Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşbence yeterli canım giden gitmiştir yerine rahat ol olacağı varsa olur zaten bunlar önemli değil ki insallahh tutar allah hepimizin gönlüne göre versin
evet ama doktor çok saçma sapan bşy söledi aşılama bittikten sonra karnımdan ultrasonda baktı ve yumurtanın şekli bozumuş dedi. ama iki gün öncesine kadar böle bşy yoktu. çatlama iğnesi yapmış olabilir miaşılamada spermler rahmin içine bırakılmıyor mu? eger böyleyse 10 dakika fazla bile
yani yumurtanın şekli bozulmuş ise bunun yatmkla alakası yok.evet ama doktor çok saçma sapan bşy söledi aşılama bittikten sonra karnımdan ultrasonda baktı ve yumurtanın şekli bozumuş dedi. ama iki gün öncesine kadar böle bşy yoktu. çatlama iğnesi yapmış olabilir mi
ortadoğu hastanesi 500 tlcanım nerede nekadara yaptırdın
sperm yıkama işini dışarda bi yerde yaptırdık tabi kendileri yönlendiriyor.140 lirada oraya verdim o kadar. 1500 2000 çok fazla yani gittiğiniz hastane önemli normal gebelikten farkı yok sadece bir şırınga ile gönderiyor gerek yok yani o kadar para vermeye başka hastane gidin. doktorum bile çok basit bşy dedi çok fazla 500 lirafiyatı baya iyimiş bende düşünüyorum ama burda 1500 2000 civarı fiyat veriyor hastaneler
bilginiz olsun acı hissiyatınız düşükse kesinlikle anesteziyle yaptırın ben o gün acillik olmuştum hastane sesimle yıkıldı şoka girmişim.. tansiyonum yarım saat 6 da kaldı.bide işlem sırasında ağrı oluyor mu ya kusurabakmayın fazla soru sordum
Merhaba aşılamanız tuttumu merak ettim ben de aşılama oldum ve uzun süre yatamadım.sonucun ne oldu canım..merhaba arkadaşlar bşy sormak istyrm ben geçen hafta cuma aşılama yaptırdım fakat yarım saat kadar uzanmak gerekiyordu ben çok uzanamadım 10 dk sonra kalmak zorunda kaldım. yani hep umutsuzluğa düşüyorum uzanmadım tutmaz die yeterli mi acaba 10 dk
tutmadı canım uzun süre yatmakla alakası olduğunu düşünmüyorum artık nasipte varsa olurMerhaba aşılamanız tuttumu merak ettim ben de aşılama oldum ve uzun süre yatamadım.sonucun ne oldu canım..