Aşılama

İleri hız %25
ben henüz hsg falan baktırmadım ama vajinal muayene denemiştim 2 defa baktiramadim canım yandı o yüzden anestezi altında olmak istiyorum ama onu da her yer yapmıyor galiba
İlk aşamada hsg istiyorlar mı peki

Benim amh düşüklüğüm var 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadik doktor önce kan testlerini istedi adet 2. Günü sonrasında da hsg istedi önce hsg ye bakıyorlar ki tüplerde darlık vs var mı diye o olmadan tüp bebek aşılama tedavisinde nasıl ilerleyeceğini bilmesi zor bence önce sorun ne onu görmek açısından bakıyorlar eşine de bakıyorlar bu süreçte ona göre yol izliyorsun vajinal muayene de tabiki yapılıyor bu aralarda .hsg önce istenir muhtemelen ben geçen ay hsg oldum bu ayda aşılamaya başlayacağız Allah'ın izniyle

Bildiğim kadariyla senin kan testlerin eşinin sperm testi sonrasında hsg yapılıp ona göre sorun neyse ortaya çıkıyor ona göre tüp bebek aşılama vs ona göre bir plan ciziyorsunuz .devlet hastanesi hsg yi aneztezili yapmaz özel hastaneler yapıyor ,kolay bir işlem diyorlar .açıkçası ilk vajinal muayene de bende çok kötü oldum sonra insan biraz alışıyor ama hsg de anestezili olmak bence baya kolaylık çünkü insan o masada çok geriliyor

Bir de şey duydum anestezi olmadan olursa kendimizi kastigimiz için darlık olmasa bile çıkabiliyormuş ama anestezi altında daha rahat bakılıyormuş
Hsg anestezili olsa bile muhtemelen devlette olursa aşılama anestezisiz olucak kaçış yok

evet ilk önce hsg istiyor mutlaka tüplerin açık mı kapalımı onu kontrol etmek için ve zaten hsg de tüpler kapalı ise bile açılıyor bazıları o yüzden gebe kalamıyormuş hatta hsg den sonra hamile kalan arkadaşlarım olmuştu.ben de acı eşiğim biraz düşük anestezili çektirdim hsg yi özel hastanede.devlette nasıl bilmiyorum özeller sen nasıl istersen öyle yapıyor canım

Ben özele gidiyorum aşılamayı anestezili yapmayacak çok basit bir işlem anesteziye gerek yok yapmiyoruz dedi

Tüp bebek için 2 aşılama şartı mı vardı ben yanlış mı bilgilendim acaba
Devlette 3 şartı var ama erkek spermi 5 milyondan az kadında yumurtalik rezerv düşüklüğü varsa direk tüp bebekte oluyor ,benim yumurtalık rezervim az şartlar zaten uyuyorsa özel hastanede de öyle bir şart yokmuş isteğe bağlı

Bende aslında aşılamadan önce direkt tüp bebek mi yaptırsak boşa vakit kaybetmek istememiştim ama dr aşılamaya yönlendirdi direkt bu arada yumurtalarım hala büyümemiş dün gittim 12.5 mm olmuş en büyüğü iğnenin dozunu arttırdık yarın tekrar gideceğim çok dirençli yumurtalıkların dedi

Doz artirince bence büyürler canım merak etme evet aşılama ile de çok hamile kalan var sadece 2 3 kereden fazla denemek şansı artirmiyor diyorlar zaman kaybı görüyorlar

Doz artirince bence büyürler canım merak etme evet aşılama ile de çok hamile kalan var sadece 2 3 kereden fazla denemek şansı artirmiyor diyorlar zaman kaybı görüyorlar
Ayy 16.43 mm olmuş 2 yıldır ilk defa bu kadar büyüdüğünü görüyorum çok mutluyum cuma tekrar çağırdı inşallah bir aksilik çıkmaz olmazsa tüp bebek düşünüyorum ama devlette onun için 2 aşılama şartı varmış

Ay çok iyi zaten 18 19 mm olması yeterli oluyor galiba çok sevindim canım bu aşılama mi olacak senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…