• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Meraba kızçeler. Nere konu açacağımı bulamadım okadar baktım,neyse.bisey sorcam yaşım 22 asilama icin ozel bir doktora sorduğumda 3bine yapariz dedi fakat bizim elimizde hiç para yok çok borcun içindeyiz kredi çeksek falan istemiyorum o şekilde zaten çekemiyoruz.devlete baslicamda yaşdan dolayı karşılamaz diolar 23 olması lazımmış netten baktımda biraz, bide 3 senelik olması gerekmiş. E zaten 1 seferde tutma olasılığı yuzde 20ymis 3 sefer yaptrsk bizi zora sokacak,tabi insallah gerek kalmaz bu kadara.size sorum devlet karsiliyormu,yaptıran arkadaşlar bilen varmı.

Eşim çok istiyor benin gönlüm yok ama o üzüldüğü için uğraşıyorum
öncelikle yaşın çok küçük, bu kadar borç batağında çocuk hata.eşin istiyor diye çocuk yapmak daha da büyük hata.finansal olarak hazır değilsiniz, taraflardan biri hem biyolojik hem fiziksel olarak hazır değil.çok büyük sorunlar çıkar.

3000 lira aşılama çok değil mi? Atla deve bir iş yapılmıyor. Çok gençsiniz, daha bekleseniz iyi olur. İlla istiyoruz diyorsanız başka hastaneler ile görüşseniz? Devlet için 1 sene bekleyecekseniz o da çok değil.
Sorununuz tespit edilebildi mi?

Kuzum yaşin cok cok kücük bi kac sene daha dene olmazsa devlette denersin.ayrica bu durumla cocuk bakmak cocuk icin muayene gitmek dogum bile cok zorlar sizi.iyi düsünun derim.

Evet maddi olarak çok kötü ben zaten biliyorum bunu, çoğu konuda ortak karar alırız ama bu konuda çok kararlı, çocuk bereketiyle gelir diyor (ki sanmiyorum)
Infertilite,pko var.

Tüm cevaplarinizda hemfikirz arkadaşlar benden büyükler vardır tavsiyeleriniz düşünceleriniz için teşekkür ederim ama işte..

Kaç yıllık evlisiniz.herhangi bir hormonal rahatsızlığıniz falan varmı? Eşinize ve size gerekli testler yapildimi ki asilamadan bahsediyorsunuz?

Meraba kızçeler. Nere konu açacağımı bulamadım okadar baktım,neyse.bisey sorcam yaşım 22 asilama icin ozel bir doktora sorduğumda 3bine yapariz dedi fakat bizim elimizde hiç para yok çok borcun içindeyiz kredi çeksek falan istemiyorum o şekilde zaten çekemiyoruz.devlete baslicamda yaşdan dolayı karşılamaz diolar 23 olması lazımmış netten baktımda biraz, bide 3 senelik olması gerekmiş. E zaten 1 seferde tutma olasılığı yuzde 20ymis 3 sefer yaptrsk bizi zora sokacak,tabi insallah gerek kalmaz bu kadara.size sorum devlet karsiliyormu,yaptıran arkadaşlar bilen varmı.

Eşim çok istiyor benin gönlüm yok ama o üzüldüğü için uğraşıyorum

Evet maddi olarak çok kötü ben zaten biliyorum bunu, çoğu konuda ortak karar alırız ama bu konuda çok kararlı, çocuk bereketiyle gelir diyor (ki sanmiyorum)
Infertilite,pko var.

Eğer çok borcun içindeyseniz önce borçları kapatın, sonra çocuk için biraz birikim yapın o zaman çocuk bereketiyle gelir.
Şu an bereketiyle gelmez. Görünen köy kılavuz istemez.
Çocuğunuz olup yokluk içinde büyüyeceğine en kötü eşiniz üzülsün.
El kadar çocuk maması, bezi, ilacı, kıyafeti, vb ihtiyaçları olmadan büyümez.

Bu arada eşinizin yaşı kaç, neden maddiyat hiç uygun olmamasına rağmen çocuk istiyor?
Nedeni ne, aileden gelen baskı mı var?

canim bnde devlette asilama yaptrdim 22 yasinda ilk denemede tutu sadece asilama 130 tl vermisdim. ekstra rahim filmi cektrmisdim 300 tlye ozelde okdar . ama asilamayi gerektrcek durum olmasi lazim yoksa klomen catlatma ignesi flan verirler ilk bas sora olmasa asilama yaparlar daha once kulandinmi klomen vs

Eğer çok borcun içindeyseniz önce borçları kapatın, sonra çocuk için biraz birikim yapın o zaman çocuk bereketiyle gelir.
Şu an bereketiyle gelmez. Görünen köy kılavuz istemez.
Bu arada çocuğunuz olup yokluk içinde büyüyeceğine en kötü eşiniz üzülsün.
El kadar çocuk maması, bezi, ilacı, kıyafeti, vb ihtiyaçları olmadan büyümez.

Eşinizin yaşı kaç, neden maddiyat hiç uygun olmamasına rağmen çocuk istiyor?
Nedeni ne, aileden gelen baskı mı var?
Zaten başlarda ilk 3 sene çocuk istemiyorduk,çevre baskısı sürekli bir soru sorma çabasında olunca millet sanırım oda kendini baskı altında hissetmiş ve takamış durumda.

canim bnde devlette asilama yaptrdim 22 yasinda ilk denemede tutu sadece asilama 130 tl vermisdim. ekstra rahim filmi cektrmisdim 300 tlye ozelde okdar . ama asilamayi gerektrcek durum olmasi lazim yoksa klomen catlatma ignesi flan verirler ilk bas sora olmasa asilama yaparlar daha once kulandinmi klomen vs
Filmi 750 tlye çektirdik. 3 kere klomen 2-3 kere iğne denedik. Tamda sorumun yanıtı aslında fiyatı iyi ozaman yaşda dedğiniz gibi 22de olmuş bi sıkıntı olmamışsa olabilir demekki. Teskkur ederim

Filmi 750 tlye çektirdik. 3 kere klomen 2-3 kere iğne denedik. Tamda sorumun yanıtı aslında fiyatı iyi ozaman yaşda dedğiniz gibi 22de olmuş bi sıkıntı olmamışsa olabilir demekki. Teskkur ederim
sikinti olmadi cnm tam tersine ilk denemede tuttu sukur simdi kizim 8 aylik rabbim sanada nasip etsin

Back