- 17 Haziran 2023
- 276
- 27
- 18
- 27
Benimİlk aşılamanız mı? Sorun neydihayırlı olsun bu arada inşallah güzel haberler alırsın
İkinci kan vercem yükseldi mi diye inşallah yükselmiştirAmin canımkan testi yarın mı veriyorsun
Yarın mıı hadi hayırlı haberlerini bekliyorum:)Benim
İkinci kan vercem yükseldi mi diye inşallah yükselmiştir
53 olmuşYarın mıı hadi hayırlı haberlerini bekliyorum:)
53 çıktı46 biraz düşük evettt ama belli olmaz 15 ile öğrenen bile var önemli olan 2 günde 2 katına cıkması hayırlı haberlerini bekliyorum
Biraz düşük mü çıktı53 çıktı
53 çıktı46 biraz düşük evettt ama belli olmaz 15 ile öğrenen bile var önemli olan 2 günde 2 katına cıkması hayırlı haberlerini bekliyorum
Pazartesi tekrar kan ver dedi hemşire sağlıksız gibi gözüküyor dediBiraz düşük mü çıktıdr ne dedi
Evet ilk aşılamam tüp kanallarımda ki darlıktan dolayı sperm geçiş sağlamıyordu. İnşallahİlk aşılamanız mı? Sorun neydihayırlı olsun bu arada inşallah güzel haberler alırsın
Güzel haberlerinizi bekliyorumEvet ilk aşılamam tüp kanallarımda ki darlıktan dolayı sperm geçiş sağlamıyordu. İnşallah
sonucun ne cıktı canımAcilll yardımm kızlar
53,50 çıktı bugün pazartesi yine gidip kan vericemsonucun ne cıktı canım
Rabbim inşallah hayırla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neydi idrar testinde cıktı mı53,50 çıktı bugün pazartesi yine gidip kan vericem
Asılama olduğu için direk kanda öğrendim ama gögüs hassasiyeti kasık batması gibi şeyler vardıRabbim inşallah hayırla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neydi idrar testinde cıktı mı
Naptın canım varmı bi gelişme53,50 çıktı bugün pazartesi yine gidip kan vericem
Maalesef 13 e düştü değerim aşılama bittiği için tüp bebeğe geçiş yapıyorum bakalım nolcakNaptın canım varmı bi gelişme
Kimsayal gebelik geçirmişsin üzüldümMaalesef 13 e düştü değerim aşılama bittiği için tüp bebeğe geçiş yapıyorum bakalım nolcak
Evet maalesefKimsayal gebelik geçirmişsin üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?