Aşılama

Normalde tüp bebekte on gün iğne yapılıyor aşılama da 5 gün mü ilaç kullaniliyor o zaman adet biter bitmez aşılama mi yapiliyor birkaç kişiden daha duydum 5 gün diye

İnsaAllah Allah'ım nasip eder de bu ay hamile olarak sonuç alır sağlıkla kucağınıza alirsiniz

Normalde tüp bebekte on gün iğne yapılıyor aşılama da 5 gün mü ilaç kullaniliyor o zaman adet biter bitmez aşılama mi yapiliyor birkaç kişiden daha duydum 5 gün diye
Tüp bebekte maksat mümkün olduğunca çok yumurta oluşması ve toplanması olduğu için orda iğne kullanılıyor ama aşılamada bir yada iki yumurta büyümesi isteniyor çok fazla oluşursa o ay aşılama iptal oluyor ilişkiye girmeyin deniyor sanırım o yüzden aşılamada hap veriliyor adetin 5. Günü kullanmaya başladım 5 gün kullanıp 12. Günü kontrole gittim benim aşılamam adetin 14. Gününe denk gelmiş oldu yani

He daha geç başlanıyor aşılama da gibi anladim çok teşekkür ederim bende diyorum adet biter bitmez mi yapilacak 5 gün kısa geldi

İnsaAllah Allah'ım nasip eder de bu ay hamile olarak sonuç alır sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Allah razı olsun cümlemize nasip olsun inşallah maddi yönünü tamamen geçtim psikolojik olarak yorucu bir süreç Allah emeklerimizi boşa götürmesin

Hayır canım hafif bı ağrı oluyor hısetmıyorsun sadece kendını sıkmıyacaks

Merhabalar aşılama işlemi çok ağrılı mi oluyor acaba ?
Merhaba bende 27 ocakta yaptırdım aşılama bugün 8. Günüm bende heyecanla bekliyorum.ağrı olmuyor ama ben idrara sıkışık girdim o beni çok zorladı ister istemez onun dışında çok basit ağrısız oldu hayırlısı olsun inşallah şimdiden herkes için

İnsaAllah bu ay güzel haberi alırsınız kaç gün sonra belli olcak peki

İnsaAllah bu ay güzel haberi alırsınız kaç gün sonra belli olcak peki
İnşallah bende heyecanla bekliyorum cumartesi kan testi günüm 14. Gün gel dedi doktorum yani ayın 10nu evde dayanamadım test yaptım da çok erken sanırım negatif çıktı dün 7. gün yaptım

İnşallah bende heyecanla bekliyorum cumartesi kan testi günüm 14. Gün gel dedi doktorum yani ayın 10nu evde dayanamadım test yaptım da çok erken sanırım negatif çıktı dün 7. gün yaptım
Evet erken daha insaAllah pozitif sonuç alır sağlıklı hayirlica kucağına da alırsın :) bende çok heyecanlandım muhtemelen ,işlemden sonra evde yatmak gerekiyor mu acaba doktor bişey dedi mi mesela çalışıyorsan rapor falan veriyor mu acaba düşük riski falan olmasın diye ben çalışıyorum birde ondan korkuyorum sürekli ayaktayım çünkü

Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hayır işlemden sonra yarım saat dinlendirip çıkardılar normal günlük hayata devam ediyorsun bende çalışıyorum.rapor vermiyorlar ben bilerek bana vermediler hiç. İlk denemem 2022 Haziran dı bu ikinci oluyor korkma aktif ol ama ağır kaldırma parmak uçlarında yukarıya çok uzanma vs dikkat et yani her zamanki gibi olmamaya dikkat et

Çok teşekkür ederim insaAllah nasip olurda hayırlı sağlıklı tüp bebeğe gerek kalmaz

Bende düşünüyorum eşimin sperm ileri hızı düşük ama aşılama için henüz doktorla görüşmedik benden hangi testleri isterler acaba bir de sürekli kontrole gitmek gerekiyor mu

Bende düşünüyorum eşimin sperm ileri hızı düşük ama aşılama için henüz doktorla görüşmedik benden hangi testleri isterler acaba bir de sürekli kontrole gitmek gerekiyor mu
merhaba öncelikle hayırlısı olsun hiç denemediyseniz doktor ileri hızlı 5 ve üzeri ise aşılama öneriyor tüp bebekten önce. doktor genelde tam kan sayımı ve bir kaç tane daha test istedi benden ve eşimden kan vererek bakıldı.kontrol olayı var zaten regl 2.gün gidiyorsunuz önce muayene ediyor sonra yumurta geliştirici iğne yada hap veriyor 2 gün yada 3 gün arayla yumurtalara bakmak için çağırdı beni.yumurta istenilen büyüklüğe gelince de aşılama tarihi öncesi çatlatma iğnesi veriyor süreç biraz böyle ilerliyor genelde.

Merhaba canım iğnemi verdi sana yumurta gelişmesi için acaba

Ben de dün yaptırdım ilk aşılamam eşim ve benim değerlerimiz normal dünden itibaren duphaston kullanmaya başladım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…