• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama

dertsizinsanyok

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
83
14
8
Ekımınım 24 nde asılama yaptırdım. 4 kasımda beklenen adet gunum ve asılamanın 12. gunu beta verdım test 1,20 negatıf cıktı. ama hala regl olmadım (3 gün gecmıs oluyor) bugun asılamanın 14. günü tekrar beta versem değerim yukselmıs olabılır mı? yada ılacların etksııyle regl gecıkme yasanması normalmıdır?

Ekımınım 24 nde asılama yaptırdım. 4 kasımda beklenen adet gunum ve asılamanın 12. gunu beta verdım test 1,20 negatıf cıktı. ama hala regl olmadım (3 gün gecmıs oluyor) bugun asılamanın 14. günü tekrar beta versem değerim yukselmıs olabılır mı? yada ılacların etksııyle regl gecıkme yasanması normalmıdır?
Canım hamile misin ?

Bende 8 Kasım da aşılama oldum 22 Kasım bat tarihi dua edin Allah rızası için Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah amin

Bende 8 Kasım da aşılama oldum 22 Kasım bat tarihi dua edin Allah rızası için Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah amin
İnsallah saglıkla pozitifi gorursun canım, bende bu ay bıdaha yapacagım. olmazsa tüp bebege gecıs..

Merhaba ben 1 Kasımda aşılama oldum (30 ekimde çatlatma iğnesini yaptım) doktorum 11-12 sindi test yap dedi. Ben dayanamadım 7sinde kan testi verdim beta hcg 8,26 çıktı sonra öğrendim ki iğne yüzünden değer çıkabiliyormuş. Bugün yine dayanamadım yine kan verdim dedim iğnenin etkisi düşmeye başlamıştır 8den az çıkar ama tahlilim 9,53 çıktı yarın doktorumun test yap dediği gün sabah yine kan vermeye gideceğim umutlanmalı mıyım gebelik olmasa iğnenin etkisi artmazdı değil mi 🥺

Ben de 8 Kasım da aşılama oldum. Aynı gün olmuşuz inşallah sizin de bizim de sonucumuz pozitif çıkar henüz ilk aşılamam çok tecrübesiz toyum:( daha çok yeni ama her gün belirti olsun diye bekliyorum resmen ne hissetmem gerej ya da illa hisseder miyim bilmiyorum 🥺

Merhaba ben 1 Kasımda aşılama oldum (30 ekimde çatlatma iğnesini yaptım) doktorum 11-12 sindi test yap dedi. Ben dayanamadım 7sinde kan testi verdim beta hcg 8,26 çıktı sonra öğrendim ki iğne yüzünden değer çıkabiliyormuş. Bugün yine dayanamadım yine kan verdim dedim iğnenin etkisi düşmeye başlamıştır 8den az çıkar ama tahlilim 9,53 çıktı yarın doktorumun test yap dediği gün sabah yine kan vermeye gideceğim umutlanmalı mıyım gebelik olmasa iğnenin etkisi artmazdı değil mi 🥺
İnsallah saglıkla hamilesindir, ama söyle nir durum var 7 snde 8 cıkan beta ise 2 gün sonra verdiğin aslında ıkı katı artması gerekirdi.. ama ignenin 10. 11. Gününde artık etkisini kaybetmistir yani yüksek cıkması iğneden degildir bence, yarın aşılamanın tam kaçıncı günü oluyor

İnsallah saglıkla hamilesindir, ama söyle nir durum var 7 snde 8 cıkan beta ise 2 gün sonra verdiğin aslında ıkı katı artması gerekirdi.. ama ignenin 10. 11. Gününde artık etkisini kaybetmistir yani yüksek cıkması iğneden degildir bence, yarın aşılamanın tam kaçıncı günü oluyor
1 kasımda aşılama oldu o günü 1 olarak kabul edersek 11

11. günde gorulen pozitif bebek ıcın oluyor genelde ınsallah guzel haberlerınızı alırız bugun :)

Merhaba aynı gün aşılama olmuşuz ya siz bi değişiklik bişey hissediyor musunuz ağzı sizi falan ne bileyim ya da özel olarak bişey yapıyor musunuz dinlenme kalkmama vesayre gibi sormak istedim 🤗

Merhaba aynı gün aşılama olmuşuz ya siz bi değişiklik bişey hissediyor musunuz ağzı sizi falan ne bileyim ya da özel olarak bişey yapıyor musunuz dinlenme kalkmama vesayre gibi sormak istedim 🤗
Ara ara kasıklarda batma oluyor o kadar ilk gün hep uzandım lavaboya gidiyordum sadece 2/3 gün mecburen çalıştığım için oturuyordum evden çalışıyorum zaten ilk gün ve 2 gün avakado yedim ceviz kabak çekirdeği aşılma 11:30 da oldu o gün akşam evde teker değerlendirdik ertesi sabah yine değerlendirdik ve en son dün değerlendirdik birde duş almadım 2 gün aldım ılık su ile bugün ev süpürdüm sildim eğildim inşallah bir şey olmaz inşallah benimledir bilmiyorum hm bir belirti yok

Benim de öyle progestan kullanıyorum kasik batmalarini o da yapar diyorlar ama ara ara bende de oluyor onun dışında bişey aynı sizin gibi ilk gün akşam bı de dün oldu ilişki ben Perşembe cuma mecbur işe gittim ama zaten doktorum günlük yaşamına dön ne yapıyorsan devam et stres yapma demişti. Oran çok düşük korkuyorum ama umudumu yitirmek de istemiyorum inşallah olmuştur ikimizin de 🥺🙏

Bilmiyorum ki bişey yok gibi ya belirti falan hissetmiyorum ara ara kasigim batıyor gibi hissediyorum ama heralde psikolojik hayırlısı gerçekten sizin nasıl
Benimde sizin gibi arada batma gibi oluyor birde çok şiddetli migren atağı geçirdim başka bir durumum yok 🤷‍♀️ bence de psikolojik ama umutsuz da olmuyor inşallah tutunmuşlardır 🤲

İlaç etkileri geciktiriyor 12. Günde alınan negatif değerin artacağını sanmıyorum

CANIM HAMİLE MİSİN?

Back