Öyle oldu aslında anlatamadım ben.Çatlatma iğnesi yapıldı 36 saat sonra aşılama yapıldı ama bir daha çatlatma iğnesinden verdiçatlatma yapıldıktan 36 saat içinde yapılıyor aşılama ama çok ters olmuş bu
Kontrole mi gittin? Hala çatlamayan yumurtaların var ise kistleşmesin diye istemiş olabilirÖyle oldu aslında anlatamadım ben.Çatlatma iğnesi yapıldı 36 saat sonra aşılama yapıldı ama bir daha çatlatma iğnesinden verdi
Kontrole mi gittin? Hala çatlamayan yumurtaların var ise kistleşmesin diye is
Yok canım ayın 12 sinde kan vericem gebelik oldu mu diye başka da birşey söylemedilerKontrole mi gittin? Hala çatlamayan yumurtaların var ise kistleşmesin diye istemiş olabilir
iyi bari içim rahatladı birazGaranti catlamasi icin verebiliyor bazen doktor.
İnşallahAynı günde aşılama olmuşuz inşallah ikimizde pozitif haberini alırız
Öyle mi benim pazartesi çatlatma iğnesini vurdu Salı aşıma yaptı yani bir gün sonraçatlatma yapıldıktan 36 saat içinde yapılıyor aşılama ama çok ters olmuş bu
12 aralıkda kan vericem valla hiç bir belirtim yok sadece göğüs ağrım var sizin nasılNe zaman kan vereceksiniz ve gaz sorununuz var mı agrınız var mı
Benimde 36 saat sonra yapıldı her doktor farklı galibaÖyle mi benim pazartesi çatlatma iğnesini vurdu Salı aşıma yaptı yani bir gün sonra
Benim çok biyümitşşBenimde 36 saat sonra yapıldı her doktor farklı galiba
Göğüs ağrım hiç yok karın ağrım var o da gaz var ondan12 aralıkda kan vericem valla hiç bir belirtim yok sadece göğüs ağrım var sizin nasıl
evet öyle oluyorÖyle mi benim pazartesi çatlatma iğnesini vurdu Salı aşıma yaptı yani bir gün sonra
Saol canımevet öyle oluyor