Aşılama

tusm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
53
11
1
24
21 şubatta aşılama yaptırdım dikkat etmem gerekenler neler yardımcı olur musunuz

Aşılama hakkında çok bilgim yok ama tüp bebek transferi gibiyse günlük hayatına devam ediyorsun beslenmene bol su içmeye özen göstermelisin . Diğer türlü hoplama zıplama ağır kaldırma yeter

Aşılama hakkında çok bilgim yok ama tüp bebek transferi gibiyse günlük hayatına devam ediyorsun beslenmene bol su içmeye özen göstermelisin . Diğer türlü hoplama zıplama ağır kaldırma yeter
Buda öyle bir nevi ağır kaldırma sakin hareket et daha sonra 2hafta sonra test yaptırıyorsun

Kendini strese sokma dikkatli ol gerisi zaten olacaksa olacaksa olmayacaksa mani olamayacaksın . Hayırlısıyla hayırlı zamanda sağlıkla gelsin minikler

Kendini strese sokma dikkatli ol gerisi zaten olacaksa olacaksa olmayacaksa mani olamayacaksın . Hayırlısıyla hayırlı zamanda sağlıkla gelsin minikler
İnşallah evet daha önce çok stresliyim şuan biraz azaldı ama yine de o stresi 0 indiremiyorum akıl hep orda

Dün aşılama oldum. 10 gün geçer mi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

21 şubatta aşılama yaptırdım dikkat etmem gerekenler neler yardımcı olur musunuz
Bende aşılama olucam bir seneden fazladır gebelik. Oluşmuyor doktor aşılama. Dedi öncelikle hangi gün gitmeliyim adet tarihim ramazan bayramına denk geldi öncesinde gitsem. Bir sorun teşkil eder mi

Bende aşılama olucam bir seneden fazladır gebelik. Oluşmuyor doktor aşılama. Dedi öncelikle hangi gün gitmeliyim adet tarihim ramazan bayramına denk geldi öncesinde gitsem. Bir sorun
Tabi doktorunuzun görüşü daha önemli siz adet tarihinzi beklemeden gidin çünkü hap ve sonrasında çatlatma iğnesi veriyorlar sonra muayene edip gün veriyor aşılama için benim öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…