol bol. Aşılamada çok ümit olmadan olmasını ummak gerek benceİnşallah sizde güzel somuçlar alırsınız bende nasıl bekleyeceğim bilemiyorum birşey sormak istiyorum eşimin yıkmaadan Sonra ileri hız yüzde 0 dı sizce umutlanmalı mıyım bu değerle
Yaa siz ne güzel konuşuyorsunuz o kadar çok umut oldunuz ki içime sabahtan beri bakmadiğim araştırmadığım yazmadığım yer kalmadı 2 senedir bekleyince bı kıvılcım arıyor insan inşallah güzel sözleriniz gibi güzel yavrunuzu alırsınız kucağınızaİnan o kadar beklenmeyen sonuçlarla karşılaştım ki bu platformda o yüzden tahmin etmek çok güç. Ama biliyorsun aşılama tutma oranı düşük bir tedavi zaten. İleri hızı 0 ama yumurtaya yakın bir konumdaysa tutma ihtimali var ki doktorun yapmış. Allah ol derse olur biliyorsun. O yüzden dua et bol bol. Aşılamada çok ümit olmadan olmasını ummak gerek bence