Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana dinlenmene çok gerek yok dedi. ben yinede bir gün izin aldım o gün yattım. sonraki günler çokta dikkat etmedim.Banada vajınadan jel verdı bıde ılac sabah akşam ıcıyorum dün sabah oldum dün ve bugün dınlenıyorum yarın ıse gidicem
aminn canım amin bizimde aynı. bi sorunumuz yok 4 yıldır evliyim 2 yıldır istiyoruz. inşallah hepimizin olur ilk aşılama da. bende sadece şişkinlik var onun haricinde bişey yok. çokta düşünmek istemiyorum ama elimde değil.inşallah ilk aşılamanız mı kızlar benim ilk aşılama adetlerim düzenli eşimin sayı ve hareketliliği de iyi ama sebep yok.Allah uğraşlarımızı boşa çıkarmaz inşaallah dr kaç gün sonra test yapın dedi
erken bence ya ben yapmayı düşünmüyorum canım zaten 2 yıldır uğraştığımız için her ay hüsran o testlerden bıktım. o yüzden adeti bekliycem ayın 11 i filan. inşallah gelmezde.kaçıncı gün yapacaksınız test peki 7. günden sonra belli oluyo diyo okudum ama erken değil mi ki![]()
3 canım. 72 milyon sperm %55 hareketli. eşinin değerleri iyi dedi doktor ama bilmiyorum bende aynı senin gibi düşünüyorum. bi yanım yine olmayacak diyo bi yanımda bu sefer belki olur diyo10 şubatta benim ilk aşılamaya çok umut bağlamayın dıyolar hep umutlanmıyorum hem de neden olmasın kı diyorum
Bir de kaç yumurtan oluştu senın