- 5 Haziran 2018
- 13
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ben 1 normal düşük 1 dış gebelik geçirdim dış gebelikten sonra 6 ay ara verdim sonra ilk asilamami yaptırdım şükür ki tuttu bugün hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Asilamamin ilk 1 haftasını kasik agrisi karın ağrısı göğüs ağrısı iştahim çok açıldı sonra bunlar azaldı son zamanlarda baş ağrısı ve bacak krampları başladı ve bugün hala bacak ağrıları devam ediyor ara ara bide onerebilecegim yumurtalarının sağlıklı güzel büyümesi için incir kürü uygula benim 6 günde yumurtlarim istenilen boyuna geldi doktor hatta mükemmel dedi
ayy.hayirli.olsun insallh rabbim kucaginada almayi nasip etsin benimde birkac gune asilamam olcak darisi basima insallahhh bende guzel haberi alirim bu ayMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ben 1 normal düşük 1 dış gebelik geçirdim dış gebelikten sonra 6 ay ara verdim sonra ilk asilamami yaptırdım şükür ki tuttu bugün hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım hayırlı haber alırsın ben asilamadan önce yani yumurta takibinde 7 8 tane kuru inciri 2 buçuk su bardağı suyun içine atıp kaynatiyordum iliyinca içiyorum hergün bir bardakCanım çook teşekkür ederim ben de okuyacağım bunları inşallah bu defa pozitif olur. İncir kürünü nasıl yapıyorsun canım tarif edermisin ?
Amin canım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin bebeklerimizi ku çağımızda almayiayy.hayirli.olsun insallh rabbim kucaginada almayi nasip etsin benimde birkac gune asilamam olcak darisi basima insallahhh bende guzel haberi alirim bu ay
Merhabalar. Ben ilk aşılamamı oldum. Femara tb ile yumurta büyüdü ovitrelle le çatlatıldı.aşılama da hiç ağrı acı vs olmadı 1 saat yatıp sonra çalışmaya başladım. Crinone jel verdi doktorum omu ve folik asitimi içtim. ben dayanamayıp 11. Ve 13. Gün erken gebelik testlerini yaptım . Hepsi negatif çıktı. Hiç belirtim olmadı ne bel ağrısı ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı. 14 .günde bi umut son idrar testimi yaptım ve hamileyim. Sonuç olarak hanımlar belirtim yok demeyin herkesin süreci farklı . 15 gün de sabredin tavsiyemdir. Ben negatif çıktıkça üzüldüm yok yere, gerek yokmuş. Allah isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah canım hayırlı haber alırsın ben asilamadan önce yani yumurta takibinde 7 8 tane kuru inciri 2 buçuk su bardağı suyun içine atıp kaynatiyordum iliyinca içiyorum hergün bir bardak
Canim genellikle diyolarki 13 günde test yapanlarin negatif cikayormus bende 15 inde bir daha yaptir sen Rabbim inşallah nasip ederNe güzel canım yaa ben de 13. Gin kanda baktırdım ama negatifti. Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına al inşallah
Rica ederim ☺Amiin canım sağol çok teşekkür ederimm
Rica ederim ☺
Canım düşük olmaması için clexane kullanıyor musunBen 2,5 yıllık evliyim ilk bebişim büyümedi, aldılar. Sonra iki kere daha hamile kaldım ama onlarda kendiliğinden düştüler. Sonra tedaviye başladık, eşimdede bende bir sorun yokmuş, kendimiz denedik, gonal-f kullandm, çatlatma iğnesi peşinden olmadı. En son aşılama yaptık ve ilk aşılama da tuttu. Şimdi 6 haftalık bebişim. Allah isteyen herkese versin, beklemek çok zor..
4yumurta mı maşallah canım. Sonuç mu bekliyorsun şimdi kaçıncı gününIlaclarin yan etkisi fazla degil. Ilaclara basladiktan sonra 1 kere gitmiştim ultrasona. Doktor asilamayi erkene alicaz yarin gel catlatma ignesini yapacaz demisti. Benim 4 yumurtam olustu. 4 ü catladi.
Asilama islemi ise kolay bir islem. Esimin spermlerinin bulundugu enjeksiyonu elime verip sicak tut demislerdi.. bende avucumun icine alip dogumhaneye gittim :) kapiyi actilar beni odaya aldilar cok degisik bir duyguydu. Kadinlar orda dogum yaparken sen elinde esinin spermleri :) ay hala guluyorum.. spermleri enjekte ettikten sonra yarim saat yatiyosun. Ben kulaklik ve telefonla girmistim. Muzik acip kendimi rahatlatmistim. Hatta uyumak uzereydim ki kalkabilirsin dediler.
Sonrasina gelince ben asilama yaptirdiktan 4-5 saat sonra yumurtladim. Yumurtladigim zaman sanirim o sivi birikimiyle idrar yaparken biraz zorlandim. Kalkip otururkende. Doktorum ertesi gun iliski onermisti. O bile zorla oldu..
2-3 gune kendime geldim. Umarim bu mubarek ramazanda dileginiz gerceklesir rabbim siz3 hayirli bir evlat verir
Hamile misin canımSelam kızlar bende 2. Aşılamamı 21 mayısta oldum 5 haziran test günüm ilk aşılamamda kimyasal gebelik yaşamıştım umarım bu sefer iyi haber alırım ama zaman geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?