aşılama

sevgi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
28
merhaba arkadaşlar bşy sormak istyrm ben geçen hafta cuma aşılama yaptırdım fakat yarım saat kadar uzanmak gerekiyordu ben çok uzanamadım 10 dk sonra kalmak zorunda kaldım. yani hep umutsuzluğa düşüyorum uzanmadım tutmaz die yeterli mi acaba 10 dk

geçmiş değişmez

ama siz stres yaparak şimdinizi de kötü geçiriyorsunuz

bir de bildiğim klinik ortamında yapılıyor aşılama

ne kadar yatmanız gerekirse o süre yatırmıyorlar mı

yani benim tüp bebek doktorum hastanede yatacağına evinde otursun daha az stres olur derdi ama yolda gidilecek diye iki saat yatırırdı hastanede

iyi düşünü unutun geçmişi

ayrıca da bu sefer olmazsa sonra olur siz kendinizi yiyip bitirmeyin

başka şeylere odaklanın unutun aşılamayı

açın komedi dizisi izleyin gelin kaynana programı izleyin

stil yarıştıranlara bakın

çocuk bebek vs olmayan bir şeyler ile kafayı dağıtın

varsa olacagı olur zaten bence kafanıza takmayın simdi insallah olumlu sonuclanır

bence yeterli canım giden gitmiştir yerine rahat ol olacağı varsa olur zaten bunlar önemli değil ki insallahh tutar allah hepimizin gönlüne göre versin

aşılamada spermler rahmin içine bırakılmıyor mu? eger böyleyse 10 dakika fazla bile

2 yılda 3 doktor değiştirdim hastane ortamında oldu evet gittiğim tüm hastaneler özeldi. fakat hiçbir doktor sizin olmasını istediğiniz kadar çabalamıyor ilaç iğne verip gönderiyor. en sonda yapacak bşy yok artık size deyip gönderiyorlar. benimde eşiminde hiç bir sıkıntımız yok açıklanamayan infertilite. bu sabah kadar aklımda yoktu hiç düşünmüyordum da bugün böle bi ruh haline girdim.

bence yeterli canım giden gitmiştir yerine rahat ol olacağı varsa olur zaten bunlar önemli değil ki insallahh tutar allah hepimizin gönlüne göre versin
amin inş
aşılamada spermler rahmin içine bırakılmıyor mu? eger böyleyse 10 dakika fazla bile
evet ama doktor çok saçma sapan bşy söledi aşılama bittikten sonra karnımdan ultrasonda baktı ve yumurtanın şekli bozumuş dedi. ama iki gün öncesine kadar böle bşy yoktu. çatlama iğnesi yapmış olabilir mi

yani yumurtanın şekli bozulmuş ise bunun yatmkla alakası yok.

canım nerede nekadara yaptırdın

fiyatı baya iyimiş bende düşünüyorum ama burda 1500 2000 civarı fiyat veriyor hastaneler

fiyatı baya iyimiş bende düşünüyorum ama burda 1500 2000 civarı fiyat veriyor hastaneler
sperm yıkama işini dışarda bi yerde yaptırdık tabi kendileri yönlendiriyor.140 lirada oraya verdim o kadar. 1500 2000 çok fazla yani gittiğiniz hastane önemli normal gebelikten farkı yok sadece bir şırınga ile gönderiyor gerek yok yani o kadar para vermeye başka hastane gidin. doktorum bile çok basit bşy dedi çok fazla 500 lira

kesinlikle öyle banada cok fazla geliyor fiyat olarak bulurum inşallah güzel uygun biyer

bide işlem sırasında ağrı oluyor mu ya kusurabakmayın fazla soru sordum

bide işlem sırasında ağrı oluyor mu ya kusurabakmayın fazla soru sordum
bilginiz olsun acı hissiyatınız düşükse kesinlikle anesteziyle yaptırın ben o gün acillik olmuştum hastane sesimle yıkıldı şoka girmişim.. tansiyonum yarım saat 6 da kaldı.

o zaman ban şart anestezi ya ben spekulum muayenesi bile yaptıramıyorum ya

merhaba,
aşılama sonrası crinone jel kullanan var mı aranızda ? Herhangi bir yan etki oluşturdu mu?

Aşılama rahim filminden zor olamaz sanırım filmi önceki ay cektirdim tüpler açık olmasına rağmen sancı yaptı ama Dr sana güveniyorum diyip sadece öncesinde ağrı kesici yaptı aşılama olacak bu ay okuyunca bi tedirgin oldum anestezi olmadan olan varmı ?

Merhaba aşılamanız tuttumu merak ettim ben de aşılama oldum ve uzun süre yatamadım.sonucun ne oldu canım..

Merhaba aşılamanız tuttumu merak ettim ben de aşılama oldum ve uzun süre yatamadım.sonucun ne oldu canım..
tutmadı canım uzun süre yatmakla alakası olduğunu düşünmüyorum artık nasipte varsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…