Canim yaptinmi aşılamaMeraba canlar sanlurfada asilama yapan ve
Cocugu olan var mi yada bilgisi olanlar var mi? Asilama yapmak istiyorum surec nasil geciyo bildiginiz iyi doktor varmi fiyati nr kadar bna bilgi verin lutfen
Yok canim dahaa yapamadim esimi.ameleiyat ettimCanim yaptinmi aşılama
Ben 5 gündür oldum aşılama şanlı urfadayim olumlu sonuçlanırsa doktorumu söylerim suanlik hiç memnun degilimYok canim dahaa yapamadim esimi.ameleiyat ettim
Canim bana haber edersin bekliyorum sizde kimde sorun vardiBen 5 gündür oldum aşılama şanlı urfadayim olumlu sonuçlanırsa doktorumu söylerim suanlik hiç memnun degilim
Bende kuzum plokist over hastasıyım eşimde bir problem yok ben Urfa'da ben ucuz doktora gittim ilaçlarla birlikte 620 TL gittiCanim bana haber edersin bekliyorum sizde kimde sorun vardi
Hangi doktor canim bnde yaparim canim yaBende kuzum plokist over hastasıyım eşimde bir problem yok ben Urfa'da ben ucuz doktora gittim ilaçlarla birlikte 620 TL gitti
Bahçeli evlerde park düğün salonu var onun yanında aydeniz tıp merkezi canım Ahmet atac 350 TL aşılama ya verdim klomene 50 TL verdim porgestoron iğne ve çatlatma iğnesi ne 170 verdim 50 muane ama ilgisizdi bu gittiğimde normalde çok ilgili ama bu sefer aşılamadan sonra ne zaman dua alacağımı ilişki olup olamayacagini ne yiyip ne içmeyecegimi hiç birşey demesiHangi doktor canim bnde yaparim canim ya
Canim valla ucuza yapmissin bir hamile belirtin yokmu ?niye ilgisizdi bu cakal hem parani vermissin hem de bu cakalligi yapiyo iste boyle milletin hakkini yiyorlar sen boyle dedin sogudm vallq bnmde maddi skintim var zorla yapacam bole de olursa yapamamBahçeli evlerde park düğün salonu var onun yanında aydeniz tıp merkezi canım Ahmet atac 350 TL aşılama ya verdim klomene 50 TL verdim porgestoron iğne ve çatlatma iğnesi ne 170 verdim 50 muane ama ilgisizdi bu gittiğimde normalde çok ilgili ama bu sefer aşılamadan sonra ne zaman dua alacağımı ilişki olup olamayacagini ne yiyip ne içmeyecegimi hiç birşey demesi
Hiç deme zaten koronadan dolayı ıssız kalmıştık yinede yapayım dedim 5 gün dündendir belim çok çok ağrıyor ayakta duramıyorum ama şöyle birşey var araştırma ma gore asilamada kanama olursa tutmuyor ve bende kanama oldu herhalde belim de adet olacam diye ağrıyorCanim valla ucuza yapmissin bir hamile belirtin yokmu ?niye ilgisizdi bu cakal hem parani vermissin hem de bu cakalligi yapiyo iste boyle milletin hakkini yiyorlar sen boyle dedin sogudm vallq bnmde maddi skintim var zorla yapacam bole de olursa yapamam
Ben ole duymadim kanama olsa yerlesme oluyomus diye duydum adetin gecikti mi ve sen rahim filmi cektin mi?Hiç deme zaten koronadan dolayı ıssız kalmıştık yinede yapayım dedim 5 gün dündendir belim çok çok ağrıyor ayakta duramıyorum ama şöyle birşey var araştırma ma gore asilamada kanama olursa tutmuyor ve bende kanama oldu herhalde belim de adet olacam diye ağrıyor
Canım aşılama olduğun gün kan geldi adetle alakası yok evet çektim tertemiz çok sukurBen ole duymadim kanama olsa yerlesme oluyomus diye duydum adetin gecikti mi ve sen rahim filmi cektin mi?
Cok sukur temiz cekmis bnde rahim filmi cekecem sen nerde cektin? Yaa insallah hamile kalirsin yaCanım aşılama olduğun gün kan geldi adetle alakası yok evet çektim tertemiz çok sukur
Ben bir buçuk yıl önce çektim cnm şanmette çektik amin ins tüm istiyen kalır inşallahCok sukur temiz cekmis bnde rahim filmi cekecem sen nerde cektin? Yaa insallah hamile kalirsin ya
He bnde cekmeyi dusunuyorum ama swn urfanin neresinde oturuyon bacimBen bir buçuk yıl önce çektim cnm şanmette çektik amin ins tüm istiyen kalır inşallah
Ahmet Yesevi canım senHe bnde cekmeyi dusunuyorum ama swn urfanin neresinde oturuyon bacim
Bende eyubiye canimAhmet Yesevi canım sen
nenemler orda benim babam eyübiyeliBende eyubiye canim
Bigun gelirsin bana oturup konusuruznenemler orda benim babam eyübiyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?