deriko24 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 44 Emoji Skoru 30 Puanlar 88 Yer Kocaeli 14 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi0 #21 sevgi0 .!.: tutmadı canım uzun süre yatmakla alakası olduğunu düşünmüyorum artık nasipte varsa olur Genişletmek için tıkla... Canım ya çokk üzüldüm.ama hayırlısı olsun.olur mutlaka iyi düşün.sıkma canını benimde 7.günüm sürekli kasık ağrım rahimde ağrım var.kafam çok karışık.hayırlısı olsun hakkımızda.
sevgi0 .!.: tutmadı canım uzun süre yatmakla alakası olduğunu düşünmüyorum artık nasipte varsa olur Genişletmek için tıkla... Canım ya çokk üzüldüm.ama hayırlısı olsun.olur mutlaka iyi düşün.sıkma canını benimde 7.günüm sürekli kasık ağrım rahimde ağrım var.kafam çok karışık.hayırlısı olsun hakkımızda.
A Adana47 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 11 Emoji Skoru 6 Puanlar 1 Yaş 32 23 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi0 #22 sevgi0 .!.: ortadoğu hastanesi 500 tl Genişletmek için tıkla... Ortadoğuda hangi doktorun yanında tedavi oldunuz Acaba hamile kaldınız mı acaba
sevgi0 .!.: ortadoğu hastanesi 500 tl Genişletmek için tıkla... Ortadoğuda hangi doktorun yanında tedavi oldunuz Acaba hamile kaldınız mı acaba