- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Insallah kuzum. Benim de goguslerim agriyor. Prolaktini dusurduyumnen beri son 2 ayda regl oncesi agrimiyordu ama bu ay agridi acaba yine mi yukselmis .... beklemek cok zor. Allah yardimcimiz olsun.Amiin canım inşallah. İlk günler hiç bir şey hissetmemiştim ya da bayram telaşıyla mı farkedemedim bilemiyorum ama ilk aşılamam da böyle olmamıştı şimdi ayağa kalkınca başım dönüyor bazen. Göğüslerimde ağrı var ama jelden dolayıdır herhalde. Bakalım inşallah yüzümüz güler bu ay
ilk olucak canim 3 yillik evliyim ya seninEvet canim bende de oldu, ilk 2 gun cok oldu agrim. Sonra gecti dun yine basladi az az sancilarim oluyor goguslerim agriyor. Insallah senden de guzel haber aliriz canim. Cocugun var mi yoksa ilk mi olucak insallah?
Benim 2 si var. 2 ci evlilik yaptim 3 yildir ugrasiyoruz(ilk olucak canim 3 yillik evliyim ya senin
Insallah kuzum. Benim de goguslerim agriyor. Prolaktini dusurduyumnen beri son 2 ayda regl oncesi agrimiyordu ama bu ay agridi acaba yine mi yukselmis .... beklemek cok zor. Allah yardimcimiz olsun.
insallhh daha fazla bekletmeden grlir bebiislerrBenim 2 si var. 2 ci evlilik yaptim 3 yildir ugrasiyoruz(
Aranıza yeni katıldım çok araştırdım tüm formları okudum ancak tam cevap bulamadım pkom var klomende tepki alamadık Gonal f kullandım yumurta sayım çok olduğu için çatlatma iğnesi olmadım direkt aşılamaya geçtik 8 Haziran da aşılama oldum progestan kullanıyorum 15inden sonra kahverengi akıntım oldu doktorum normal dedi bugün tahlil vereceğim ama çok kafaya takıyorum yardımcı olabilecek var mı
daha.cok.erken bence idrar testi.icin varsa bile belli olmazKızlar ben test yaptım negatif çıktı aşılamanın 8. Günü olsa çıkmazmıydı sizce ? İğnenin etkisi geçmiş onu öğrendim en azından
daha.cok.erken bence idrar testi.icin varsa bile belli olmaz
benimde bugun asilamanin8.gunu rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.bebisler gelsin artik.:)İnşallah vardır kızlar nolur dua edelim birbirimize
benimde bugun asilamanin8.gunu rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.bebisler gelsin artik.:)
Bende klomen etki etmedi 1 yumurtam gelişti ama doktor çatlatma gereği duymadı direk iğneye geçtik on gün 87.5 ml iğne vurdum kendime şeker iğnesi gibi zor değil iki güne bir takip yaptı yumurtam çok olduğu için çatlatma iğnesine gerek duymadan aşılama yaptı eşim kendine düşen görevi yaptı 5 dakka bile sürmedi bi saate yakın ayaklar yukarda yattım progestan verdi ama ilk denemem de olmadı kısmetAmiin inşallah güzel haberler veririz birbirimize :) Daha fazla aratmasın inşallah rabbim
Kuzum 8 ci gun cok erken. Saydigin belirtiler adet ve hamilelik belirtileri, ayni oluyor yani. Insallah sende hamilelik belirtileridir. Benim de asilamamin 1-2 ci gunlerinde cok agrilar oldu, sonra gecti ve 7-8 ci gunlerinde yine basladi ve hala devam ediyor 13 cu gunumdeyim. Su an reglim baslayacakmis gibi hissediyorum. Ama basdonmesi olmadi bende. Hadi hayirlisi. Catlatma ignesi yapmismiydin?Kızlar ben 2. Aşılamamı yaptırdım 8. Günde idrarda negatifti. 3 yumurtayla aşılama yapıldı. Dün hiçbir şeyim yokken bugün çok fazla kasık ağrısı hissettim günden günde ağırlaşıyorum halsizleşiyorum göğüslerimin ağrısını progesteron jeline bağlıyorum. Hiçbir şey yapmıyorum evde sadece yatıyorum. Ayaklarımın dermanı yok bazen hafiften ağrıyor. Bacak ağrılarım adet olacağım zaman da ağrır. Bazen ayağa kalkınca başım dönüyor. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi ?
Kuzum 8 ci gun cok erken. Saydigin belirtiler adet ve hamilelik belirtileri, ayni oluyor yani. Insallah sende hamilelik belirtileridir. Benim de asilamamin 1-2 ci gunlerinde cok agrilar oldu, sonra gecti ve 7-8 ci gunlerinde yine basladi ve hala devam ediyor 13 cu gunumdeyim. Su an reglim baslayacakmis gibi hissediyorum. Ama basdonmesi olmadi bende. Hadi hayirlisi. Catlatma ignesi yapmismiydin?
Amin, Amin, Amin. Benim 14 cu gunum hala ignenin etkisi kalmis(( sen yine yap test, insallah bebisin karninda canimEvet canım yaptım en azından çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş mi diye öğrenmek istedim hem de belki bir umut çıkar diye.. inşallah tutmuştur hepimiin bebişleri sıkı sıkı ve birdaha da hiç bırakmaz
Amin, Amin, Amin. Benim 14 cu gunum hala ignenin etkisi kalmis(( sen yine yap test, insallah bebisin karninda canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?