Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

teşekkür ederim canım peki bunların hepsini 1 gün içerisinde mi tükettiniz yani zararı var mı zehirlenir diye korkuyorum :)

doktor bize promen k kullanmamızı önerdi yaklaşık 3 aydır hergün içiyor
bunun yanında çakşır suyu
keçiboynuzu pekmezi tüketiyor
e vitamini ve çinko aldım ona da ramazandan sonra başlayacağız acaba hepsini bir gün içerisinde kullanmanın zararı var mıdır ?

macunu duzenli olarak kullanıyordu zaten.. keciboynuzu kürunu kullanırken de kullandı..
Arı sütü bal polen i kullanırken başka hiçbir şey kullanmadı..
Ve yazdığım ekstratlar ve çakşır kökü suyu kullanırken de sadece onları kullandı..
Senin yazdıklarının hepsini bir günde kullanmasının zararı yoktur bence,hatta iftardan sonra e vitamini ve cinkoya da başlayabilirsin..

Merhaba, bende ikinci aşılamanın 8. Günündeyim. Erkek infertitesi var bizde. Ilk aşılamam paldır kuldur olmuştu. Eskisehir tip fakültesinde asistanların takibindeydim. 13 gün boyunca fostimon 75 mg iğne kullandım tam çatlama günümde kontrolüm vardı yumurtayı görememişler hemen bölüm hocası çağrıldı meğerse yeni kendiliğinden çatlamış eşim çağrıldı acele ile aşılama yapıldı malesef tutmadı. Asilamadan 1 gun sonra karin ve makat sancisiyla hastanelik oldum megerse kist yapmis igneler.Adetimden 7 gün önce kahverengi akıntı geldi sonrası yoğun kanama. 2. Aşılama da 14 gün fostimon 75 mg kullandım yumurtlama gününden bi gün sonra çağırdılar gene çatlamış yumurta ama başka yumurtalarda var bu sefer eşim yetişemedi o gece kendimiz denedik sonra ki gun aşılama yapıldı. Meğerse hızlı tepki veriyormuş yumurtalar. Neyse bu sefer bir miktar umudum var Allahim dualarımızı karşılıksız bırakmasın insaAllah. Buda olmazsa tüp bebeğe geçiş yapılacak.

anladım canım çok teşekkürler bugün iftardan sonra hemen başlıyorum :):)

slm.kizlar bende bugun asilama tedavisine basladim bugun ilk ignemi kullandim insallahh allah emeklerimizin karsiligini almayi nasip eder hepimizin asilamalari olumlu olur insallahh.

Selam kızlar bende 2. Aşılamamı 21 mayısta oldum 5 haziran test günüm ilk aşılamamda kimyasal gebelik yaşamıştım umarım bu sefer iyi haber alırım ama zaman geçmiyo

Selam kızlar bende 2. Aşılamamı 21 mayısta oldum 5 haziran test günüm ilk aşılamamda kimyasal gebelik yaşamıştım umarım bu sefer iyi haber alırım ama zaman geçmiyo
insallahh.hayirli sonuclar.alirsin darisi da bizim.basimiza bende suan igne kullanmaktayim asilamam ne zamn olur belli degil henuz insallahh guzel haberleri.aliriz bu ay

insallahh.hayirli sonuclar.alirsin darisi da bizim.basimiza bende suan igne kullanmaktayim asilamam ne zamn olur belli degil henuz insallahh guzel haberleri.aliriz bu ay
Çok teşekkürederim inşallah yaa senden de güzel haberler duyarız Allah ım kimsenin kucağını boş bıralmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…