Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba öncelikle hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın. Bende 26.03.2021 tarihinde çipli aşılama yaptırdım ilk denemem bekliyorum bakalım :)
İnşallah çipli yaptırdığınıza değer hamiş kalmanızı dilerim. Biraz pahalıymış merak ettim kaça yaptırdınız.?

Merhaba test yaptıracaktınız, yaptirdiniz mi acaba merak ettim?
merhaba bugün aşılama yaptıralı 12 gün oldu kan testi verdim ama 2.84 çıktı. Gerçi doktor 14 gün mutlaka geçsin dedi ama sanırım tutmadı daha yükseleceğini sanmıyorum hayırlısı artık

merhaba bugün aşılama yaptıralı 12 gün oldu kan testi verdim ama 2.84 çıktı. Gerçi doktor 14 gün mutlaka geçsin dedi ama sanırım tutmadı daha yükseleceğini sanmıyorum hayırlısı artık
Merhaba, aşılama yapılan günü saymamamız gerekiyormuş bilginiz olsun. Üzülmeyin lütfen, umarım en kısa zamanda hepimiz hamilelik haberlerimizi alırız.

Neden sanmıyorsunuz sonuçta adet olmadıysanız? Yükselebilir bence böyle düşünmeyin bat ne zaman?

11 Nisan da olmam gerekiyor ama değer baya düşük o yüzden çıkacağını pek sanmıyorum genede hayırlısı tabi kısmette varsa olur
Bence hiç böyle aşagıya çekme canım cuma günü tekrar ver istersen düşük ama çıkmayacak diye birşey yok. Yinede böyle düşünelim olumsuz zaten olumsuz olarak geliyor er geç

Bence hiç böyle aşagıya çekme canım cuma günü tekrar ver istersen düşük ama çıkmayacak diye birşey yok. Yinede böyle düşünelim olumsuz zaten olumsuz olarak geliyor er geç
Aynen öyle 2 gün sonra tekrar lan vereceğim hayırlısı ise olur değilse olmaz zaten napalım

Mrb kızlar bende yapmayı düşünüyorum da olumlu sonuç alan var mı ya birde nasıl yaptınız anlatırsanız sevinirimm

Benimde tutmadı 2.asilamaya hazırlanıyorum

Malesef güzel haber alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…