- Konu Sahibi vuslat0808
-
Henüz sonuç çıkmadı. Çıkınca yazacağım teşekkür ederim sorduğun için.Merhaba test yaptıracaktınız, yaptirdiniz mi acaba merak ettim?
İnşallah çipli yaptırdığınıza değerMerhaba öncelikle hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın. Bende 26.03.2021 tarihinde çipli aşılama yaptırdım ilk denemem bekliyorum bakalım :)
merhaba bugün aşılama yaptıralı 12 gün oldu kan testi verdim ama 2.84 çıktı. Gerçi doktor 14 gün mutlaka geçsin dedi ama sanırım tutmadı daha yükseleceğini sanmıyorum hayırlısı artıkMerhaba test yaptıracaktınız, yaptirdiniz mi acaba merak ettim?
Merhaba, aşılama yapılan günü saymamamız gerekiyormuş bilginiz olsun. Üzülmeyin lütfen, umarım en kısa zamanda hepimiz hamilelik haberlerimizi alırız.merhaba bugün aşılama yaptıralı 12 gün oldu kan testi verdim ama 2.84 çıktı. Gerçi doktor 14 gün mutlaka geçsin dedi ama sanırım tutmadı daha yükseleceğini sanmıyorum hayırlısı artık
Neden sanmıyorsunuz sonuçta adet olmadıysanız? Yükselebilir bence böyle düşünmeyin bat ne zaman?merhaba bugün aşılama yaptıralı 12 gün oldu kan testi verdim ama 2.84 çıktı. Gerçi doktor 14 gün mutlaka geçsin dedi ama sanırım tutmadı daha yükseleceğini sanmıyorum hayırlısı artık
11 Nisan da olmam gerekiyor ama değer baya düşük o yüzden çıkacağını pek sanmıyorum genede hayırlısı tabi kısmette varsa olurNeden sanmıyorsunuz sonuçta adet olmadıysanız? Yükselebilir bence böyle düşünmeyin bat ne zaman?
Amin Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşMerhaba, aşılama yapılan günü saymamamız gerekiyormuş bilginiz olsun. Üzülmeyin lütfen, umarım en kısa zamanda hepimiz hamilelik haberlerimizi alırız.
Bence hiç böyle aşagıya çekme canım cuma günü tekrar ver istersen düşük ama çıkmayacak diye birşey yok.11 Nisan da olmam gerekiyor ama değer baya düşük o yüzden çıkacağını pek sanmıyorum genede hayırlısı tabi kısmette varsa olur
Aynen öyle 2 gün sonra tekrar lan vereceğim hayırlısı ise olur değilse olmaz zaten napalımBence hiç böyle aşagıya çekme canım cuma günü tekrar ver istersen düşük ama çıkmayacak diye birşey yok.Yinede böyle düşünelim olumsuz zaten olumsuz olarak geliyor er geç
Evet progestan verdi ama bende aşırı şişlik ve halsizlik yaptiBenim de 27'si :). Doktor size de fitil vermiş miydi acaba?
Negatif. Dilerim hepinizin pozitif olur. Benim için hayırlısı böyle imiş demekki.Umudunuzu sakın yitirmeyin zamanı vardır herşeyin.Merhaba test yaptıracaktınız, yaptirdiniz mi acaba merak ettim?
Amin canım, umarım hepimizin hakkında hayırlısı olsunNegatif. Dilerim hepinizin pozitif olur. Benim için hayırlısı böyle imiş demekki.Umudunuzu sakın yitirmeyin zamanı vardır herşeyin.
Bugün gözüm heyecanla sizdeAynen öyle 2 gün sonra tekrar lan vereceğim hayırlısı ise olur değilse olmaz zaten napalım
Maalesef gidemiyorum covid oldum karantinadayım bugün de şansa hastalandım zaten demekki kısmet değilmişBugün gözüm heyecanla sizdegüzel haberlerini bekliyorum
Benimde tutmadı 2.asilamaya hazırlanıyorum18 martta ilk aşılamamı oldum maalesef olumsuz çıktı. Yarın adetimin 3.günü Dr a gideceğim 2.aşılamaya başlayacağız. Spermde değerler iyiydi neden tutmadı anlamadımSizlerin kaçıncı aşılaması?
Üzülmeyin toplayın kendinizi yeni ay yeni umut demektirBenimde tutmadı 2.asilamaya hazırlanıyorum
Amin insallahÜzülmeyin toplayın kendinizi yeni ay yeni umut demektirhem kümülatif etki 2 ve 3. Aşılamalarda daha yüksek İnş bu ay güzel sonuçlar alırız
Malesef güzel haber alamadimMerhaba hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın:) genellikte aşılamadan sonra 14 gün mutlaka geçsin deniliyor geç döllenme olabilir veya hormonlarınız bir anda yükselmemiş olabilir idrar testine göre yaptıysanız bu sebeple gözükmüyor olabilir birkaç gün daha bekleyip tekrar yapın umarım güzel sonuçlar alırsınız:)
Çok geçmiş olsunMaalesef gidemiyorum covid oldum karantinadayım bugün de şansa hastalandım zaten demekki kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?