• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Sevgisevgsssi58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
36
Merhaba bu hafta aşılama olacaktım ama yumurta sayısı 5 olduğu için iptal edildi, aynısını yaşayan yada bu şekilde devam eden var mı ?
İlişki yasağı ve 2 aya tekrar aşılama önerdiler . 8 gündür iğne vuruyorum ve dozu fazla söyledikleri için sürecim iptal edildi. Yumurtalar olgun ama çoğul gebelik riski varmış.

Merhaba bu hafta aşılama olacaktım ama yumurta sayısı 5 olduğu için iptal edildi, aynısını yaşayan yada bu şekilde devam eden var mı ?
İlişki yasağı ve 2 aya tekrar aşılama önerdiler . 8 gündür iğne vuruyorum ve dozu fazla söyledikleri için sürecim iptal edildi. Yumurtalar olgun ama çoğul gebelik riski varmış.
3 ve üzeri iptal ediliyor ara kontrollerde farketmedi mi doktorun dozu neden bu kadar fazla vermiş? Bence bidaha hiç deneme derim aşılamanın doğal yoldan bir farkı yok zaman ve para kaybı

75 ile başlayıp yumurtalar çok hareketli fazla tepki veriyor diye 50 ye düşürdüler ama ozamana kadar 5 günde büyümüşler, 2 de 50 yeterli olmadı ve 20mm geçmiş hepsi çoğul gebelik olur diye iptal etti. Zaten zor gidiyordum Üsküdar’a 😕miyomum olduğu ve 1 yılın denemeden sonra aşılama denemek istedim ama sürekli bi sorun çıkıyor ya dosyam içerde kalıyor ya kurula teslim olmadı. Evrak tamamlama derken 3 ay geçti şimdide bu 🥲en az 45 gün beklemem gerekiyormuş.

Tozu kaç verdiler canım nasıl vurdun

B
75 ile başladılar kontrol sonrası 1 75 , 2tane 50 doz verdiler ama 75 ler fazla gelmiş bana yumurta sayısı çok oldu ve tedavi iptal oldu. Göbek altından vuruyorsun iğneyi.
Ayni benim gibi seninde ilk gun 75 verdi benim sabah akşam vuruyorum 150 toplam cokmu sencee yandık ozaman desene büyürse çoğul iptal olcakk geçen 22 mm di yumurta zaten ben şimdi kontrol gittiğimde belli olcak dimi aşılama ücreti vermemiş olcam

B

Ayni benim gibi seninde ilk gun 75 verdi benim sabah akşam vuruyorum 150 toplam cokmu sencee yandık ozaman desene büyürse çoğul iptal olcakk geçen 22 mm di yumurta zaten ben şimdi kontrol gittiğimde belli olcak dimi aşılama ücreti vermemiş olcam
Ben akşamları vuruyordum sadece4 gün 75 ilk kontrolde yumurtalar hareketleri düşürelim dediler bir 75 iki 50 verdiler kontrole çağırdılar ve fazla gelmiş sayı çok ve büyümüş dedi iptal etti kesinlikle ilişki yasak olgunlaşmış dediler 2 3 gündür karın ağrısı çekiyorum.

Ben akşamları vuruyordum sadece4 gün 75 ilk kontrolde yumurtalar hareketleri düşürelim dediler bir 75 iki 50 verdiler kontrole çağırdılar ve fazla gelmiş sayı çok ve büyümüş dedi iptal etti kesinlikle ilişki yasak olgunlaşmış dediler 2 3 gündür karın ağrısı çekiyorum.
Cokmu büyümüş benim gene 5 gün kesin buyumuslerdir pazartesi günü gidicem ama inş iptal olmazz kaç tane büyümüş soyledumi.bisey daha dicem aşılama yaptık diyelim ilişki oluyormu devaminda hiç bilgim yok ondan soruyorum canimn neden karnın ağrıyor acabaa

Sag kasigima ağrı vuruyor benimde ordanmi büyüyor acabaa solda bisey yok arada geliyor ağrım

Sag kasigima ağrı vuruyor benimde ordanmi büyüyor acabaa solda bisey yok arada geliyor ağrım
5 tane yumurta olmuş ve 20 mm üstü dediler çoğul gebelik ihtimali çok yüksek diye iptal ettiler . Aşılama sonrasi ilişki yasak değil diye biliyorum ama 1 2 gün dinlenmek gerekiyormuş ani hareketler olmadan. Bende çok istiyordum iptal olmasın kan testine kadar bi bakalım demişlerdi ama kan testi ile kesin büyükler ve olgunlar dendi 45 gün sonrası için konuştuk 1 hakkımda yandı devletten .

5 tane yumurta olmuş ve 20 mm üstü dediler çoğul gebelik ihtimali çok yüksek diye iptal ettiler . Aşılama sonrasi ilişki yasak değil diye biliyorum ama 1 2 gün dinlenmek gerekiyormuş ani hareketler olmadan. Bende çok istiyordum iptal olmasın kan testine kadar bi bakalım demişlerdi ama kan testi ile kesin büyükler ve olgunlar dendi 45 gün sonrası için konuştuk 1 hakkında yandı devletten .
5 tane iyi büyümüş canım aşılama
İçin uygun değilmiş duymuştum birini öyle ikizi olmuş olsun canım kismet değilmiş üzülme benim de öyle olursa bidahaki aya gebisiz hayırlısıyla allahim bizede şans vercek

5 tane yumurta olmuş ve 20 mm üstü dediler çoğul gebelik ihtimali çok yüksek diye iptal ettiler . Aşılama sonrasi ilişki yasak değil diye biliyorum ama 1 2 gün dinlenmek gerekiyormuş ani hareketler olmadan. Bende çok istiyordum iptal olmasın kan testine kadar bi bakalım demişlerdi ama kan testi ile kesin büyükler ve olgunlar dendi 45 gün sonrası için konuştuk 1 hakkımda yandı devletten .
Pazartesi haberleşiriz kontrole gidicem yazarimm

5 tane iyi büyümüş canım aşılama
İçin uygun değilmiş duymuştum birini öyle ikizi olmuş olsun canım kismet değilmiş üzülme benim de öyle olursa bidahaki aya gebisiz hayırlısıyla allahim bizede şans vercek
İnşallah 🥰Bi cesaret deneyecektim ama çoğul gebelik risklerini araştırınca vazgeçtim diğer aşılamayı beklemek istedim. Rabbim hayırlısını versin 🥰

İnşallah 🥰Bi cesaret deneyecektim ama çoğul gebelik risklerini araştırınca vazgeçtim diğer aşılamayı beklemek istedim. Rabbim hayırlısını versin 🥰
5 tanede çok canım öyle karar vermen normal risk olunca insan kendini geri çekiyor devlette randevu bulmak sıkıntı ve leş gibi bende özelde yaptırmaya karar verdim pazartesi kontrol var şeffaf yapışkan akintim var 2 gündür çatlayacak galiba seninde öyle oldumu pazartesiye inş yetisirim😅😅😅😅

5 tanede çok canım öyle karar vermen normal risk olunca insan kendini geri çekiyor devlette randevu bulmak sıkıntı ve leş gibi bende özelde yaptırmaya karar verdim pazartesi kontrol var şeffaf yapışkan akintim var 2 gündür çatlayacak galiba seninde öyle oldumu pazartesiye inş yetisirim😅😅😅😅
Ben Zeynep kamilde yaptırıyorum burası daha temiz randevuyu kendileri veriyor, sıkıntı olmuyor . Akıntı vardi evet baya büyümüşlerdi çünkü belirsiz çatlama iltimaline karşı ilişki yasak 😅ama 2 3 gündür aşırı karın şişliği ve ağrı hissediyorum sanırım çatlıyolar yada büyümeye devam ediyorlar bilmiyorum. İnşallah senin tedavi için olması gereken kadarıdır beklemek üzüyor insani ☺️

Ben Zeynep kamilde yaptırıyorum burası daha temiz randevuyu kendileri veriyor, sıkıntı olmuyor . Akıntı vardi evet baya büyümüşlerdi çünkü belirsiz çatlama iltimaline karşı ilişki yasak 😅ama 2 3 gündür aşırı karın şişliği ve ağrı hissediyorum sanırım çatlıyolar yada büyümeye devam ediyorlar bilmiyorum. İnşallah senin tedavi için olması gereken kadarıdır beklemek üzüyor insanı
Orayı hicbilmiyorum bizim burda hiç ilgi yok berbat bi hastane leş Allah düşürmesin diyorum her seferinde sizin ordaki şehir hastanesi sanirimm sana bisey diyeyim mi çatlıyor olabilir benimkiler fena agri girdi doktoru bekleyemicek 😅😅😅😅😅😅hayırlıysa olsun canım yaa 3. Kaldıramam artık kalpleri durdu aşılamayida deneyelim doktor oylelikle yaptırdım takip edelim yumurtaları sağlıklı buyuyorlarmi diyerekten kabul ettimm

Orayı hicbilmiyorum bizim burda hiç ilgi yok berbat bi hastane leş Allah düşürmesin diyorum her seferinde sizin ordaki şehir hastanesi sanirimm sana bisey diyeyim mi çatlıyor olabilir benimkiler fena agri girdi doktoru bekleyemicek 😅😅😅😅😅😅hayırlıysa olsun canım yaa 3. Kaldıramam artık kalpleri durdu aşılamayida deneyelim doktor oylelikle yaptırdım takip edelim yumurtaları sağlıklı buyuyorlarmi diyerekten kabul ettimm
İnşallah hayırlısı olur ☺️sonucunu beklerim pazartesi umarım tez vakitte kavuşursun mutlu haberlere 🥰

Back
X