• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

KULLANICI4141

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
24
16
18
32
Arkadaslar Merhaba.24 Mayıs'ta yani 6 gün önce asilama yapıldı. 23 Mayıs'ta kontrole gitmistim yumurtan erken çatlamış dedi doktor.o gün eşim yanimda olmadığı için 24nde yapıldı (36 saat suresi var dediler) bugun çok erken ama dayanamayip erken gebelik testi yaptım ilk negatifti 10 15 dk sonra ikinci silik çizgi çıkmıştı fotoğrafta görünmüyor ama yakından gorunuyor siZce tutmus olabilir mi bu arada catlatma iğnesi kullanmadim

Eklentiler

• IMG20220530172755.jpg
    IMG20220530172755.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 331
Arkadaslar Merhaba.24 Mayıs'ta yani 6 gün önce asilama yapıldı. 23 Mayıs'ta kontrole gitmistim yumurtan erken çatlamış dedi doktor.o gün eşim yanimda olmadığı için 24nde yapıldı (36 saat suresi var dediler) bugun çok erken ama dayanamayip erken gebelik testi yaptım ilk negatifti 10 15 dk sonra ikinci silik çizgi çıkmıştı fotoğrafta görünmüyor ama yakından gorunuyor siZce tutmus olabilir mi bu arada catlatma iğnesi kullanmadim
Evet bende gördum hayalet çizgiyede benzemiyor bence sabah direk bi kan verin 😊

Testi tekrarlayınız mi durum nedir?

Yalnız size üzmek istemem ama bu testlerde belli süre içinde sonuca bakmanız gerekirdi o süreden sonrası yanıltıcı oluyor. Siz de başta yoktu 10-15 dakika sonra çizgi çıktı demişsiniz yalnış anlamadıysam. Bu sonuc yanlış olabilir testi tekrarlayın imkanınız varsa ve bakılması gereken süre içinde kontrol edin. Umarım hamilesinizdir 🌸

Yarin 9.gun oluyor asilama gününü saymiyosak sizce eğer olduysa kanda çıkar mı benim ilk denemem ve hicbi bilgim yok
Bence idrar testini tekrarlayin. Orda ilk dakikalarsa silik gordugunuz zaman kan verin. Ya da nasil isterseniz kan verin kesinleşdirin. Asilamayla bir 10 gunse 2 gun sonra idrar testinde de çikar

Meraba konuyla ilgili deil ama asılma olmuşsunuz diye sormak istedim aşılama oncesi adetin 3.gunu alttanmi muayene yoksa ultrason muayene simi oluyr

Neraba sizede sormak istedim Aşılama oncesi adetliyken alttan muayene mi oluyr yoksa ultrason mu oluyr

Back