• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamaaa yardım

cikoss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
8
0
1
29
kızlar merhaba .
ben ayın 14 ünde aşılama oldum
Doktor 14 gün sonra test demişti kan testi yaptırdım negatif çıktı ancak aşılamanın üstünden 18 gün geçmesine rağmen hala hasta olmadım?
Aynı durumu yaşayanlar varmı acaba ? En geç ne zaman hasta olurum sizler ne zaman hasta olmuştunuz yada kan testinde negatif görüp sonradan pozitif olma ihtimali olabilir mi? Böyle bişey yaşayanlar varmı sonradan pozitife dönme gibi …. Çok üzgünüm lütfen fikir paylaşın …

kızlar merhaba .
ben ayın 14 ünde aşılama oldum
Doktor 14 gün sonra test demişti kan testi yaptırdım negatif çıktı ancak aşılamanın üstünden 18 gün geçmesine rağmen hala hasta olmadım?
Aynı durumu yaşayanlar varmı acaba ? En geç ne zaman hasta olurum sizler ne zaman hasta olmuştunuz yada kan testinde negatif görüp sonradan pozitif olma ihtimali olabilir mi? Böyle bişey yaşayanlar varmı sonradan pozitife dönme gibi …. Çok üzgünüm lütfen fikir paylaşın …
selamm bende 14 agustosda aşılama oldum. aşılama sonrası 12. ve 16. günlerde kan verdim ama maalesef negatif benim tutmadı. adet de olmadım derkenn bu sabah oldum.

Back