Doktor ilk 1 hafta bol bol yat dinlen diyorlar size dedi mi pekiBilmiyorum gonalf hic kullanmadım,
Aşılamadan sonra yarım saat uzandım sonra kalktim 3 saatlik yol gittim alışveriş de yaptım yani fiziksel biraz yorgunluk yasadim
Bakalım bana yarın ne dicekKi ben hep yatarım diyordum öyle olmadı günlük ev işlerimi yaptim
Herşeyin hayırlısı fitil kullanıyor musun?Umarım sürecin çok iyi ilerler ve istedigin sonucu daha fazla yorulmadan üzülmeden alırsın inşallah.
Hem famera kullandım hem klomen kullandım aşılamadan önce çatlatma iğnesi vuruşdum hiç biri olmadıBende femara kullandın mı peki ??
Nasıl etkiledi mi peki ?Evet progestan
Köşemin bende hiç işe yaramadıHem famera kullandım hem klomen kullandım aşılamadan önce çatlatma iğnesi vuruşdum hiç biri olmadı
Kiminle yoğun baş ağrısı ve yorgunluk yapmışFitil olarak kullandığım için bir etki yasamadim
famera klomen ve overtille kullandım ama bır seye yaramadı fitil niçin kullanıyosunn ?Merhaba ben hiç gonalf kullanmadım femara kullandım ovitrelle ile catlatildi suan da progestan fitil kullanıyorum
Aşılama sonrası bebek tutsun diyefamera klomen ve overtille kullandım ama bır seye yaramadı fitil niçin kullanıyosunn ?
HmmAğızdan kullandıkları içindir
Daha önce hiç fitil kullanmadım bilmiyorumAşılama sonrası bebek tutsun diye