Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-Hira-

.....
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
196
169
53
Merhaba hanimlar Rabbim tum.cocuk isteyenlerin yardimcisi olsun hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.. 10 yasinda cocugum var 2 yildir 2. cocuk icin ugrastik olmadi klomen catlatma ignesi de ise yaramadi 6 ay once klomeni biraktigim anda hamile kaldim hemde ikizdi fakat 2 aylikken dusuk oldu.. Sonunda ozel bir doktora gittim tum tahlil testler hersey normal sadece kan pihtilasmasi varmis hamileyken igne yapman lazim ondan dusuk yapmissin dedi.. sonra yine hamile kalamadigim icin direk tup bebek yapalim garanti olsun dedi.. Asilama dedigimde o garanti degil tup garanti dedi. Istanbulda asilama yaptiracagim derdi para olmayan tavsiye edebileceginiz bir yer var mi? Ya da zeynep kamil gibi Süleymaniye veya baska devlet hastanesi sigortasiz ama ucretle bu islemi yapiyor mu? Medicana icin kimi cok iyi kimi ise kotu paraci diyor kafam karisti. Asilama icin sonuc alabilecegim bir yer tavsiye ederseniz cok sevinirim

Son düzenleme:
Bende bu sorular ile cebelleşiyorum ama açtığım konu kaldı öyle tek tek mesaj okuyup çözmeye çalışıyorum mesaj atıyorum bir iki kişiye inşallah doktor bilgisi alınan bir konu olur insanlar faydalanır

Kızlar ınsallah ısteyen herkes hamıle kalısın en yakın zamanda.. ben emre kara tekelıoglu na gıdıyorum cok ıyı bı doktor youtube de ızleyebılırsınız.. ben ılk bebek ıcın suan o doktora gıdıyorum ıkı yıldır evlıyım cocugum olmadı ıkı aydır femara kullanıyorum bu ay da olmasa asılama dedı doktor yanı benım tanıdıgım kadarıyla cok ıyı bı doktor asılama ıcın nekadar fıyat alıyor bılmıyorum.. umarım yardımcı olmusumdur

Bir arkadaşım mihrimah sultan da zeynepti sanırım ona yaptırdı aşılama

Diğer bir arkadaşım da tüp bebek yasemin yakut
Kozytgi sifa ya yaptrdi

Benim bildiklerim bunlar çok memnundu

sonunda en uugun ve en kafama yatani buldum cok.sukur Rabbim isteyen herkesin evlat sahini olmasini nasip etsin insallah

Doktor neden tüp bebek dedi ?
sizin zaten 1 çocuğunuz varmış Allah bağışlasın ikincisi de olabilir aşılama tüp bebeğe göre daha zayıf ihtimal tutması
Benim mesela sebepsiz infertilite tanısı kondu 3 yıldır hiç hamile kalmadım ama yine tüp bebek son ana kadar yapalım demediler sırası ile tedavi oldum önce klomen çatlatma iğnesi sonra aşılama sonra tüp bebeğe geçtik tabi Hormonlarım da sorun vardı ayrıca eşimin değerleri zayıftı

klomen catlatma ignesi hepsini denedim malesef asilama orani cok dusuk 2 kez asilama yaptirsam 1 tup bebek fiyatina cikiyor o yuzden tup bebek orani yuksekken daha fazla beklemek istemiyorum cunku yumurta rezervleri azalmis dedi doktorum,

klomen catlatma ignesi hepsini denedim malesef asilama orani cok dusuk 2 kez asilama yaptirsam 1 tup bebek fiyatina cikiyor o yuzden tup bebek orani yuksekken daha fazla beklemek istemiyorum cunku yumurta rezervleri azalmis dedi doktorum,

Doğrudur bende de aynı durum şuanda transferimi bekliyorum yumurta rezervine çok dikkat ediyor doktorlar inşallah hakkınız da hayırlısı olur

avvilar medicanaya gittim doktorum yavuz aydin.. asilama degil de fiyat diger yerlere oranla uygun olunca tup bebege karar verdim.. dun yumurta toplama islemi yapildi

malesef olmadi ustelik transfer gunune kadar cok saglikli dedikleri 5 emriyolarin tam transfer sirasinda geri kalanlar öldü sadece 2 tane saglikli onlari yerlestiriyoruz demeleri moralimi bozdu.. yani sansima sadece yerlestirilecek olan 2 tane saglikli kalmis bilemiyorum hem guvenemedim hem moralim bozuldu

yinede umutla beklemistim olmadi kismet degilmis diyorum.. Artik ovulasyon testiyle takip ediyorum.. hatta ihtimal vermedigimden 2 ay once hamile kalmisim haberim yokken dusuk yaptim.. cift cizgiyi her ay yakaliyorum ve o 3 gunu degerlendiriyorum.. tup bebek bile tutmayip ovulasyon testiyle tutturduysam demekki hala sansim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…