• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ersen01

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
25
18
8
28
Merhaba ben adanada oturuyorum eşimle 2 yolluk eşliğim ve biz hiç bir şekilde ilişkiye giremedik vajinumus yüzünden ve çocuk istiyoruz bizde aşılama olmak istiyoruz ben hangi doktora gitmem gerek eşim hangi doktora gitmesi gerek ve devlette paralı mı? Cevap verin lütfen 🙏🏻😥

Merhaba bende vajinismus yaşadım. Ama vajinismusu yenmeden nasıl aşılama olacaksınız? Hiç mi giremiyorsunuz peki ilişkiye?

Merhaba ben adanada oturuyorum eşimle 2 yolluk eşliğim ve biz hiç bir şekilde ilişkiye giremedik vajinumus yüzünden ve çocuk istiyoruz bizde aşılama olmak istiyoruz ben hangi doktora gitmem gerek eşim hangi doktora gitmesi gerek ve devlette paralı mı? Cevap verin lütfen 🙏🏻😥
Merhabalar :) Ben evde kendim yendim ve su an 4 aylık bir kızım var çok şükür. 9 ay boyunca bu belayı çektik ve kendi araştırmalarım sonucunda yendim. Ne doktora gerek var ne egzersize hiç birseye gerek yok canım. Hemen eczaneye git vemcaine %10 pump sprey var lokal anestezik bir sprey genelde diş doktorları kullanıyormuş. Aşırı etkili ben bunu bulduğumda şükrettim gerçekten. Onu al önce kolunda falan dene 2 sprey sık alerji var mı bak eğer yoksa onun zaten uzun bir başlığı var ucu çıkıntılı olan kısmı 1 2 cm kadar onu vajina ucuna getir aynayla 2 sprey sık ama içine gitmesine dikkat et işte bu kadar :) 5 dk sonra parmaklarına dokun tamamen uyuşmuş olacak Bi 10 dk etkisi sürüyor o sürede rahat bir şekilde kendini hiç kasmadan ilişkiye girebilirsin zaten his sıfır oluyor o yüzden çok rahat ol :) umarım başarıp bana dua edersin 😊 hoşçakal 🌸

Back