Aşılama

tusm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
27
7
1
24
21 şubatta aşılama yaptırdım dikkat etmem gerekenler neler yardımcı olur musunuz

Aşılama hakkında çok bilgim yok ama tüp bebek transferi gibiyse günlük hayatına devam ediyorsun beslenmene bol su içmeye özen göstermelisin . Diğer türlü hoplama zıplama ağır kaldırma yeter 😃

Aşılama hakkında çok bilgim yok ama tüp bebek transferi gibiyse günlük hayatına devam ediyorsun beslenmene bol su içmeye özen göstermelisin . Diğer türlü hoplama zıplama ağır kaldırma yeter 😃
Buda öyle bir nevi ağır kaldırma sakin hareket et daha sonra 2hafta sonra test yaptırıyorsun

Kendini strese sokma dikkatli ol gerisi zaten olacaksa olacaksa olmayacaksa mani olamayacaksın . Hayırlısıyla hayırlı zamanda sağlıkla gelsin minikler 🤍

Kendini strese sokma dikkatli ol gerisi zaten olacaksa olacaksa olmayacaksa mani olamayacaksın . Hayırlısıyla hayırlı zamanda sağlıkla gelsin minikler 🤍
İnşallah evet daha önce çok stresliyim şuan biraz azaldı ama yine de o stresi 0 indiremiyorum akıl hep orda

Dün aşılama oldum. 10 gün geçer mi bilmiyorum 🤦🏼‍♀️ hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Back