Yok canım ben özelde yaptırdım. Devleti hiç bilmiyom ya
Hmm inşallah senn tutmuştur ne kadar süre yattrdlar canm ?Yok canım ben özelde yaptırdım. Devleti hiç bilmiyom ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ben özelde yaptırdım. Devleti hiç bilmiyom ya
Hmm inşallah senn tutmuştur ne kadar süre yattrdlar canm ?Yok canım ben özelde yaptırdım. Devleti hiç bilmiyom ya
maalesef canım.test yapmadım ama kanamam çoğaldı.az olsa şansım vardıHadi yaaa gerçkten mi (( çok çabuk olmamış mı adetin? Keşke bi kan tahlili yaptırsan belki yerlşme kanı filan olamazmı ?? Bi devdiyolar geç döllenme filan da olabiliyomuş
Aşılamadan sonra doktorum yarım saat kaldırmafı beni. Aman kalkma dedi :)Hmm inşallah senn tutmuştur ne kadar süre yattrdlar canm ?
Hadi yaaa hani ne biliyim bi doktorunla görüşsemiydn acabamaalesef canım.test yapmadım ama kanamam çoğaldı.az olsa şansım vardı
İyi yapmış inşallah tutar ya kaçıncı aşılaman dıAşılamadan sonra doktorum yarım saat kaldırmafı beni. Aman kalkma dedi :)
Benm ilk aşılamam canım benmİyi yapmış inşallah tutar ya kaçıncı aşılaman dı
Ayy inşallah tutar çok sevinirim inşallah bnmde olur bebeyim ve tüm isteyenlerin amiiin allahm sen büyüksün yardm et aminBenm ilk aşılamam canım benm
İnşallah canımm benmmm... Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah yaaa ben yarın kan tahlili yaptırabkrm bugün 15.günüm adet olmadımAyy inşallah tutar çok sevinirim inşallah bnmde olur bebeyim ve tüm isteyenlerin amiiin allahm sen büyüksün yardm et amin
Adet zamann geçtimi canm ?İnşallah canımm benmmm... Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah yaaa ben yarın kan tahlili yaptırabkrm bugün 15.günüm adet olmadım
23ünde adet oldum geçen ay. İnşallah bebişim tutunmuşturda onun işaretidirAdet zamann geçtimi canm ?
Kasımn 23 mü aralkmı23ünde adet oldum geçen ay. İnşallah bebişim tutunmuşturda onun işaretidir
Kasımın 23ünde adet oldum en sonKasımn 23 mü aralkmı
Canım senin asilaman tuttu mu acabaKasımın 23ünde adet oldum en son
Çok üzüldüm canim yarana tuz basmis gibi oldum..inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın da bebeğini kucağına almayi nasip etsin RabbimHayır maalesef tutmadı benim aşılamam ve tutmuştu düşürdüm
Ammiinnn cümlemizinn inşallaahhh.. okuduğum bi çok yerde ve bugün konuştuğum biri de diyorki ilk aşılamanın tutma ihtimali çok düşük zatenÇok üzüldüm canim yarana tuz basmis gibi oldum..inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın da bebeğini kucağına almayi nasip etsin Rabbim