Merhaba canim insallah bebegin tutunur.normal o akintilar tutunmasi 2 hafta sonra belli olur ancak simdiki belirtilerin hepsu ignenin etkisinden 3.asilamami yaptirdim ilk ikide butun belirtileri yasadim ama sonuc husran oldu pek dinleme kendini normal hayatina devam et sonra hayal kirikligina ugrama.Merhabalar cumartesi gunu asilama yapildi bana sütlü kahve rengi renginde akintim geliyo bugun bu normal mi ilk asilamam o yuzden bilgim yok cok fazla gaz sancilarim da cok hala karnim şiş bunlar normal mi bi de bebek ne zaman tutunur bu akintilar tutunmanin belirtisi olabilir mi bilgisi olan varsa yardimci olsun tesekkurler
Lekelenme şeklinde akıntı normal canım. Bende 3 kere asilama yaptırdım. Ilkinde lekelenme çok oldu ama 3. De hiç lekelenme olmadi. Asilama yaparken spekulum diye bi aletle rahmi acıyor ya işte o hafif lekelenme yapabiliyor endişe etme. Bir de şişkinlik bende de çok oldu, catlatma iğnesinin etkisi ve sperm i hazırlarken kullanılan solüsyonlardan şişkinlik oluyormuş. Ben aşılamadan 13 gün sonra öğrenmiştim gebeliği. 3. Asilamada tuttu ama inanır mısın hiç bir belirti yaşamadım.Merhabalar cumartesi gunu asilama yapildi bana sütlü kahve rengi renginde akintim geliyo bugun bu normal mi ilk asilamam o yuzden bilgim yok cok fazla gaz sancilarim da cok hala karnim şiş bunlar normal mi bi de bebek ne zaman tutunur bu akintilar tutunmanin belirtisi olabilir mi bilgisi olan varsa yardimci olsun tesekkurler
Döllenme 5.10.arasında gerçekleşiyor cnm testte 12.günmü çağırdılarMerhabalar cumartesi gunu asilama yapildi bana sütlü kahve rengi renginde akintim geliyo bugun bu normal mi ilk asilamam o yuzden bilgim yok cok fazla gaz sancilarim da cok hala karnim şiş bunlar normal mi bi de bebek ne zaman tutunur bu akintilar tutunmanin belirtisi olabilir mi bilgisi olan varsa yardimci olsun tesekkurler
Olsun yine de tutmus Allah uzun ömurler versin bugun 7. Gun cok fazla akintim kalmadi artik ama hala sislik var ara arada kiramplar giriyo karnimaLekelenme şeklinde akıntı normal canım. Bende 3 kere asilama yaptırdım. Ilkinde lekelenme çok oldu ama 3. De hiç lekelenme olmadi. Asilama yaparken spekulum diye bi aletle rahmi acıyor ya işte o hafif lekelenme yapabiliyor endişe etme. Bir de şişkinlik bende de çok oldu, catlatma iğnesinin etkisi ve sperm i hazırlarken kullanılan solüsyonlardan şişkinlik oluyormuş. Ben aşılamadan 13 gün sonra öğrenmiştim gebeliği. 3. Asilamada tuttu ama inanır mısın hiç bir belirti yaşamadım.
Canim insallah tutar jel kullaniyosan akinti gogus agrisi bacak sizlamasi vs olacak bnde de olmustu bu jelin etkisiymis ve anladigim kadarla bnim gibi agrili yaşiyosun ayni bnde gaz sancisindan agliyodum gun gectikce azalicak acin insallah ve sonuc 12 15 gun arasi belli olur benim 17. Gunde adetle sonuclandi insallah kirmizilari gormezsin .Merhabalar cumartesi gunu asilama yapildi bana sütlü kahve rengi renginde akintim geliyo bugun bu normal mi ilk asilamam o yuzden bilgim yok cok fazla gaz sancilarim da cok hala karnim şiş bunlar normal mi bi de bebek ne zaman tutunur bu akintilar tutunmanin belirtisi olabilir mi bilgisi olan varsa yardimci olsun tesekkurler
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin.Bende 3. Asilamami.yaptirdim ama hic umidim yok tutacagindan hic belirtim bile yok.Lekelenme şeklinde akıntı normal canım. Bende 3 kere asilama yaptırdım. Ilkinde lekelenme çok oldu ama 3. De hiç lekelenme olmadi. Asilama yaparken spekulum diye bi aletle rahmi acıyor ya işte o hafif lekelenme yapabiliyor endişe etme. Bir de şişkinlik bende de çok oldu, catlatma iğnesinin etkisi ve sperm i hazırlarken kullanılan solüsyonlardan şişkinlik oluyormuş. Ben aşılamadan 13 gün sonra öğrenmiştim gebeliği. 3. Asilamada tuttu ama inanır mısın hiç bir belirti yaşamadım.
Test yapsrsan kesinlikle pozitif cikar ignenin etkisiyle 12.gunu doldurmadan test yapma canim.Insallah ya rabbim herkese nasip etsin benim ilk asilamam hic bi sorunumuz yok o yuzden umutluyum cok 7. Gun bugun erkem gebelik testlerinden alip yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
Cann bncede bekle ignenin etkisi 10 ve 12 gun icinde cikiyomus yani 14.gunu bkle az kalmis insallah mutlu son olurInsallah ya rabbim herkese nasip etsin benim ilk asilamam hic bi sorunumuz yok o yuzden umutluyum cok 7. Gun bugun erkem gebelik testlerinden alip yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
Heycan yok az kaldi insallah guzl hberlerleAmin canim insallah ya gunler gecmek bilmiyo
Merhaba Cnm sonucun belli oldu muAmin canim insallah ya gunler gecmek bilmiyo
Bende ilk asilamami yaptırdım. 8.gun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama hala umutluyum. Senin sonucun ne oldu merak ettim.Insallah ya rabbim herkese nasip etsin benim ilk asilamam hic bi sorunumuz yok o yuzden umutluyum cok 7. Gun bugun erkem gebelik testlerinden alip yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?