- 13 Ağustos 2023
- 40
- 5
- 6
- Konu Sahibi hasibeamamutsuz
-
Bugün 7. Gün tam biraz geçti göğüs ağrısı ama hafif hala varçatlatma iğnesinden kaynaklı olabiliyor. Naptın canım aşılamanın kaçıncı günü bugün?
Bende pcos vardı 5 kez çatlatma iğnesi yaptık tutmadı bu 2. Aşılamam yani benim yine pek bi ümidim yok çünkü 1 hafta da az da olsa bi belirti olur diye düşünüyorum ama bende hiç bişey yokBenimde 3 daha zaman geçmiyorhayırlı haberlerini bekliyorum aşılama yaptırma sebebini neydi
Doktor bundan sonrası tüp bebek dedi bana size de dedi mi acabaAynı kader bende pcosum 2.aşılamam
Benimde 2 kere çatlatma tedavisi oldu tuttu ama kimsayal gebelik oldu. Tutmazsa bişey demedi yani söyle bende insülin direnci çıktı biraz kiloda var eğer tutmazsa bence 3-4 ay sıkı bi diyet yap sen kesin kendiliğinden hamile kalırsın dediDoktor bundan sonrası tüp bebek dedi bana size de dedi mi acaba
Bende çarşamba aşılama oldum .dün yni aşılamanın 4.günü sol göğsümde hassasiyet oluştu.kasık ağrısı hep var evet adet olcaköış hissi ostrojen hormonundan kaynaklıKızlar pazartesi aşılama yapıldı hala göğüs hassasiyetim var normalde adetten 1 hafta 10 gün önce başlardı göğüs hassasiyetim ama bu hatta aşılamadan bi kaç gün önce başladı böyle olup hamile kalan var mı yada adet mi olucam acaba kasıklarımda buruk bi ağrı oluyor ara ara aynı bunlar benim adet belirtim ama adet için daha erken aslında bilemedim böyle başına gelen varsa yardımcı olabilir mi test yapmak istiyorum yine negatif görürüm diye korkuma yapamıyorum
Sen pazartesi olmussun yni 24 ünde ben 26 sında oldum yani çarşambaBugün 7. Gün tam biraz geçti göğüs ağrısı ama hafif hala var
İnşallah tutar benim hiç ümidim yok bi belirtim de yok ama inşallah sizin tutar ama benim sonradan değil aşılamadan önce başlamıştı muhtemelen çatlatma iğnesi etkisindendiBende çarşamba aşılama oldum .dün yni aşılamanın 4.günü sol göğsümde hassasiyet oluştu.kasık ağrısı hep var evet adet olcaköış hissi ostrojen hormonundan kaynaklı
Benim hiç gebelik oluşmadı malesef yani bu defa da olmadı gibi geliyor bana doktor çok ümitli konuştu amaBenimde 2 kere çatlatma tedavisi oldu tuttu ama kimsayal gebelik oldu. Tutmazsa bişey demedi yani söyle bende insülin direnci çıktı biraz kiloda var eğer tutmazsa bence 3-4 ay sıkı bi diyet yap sen kesin kendiliğinden hamile kalırsın dediama bilemiyorum bende büyük ihtimalle biraz ara verip tüp bebeğe gececem sanırım
Ayy belirti niye arıyorsun kiiBenim hiç gebelik oluşmadı malesef yani bu defa da olmadı gibi geliyor bana doktor çok ümitli konuştu ama
İşte bi ümit diyorumAyy belirti niye arıyorsun kiizaten şuan cok daha yeni varsa bile belirtiler 11.günden itibaren başlar
Merhabalar sonucunuz nedir acaba bende aşılama yaptım beklemedeyim.İşte bi ümit diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?