Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah kuzum. Benim de goguslerim agriyor. Prolaktini dusurduyumnen beri son 2 ayda regl oncesi agrimiyordu ama bu ay agridi acaba yine mi yukselmis .... beklemek cok zor. Allah yardimcimiz olsun.

Insallah kuzum. Benim de goguslerim agriyor. Prolaktini dusurduyumnen beri son 2 ayda regl oncesi agrimiyordu ama bu ay agridi acaba yine mi yukselmis .... beklemek cok zor. Allah yardimcimiz olsun.

Göğüs ağrın belki de bebiştendir canım belli mi olur hamileliğin belirtilerinden biri göğüs ağrısı da

Aranıza yeni katıldım çok araştırdım tüm formları okudum ancak tam cevap bulamadım pkom var klomende tepki alamadık Gonal f kullandım yumurta sayım çok olduğu için çatlatma iğnesi olmadım direkt aşılamaya geçtik 8 Haziran da aşılama oldum progestan kullanıyorum 15inden sonra kahverengi akıntım oldu doktorum normal dedi bugün tahlil vereceğim ama çok kafaya takıyorum yardımcı olabilecek var mı

Canım akıntın kanama şeklinde devam etmiyorsa yerleşme kanaması olabilir belki de bebişin sana tutunmuştur. Benim ilk gebeliğimde 2 damla kan gelmişti tam adetime 1 hafta kala ve 3 gün sonra test yaptığımda da pozitif çıkmıştı. Yerleşme kahverengi akıntı şeklinde de gelebileceğini duymuştum

Kızlar ben test yaptım negatif çıktı aşılamanın 8. Günü olsa çıkmazmıydı sizce ? İğnenin etkisi geçmiş onu öğrendim en azından

İlk aşılmama tek çizgi ve kırmızı görüntüyle veda ederken tez zamanda güzel sonuçlar görme umuduyla yeni umutlara tutunmaya çalışıyorum

Merhaba kizlar klomen kullaniyorum dr. Bu ayda gebelij olmazsa asilama yapicaz dedi aldi beni bi korku nasil oluyor nasil yapilior yardimci olurmusunuz nolur

Amiin inşallah güzel haberler veririz birbirimize :) Daha fazla aratmasın inşallah rabbim
Bende klomen etki etmedi 1 yumurtam gelişti ama doktor çatlatma gereği duymadı direk iğneye geçtik on gün 87.5 ml iğne vurdum kendime şeker iğnesi gibi zor değil iki güne bir takip yaptı yumurtam çok olduğu için çatlatma iğnesine gerek duymadan aşılama yaptı eşim kendine düşen görevi yaptı 5 dakka bile sürmedi bi saate yakın ayaklar yukarda yattım progestan verdi ama ilk denemem de olmadı kısmet

Kızlar ben 2. Aşılamamı yaptırdım 8. Günde idrarda negatifti. 3 yumurtayla aşılama yapıldı. Dün hiçbir şeyim yokken bugün çok fazla kasık ağrısı hissettim günden günde ağırlaşıyorum halsizleşiyorum göğüslerimin ağrısını progesteron jeline bağlıyorum. Hiçbir şey yapmıyorum evde sadece yatıyorum. Ayaklarımın dermanı yok bazen hafiften ağrıyor. Bacak ağrılarım adet olacağım zaman da ağrır. Bazen ayağa kalkınca başım dönüyor. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi ?

Kuzum 8 ci gun cok erken. Saydigin belirtiler adet ve hamilelik belirtileri, ayni oluyor yani. Insallah sende hamilelik belirtileridir. Benim de asilamamin 1-2 ci gunlerinde cok agrilar oldu, sonra gecti ve 7-8 ci gunlerinde yine basladi ve hala devam ediyor 13 cu gunumdeyim. Su an reglim baslayacakmis gibi hissediyorum. Ama basdonmesi olmadi bende. Hadi hayirlisi. Catlatma ignesi yapmismiydin?

Evet canım yaptım en azından çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş mi diye öğrenmek istedim hem de belki bir umut çıkar diye.. inşallah tutmuştur hepimiin bebişleri sıkı sıkı ve birdaha da hiç bırakmaz

Amin, Amin, Amin. Benim 14 cu gunum hala ignenin etkisi kalmis(( sen yine yap test, insallah bebisin karninda canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…