Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler iğne fiyatı nedir devlet karsılıyormu gonal f çatlatma iğnesini karşılamıyor yanı ozelde catlatma ıgnesı yaptırmıstım o zaman karsılamamıstı ama asılamada karsılarmı acaba bu ıgnelerıMerhaba. Ben geçen ay yaptırdım üniversite hastanesinde. Öncesinde adet olunca 2 veya 3. gün gidiliyor. Doktor alttan muayene ediyor. Herhangi bir kist miyom gibi şeyler var mı kontrol ediyor. Yumurtalara da bakıyor yani uterus ve Rahim hakkında bilgi veriyor. Sonrasında o gün bana gonalf 450 lik iğne verdi adetin ikinci günü akşamı başladım günlük 50 doz iğne göbekten. Bir gün sağ bir gün sol olarak vurdum. Yaklaşık 12 gün felan sürdü böyle 2-3 günde bir kontrole gittim alttan muayene. Yumurtalar büyümüş mü diye. Çok güzel büyüdüler. Bu iğneler ağrı da yapıyor kasıklarda veya belde. Normalde ben yumurtlama günlerimde öyle ağrılar yaşamazdım. Ayrıca bu iğneye adet döneminde başlanıldığı için adeti de baya bi azaltıyor o ay. Neyse benim yumurtalar güzel gelişti çatlatma iğnemi de oldum.Ovitrella. 36 saat sonra da eşimden sperm örneği alındı ve aşılama ile yıkanmış ayıklanmış spermleri rahmime bıraktı doktor. Aşılamadan sonra 15 dk yatırdılar beni sonra normal hayatıma devam ettim ama çok gormadım kendimi. Doktor aşılama öncesi ve sonrası ilişki yasak dedi. Ve ilişki olmadığı için de ben olmayacağına daha çok kanaat getirdim. Çünkü ilişki aşılamanın tutma şansını artırır normalde. Ama benim doktor ilişki olmasın dedi. Ve yapmadık da eşimle. Aşılamam da tutmadı zaten. Üzüldüm. Normalde 32 veya 33 günlerde olan döndüm dedim bu ay 28 günde oldu yani erken adet de gördüm.
Devlette ilac raporu hakkin var. Devlette yaptirirsan senin icin cok uyguna gelir.Merhaba arkadaşlar aşılama yaptıranlar yardımcınolabilir mi?
Nasıl bir süreç hangi ilaçlar kullanılıyor
Öncesinde iğnemi ilaçmı kullanılıyor yumurta buyutmek için
Yeni yaptıranlar fiyat bilgisi verebilşr mi
Doktor bana progestan vermedi üstelik ilişki de önermedi. Adettir tedaviydi derken bir buçuk aydır eşimle beraber olmadık bu süreçte doktor ilişki olmasın dedi. Tutmadı da zaten. Tutmayacağını ben doktordan çok daha iyi biliyordum. Eşimin yıkanmış sperm 18 MilyonduDevlette ilac raporu hakkin var. Devlette yaptirirsan senin icin cok uyguna gelir.
Rapor cikariyorsun. Adetin 3. Gunu gidip kan verip muayenelere başlıyorsun. Ayni gun kan sonuclarindan sonra sana doktorun uygun gordugu dozu soyluyorlar. Her gun ayni saatte o dozu vuruluyorsun. Muayeneye cagirdigi gun gidiyosun yine sabahtan kan sonra muayene. Yumurtan yeterli boyuta gelince aşılama gununu aliyorsun. Şu saatte catlatma igneni vur. Şu gün gel diye belirtirler. Ayni gun eşinle erkenden gidiyosun. Eşinden spermiyogram alıp aşılama saatine hazirlayacaklar. Idrara sıkışık olmanı isterler. Sonuç icin de 14 gun sonraya gün verirler.
Ilaçlar: Gonalf,Ovitrelle,Progestan
6 ay oncesinde falan 2500 civarı tutuyodu sanirim. Bir arkadasim yaptırmıştı.
Devlette ilac raporu hakkin var. Devlette yaptirirsan senin icin cok uyguna gelir.
Rapor cikariyorsun. Adetin 3. Gunu gidip kan verip muayenelere başlıyorsun. Ayni gun kan sonuclarindan sonra sana doktorun uygun gordugu dozu soyluyorlar. Her gun ayni saatte o dozu vuruluyorsun. Muayeneye cagirdigi gun gidiyosun yine sabahtan kan sonra muayene. Yumurtan yeterli boyuta gelince aşılama gununu aliyorsun. Şu saatte catlatma igneni vur. Şu gün gel diye belirtirler. Ayni gun eşinle erkenden gidiyosun. Eşinden spermiyogram alıp aşılama saatine hazirlayacaklar. Idrara sıkışık olmanı isterler. Sonuç icin de 14 gun sonraya gün verirler.
Ilaçlar: Gonalf,Ovitrelle,Progestan
6 ay oncesinde falan 2500 civarı tutuyodu sanirim. Bir arkadasim yaptırmıştı.
Merhaba 24 şubatta bende aşılama olmuştum bu 2. Aşılamamdı normalde bugün test günümdü ama gece regl başladı adet günüme de 5 gün vardı hakkımızda hayırlısıMerhaba. Ben geçen ay yaptırdım üniversite hastanesinde. Öncesinde adet olunca 2 veya 3. gün gidiliyor. Doktor alttan muayene ediyor. Herhangi bir kist miyom gibi şeyler var mı kontrol ediyor. Yumurtalara da bakıyor yani uterus ve Rahim hakkında bilgi veriyor. Sonrasında o gün bana gonalf 450 lik iğne verdi adetin ikinci günü akşamı başladım günlük 50 doz iğne göbekten. Bir gün sağ bir gün sol olarak vurdum. Yaklaşık 12 gün felan sürdü böyle 2-3 günde bir kontrole gittim alttan muayene. Yumurtalar büyümüş mü diye. Çok güzel büyüdüler. Bu iğneler ağrı da yapıyor kasıklarda veya belde. Normalde ben yumurtlama günlerimde öyle ağrılar yaşamazdım. Ayrıca bu iğneye adet döneminde başlanıldığı için adeti de baya bi azaltıyor o ay. Neyse benim yumurtalar güzel gelişti çatlatma iğnemi de oldum.Ovitrella. 36 saat sonra da eşimden sperm örneği alındı ve aşılama ile yıkanmış ayıklanmış spermleri rahmime bıraktı doktor. Aşılamadan sonra 15 dk yatırdılar beni sonra normal hayatıma devam ettim ama çok gormadım kendimi. Doktor aşılama öncesi ve sonrası ilişki yasak dedi. Ve ilişki olmadığı için de ben olmayacağına daha çok kanaat getirdim. Çünkü ilişki aşılamanın tutma şansını artırır normalde. Ama benim doktor ilişki olmasın dedi. Ve yapmadık da eşimle. Aşılamam da tutmadı zaten. Üzüldüm. Normalde 32 veya 33 günlerde olan döndüm dedim bu ay 28 günde oldu yani erken adet de gördüm.
Ben de beklenenden erken regl oldum. Ganolf ve ovitrella kullandım. Bilmiyorum onların etkisi mi. Üstelik adet miktarım da azaldı. İlk aşılamam. Bir iki ay ara verip tekrar düşünüyorumMerhaba 24 şubatta bende aşılama olmuştum bu 2. Aşılamamdı normalde bugün test günümdü ama gece regl başladı adet günüme de 5 gün vardı hakkımızda hayırlısı
Merhaba ,Ben de beklenenden erken regl oldum. Ganolf ve ovitrella kullandım. Bilmiyorum onların etkisi mi. Üstelik adet miktarım da azaldı. İlk aşılamam. Bir iki ay ara verip tekrar düşünüyorum. Aşılama tedavisi süresince hiç ilişki olmadı doktor olmasın dedi. Şans işte. İnşallah Allâh nasip eder çok yoruldum
Bana ilişkiyle ilgili bişey demedi normal ilişkinize devam edin demişti bende gonal f ve ovitrella kullandım ilk de 50 vuruyordum ve letu kullanıyordum o ay çatlatma iğnesi denedik tutmadı geçen ay 75 vurdum sadece iğne kullandım 19 ve 16 mm olmuştu yumurtalar hatta ben gelişmediyse bekleyelim demiştim ama doktor hayır çok kaliteli çok iyi dedi aşılama sırasında da doktor çok ümitli konuştu olucak çünkü herşey tam istediğimiz gibi hatta daha da iyi demişti ama olmadı işte veren de Allah alan da doktora bağlamamak lazım napalım bizim de kaderimiz bebeğin olup olmaması değilde bu psikolojiyi nasıl düzelteceğim işte onu bilmiyorum 3 senedir negatif görmekten iyice yoruldum insan içine bile çıkmak istemiyorum ya birinin hamile olduğunu duyarsam yada birisi olmuyor mu diye sorarsa diye iyice bıktımBen de beklenenden erken regl oldum. Ganolf ve ovitrella kullandım. Bilmiyorum onların etkisi mi. Üstelik adet miktarım da azaldı. İlk aşılamam. Bir iki ay ara verip tekrar düşünüyorum. Aşılama tedavisi süresince hiç ilişki olmadı doktor olmasın dedi. Şans işte. İnşallah Allâh nasip eder çok yoruldum
Merhaba 24 şubatta bende aşılama olmuştum bu 2. Aşılamamdı normalde bugün test günümdü ama gece regl başladı adet günüme de 5 gün vardı hakkımılişkiyle ilgili bişey demedi normal ilişkinize devam edin demişti bende gonal f ve ovitrella kullandım ilk de 50 vuruyordum ve letu kullanıyordum o ay çatlatma iğnesi denedik tutmadı geçen ay 75 vurdum sadece iğne kullandım 19 ve 16 mm olmuştu yumurtalar hatta ben gelişmediyse bekleyelim demiştim ama doktor hayır çok kaliteli çok iyi dedi aşılama sırasında da doktor çok ümitli konuştu olucak çünkü herşey tam istediğimiz gibi hatta daha da iyi demişti ama olmadı işte veren de Allah alan da doktora bağlamamak lazım napalım bizim de kaderimiz bebeğin olup olmaması değilde bu psikolojiyi nasıl düzelteceğim işte onu bilmiyorum 3 senedir negatif görmekten iyice yoruldum insan içine bile çıkmak istemiyorum ya birinin hamile olduğunu duyarsam yada birisi olmuyor mu diye sorarsa diye iyice bıktım
Aynen öyle 3 senedir bekliyorum Ege de çoğu doktora gittim ama hiç birisinden Pozitifi göremedim 5 kez çatlatma iğnesi 2 kez aşılama yapıldı hiç tutmadı doktorlar olmaz bebeğin de demiyor sadece pcos var diyor olmucak bişey değil diyor ileri değil diyor hayırlısı artıkSeni çok iyi anlıyorum. Benim doktorum da aynı şeyleri söyledi. Olmadı ama. Elimden bir şey gelmiyor.
Bende pcos yok yani doktorlar öyle bir şey demedi hiç. Rahim filmi de çekildim normal çıktı. Süreç çok yorucu. En önemlisi eşin de bu konuda destek olmuyorsa en zoru da o. Benim eşim çocuk pek istemiyor. O istemiyor diye anne olmaktan vazgeçemem ki. İnanın stres her şeyi etkiliyor.Aynen öyle 3 senedir bekliyorum Ege de çoğu doktora gittim ama hiç birisinden Pozitifi göremedim 5 kez çatlatma iğnesi 2 kez aşılama yapıldı hiç tutmadı doktorlar olmaz bebeğin de demiyor sadece pcos var diyor olmucak bişey değil diyor ileri değil diyor hayırlısı artık
Bizim doktor asilama gununden sonra gun asiri 10 gun boyunca iliski dedi. Progestanı da asilamadan 2 gun sonra baslatmisti test gunune kadar. Doktordan doktora yontem degisiyor işte. Aşılama zaten hemen tutan bir sey degil. Orana bakınca tutanlarin sayisi daha az. Yuzde 20 ihtimal varBen üniversitesi hastanesine 1200 ödedim geçen ay. Ganolf 450 lik 5 bin tuttu. Ovitrella da 1200 tuttu. Vitaminle beraber hepsine 8 bin ödedim. Eczaneler vermek istemiyor ya da yok diyorlar çok zor buldum onu da raporsuz fiyatıyla aldım
Doktor bana progestan vermedi üstelik ilişki de önermedi. Adettir tedaviydi derken bir buçuk aydır eşimle beraber olmadık bu süreçte doktor ilişki olmasın dedi. Tutmadı da zaten. Tutmayacağını ben doktordan çok daha iyi biliyordum. Eşimin yıkanmış sperm 18 Milyondu
Tüp bebek düşünüyo musunuz ?Aynen öyle 3 senedir bekliyorum Ege de çoğu doktora gittim ama hiç birisinden Pozitifi göremedim 5 kez çatlatma iğnesi 2 kez aşılama yapıldı hiç tutmadı doktorlar olmaz bebeğin de demiyor sadece pcos var diyor olmucak bişey değil diyor ileri değil diyor hayırlısı artık
Sağ ve solda 18-20 mm sanırım iki yumurta. Ama geriden gelen yumurtalarım da vardıMerhaba ,
Ben ikinci aşılamamı oldum. Devlet hastanesine gidiyorum. İki aşılamamda da ovitrella vurduğun gün birlikte olun ve aşılama günü sonrasında birliktelik olsun dedi. İlk denememde rahim duvarım inceydi. İkincisinde herşey harika dedi sonucuma 10 gün var merakla bekliyorum. Aşılama günü progestana başlattı. Tutma şansını arttırmak için sanıyorum. Sizin kaç yumurtanız büyümüştü ?
Bende iki uygulamada da tek yumurta büyüdü 18 mm idi doktor zaten tek yumurta istiyoruz çok iyi falan dedi ama ben bi tık üzüldüm iki yumurta beklerdim kendimden :)Sağ ve solda 18-20 mm sanırım iki yumurta. Ama geriden gelen yumurtalarım da vardı
Mecbur başka çarem yok ki bide doktor zaten 2 aşılamadan sonrası tüp bebek demiştiTüp bebek düşünüyo musunuz ?
Benim de eşim çok istiyor ben biraz ara verelim dedikçe o sürekli doktor araştırıyor vazgeçmeyelim diyor ama hem maddi hem manevi baya insanı zorluyor bu süreçBende pcos yok yani doktorlar öyle bir şey demedi hiç. Rahim filmi de çekildim normal çıktı. Süreç çok yorucu. En önemlisi eşin de bu konuda destek olmuyorsa en zoru da o. Benim eşim çocuk pek istemiyor. O istemiyor diye anne olmaktan vazgeçemem ki. İnanın stres her şeyi etkiliyor.