B baharckzkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2016 24 9 29 19 Mayıs 2016 Konu Sahibi baharckzkk #1 Merhaba arkadaslar aklima takilan bisey var yardimci olun lutfen asilama yaptirdim 8. günü test yaptim ikinci cizgi cikti hamile olabilirmiyim yoksa çatlatma iğnesini etkisi olabilirmi
Merhaba arkadaslar aklima takilan bisey var yardimci olun lutfen asilama yaptirdim 8. günü test yaptim ikinci cizgi cikti hamile olabilirmiyim yoksa çatlatma iğnesini etkisi olabilirmi
B baharckzkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2016 24 9 29 19 Mayıs 2016 Konu Sahibi baharckzkk #2 Kimse yokmu .. Yardim edecek
Safistd Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2016 4.733 15.911 35 19 Mayıs 2016 Konu Sahibi baharckzkk #3 Canım ıgne etkısı olabılır sekız gun erken bence test yapma kan tahlılıne kadar zaten 12ncı gınu kan tahlılı yaptrcaksın 4 gun kalmıs azcık sabret
Canım ıgne etkısı olabılır sekız gun erken bence test yapma kan tahlılıne kadar zaten 12ncı gınu kan tahlılı yaptrcaksın 4 gun kalmıs azcık sabret
B baharckzkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2016 24 9 29 19 Mayıs 2016 Konu Sahibi baharckzkk #4 Tesekur ederim safistd evet amakendimi tutamayip yaptim ve uzun zamandir gormek istedigim o ikinci çizgiyi gorunce cok heyecanlandim dua edin nolur
Tesekur ederim safistd evet amakendimi tutamayip yaptim ve uzun zamandir gormek istedigim o ikinci çizgiyi gorunce cok heyecanlandim dua edin nolur
Safistd Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2016 4.733 15.911 35 20 Mayıs 2016 Konu Sahibi baharckzkk #5 baharckzkk .!.: Tesekur ederim safistd evet amakendimi tutamayip yaptim ve uzun zamandir gormek istedigim o ikinci çizgiyi gorunce cok heyecanlandim dua edin nolur Genişletmek için tıkla... Canım ınsallah tutmustur cok ıyı bıkyrum o duyguyu bende salı gunu aldım negatıfımı ıkıncı asılamamdı tutmafı malesef ınsallah senınkı tutmustur
baharckzkk .!.: Tesekur ederim safistd evet amakendimi tutamayip yaptim ve uzun zamandir gormek istedigim o ikinci çizgiyi gorunce cok heyecanlandim dua edin nolur Genişletmek için tıkla... Canım ınsallah tutmustur cok ıyı bıkyrum o duyguyu bende salı gunu aldım negatıfımı ıkıncı asılamamdı tutmafı malesef ınsallah senınkı tutmustur
B baharckzkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2016 24 9 29 20 Mayıs 2016 Konu Sahibi baharckzkk #6 İnşallah