- Konu Sahibi denizyildizi001
-
selam canım,
Eşim için kullandıklarımız vitamin olarak sadece omepa q10 kullandık..bunun yanında ;
*keçiboynuzu kürü ( ilk 1 hafta sabah ve gece yatmadan 1 bardak,sonraki 2 hafta yatmadan önce 1 bardak)
*arı sütü,bal,polen ( çok düzenli olmasa da sabah akşam )
*Aktara yaptırdığımız macun (bunu uzun zamandır kullanıyordu)
*bir tanıdık tavsiyesiyle istanbulda bulunan bir aktara tahlil sonuçlarımızı gönderdik,onlar da bize 1 şişe keçiboynuzu ekstratı ( keçiboynuzu ekstresinden daha farklı bir şey) 1 şişe ginseng ekstratı,çaksır kökü suyu ve bir de karışık bir bitki çayı gönderdiler.eşim bunlardan keçiboynuzu ekstratı ve ginseng ekstratını bitirdi,çakşır suyundan çok az kaldı,bitki çayını hiç içmedi desem yeri..
*bir de en önemlisi günde 3-4 tane içtiği sigarayı da bıraktı..
bizim yaptıklarımız bunlar canım umarım faydalı olabilirim...
macunu duzenli olarak kullanıyordu zaten.. keciboynuzu kürunu kullanırken de kullandı..
Arı sütü bal polen i kullanırken başka hiçbir şey kullanmadı..
Ve yazdığım ekstratlar ve çakşır kökü suyu kullanırken de sadece onları kullandı..
Senin yazdıklarının hepsini bir günde kullanmasının zararı yoktur bence,hatta iftardan sonra e vitamini ve cinkoya da başlayabilirsin..
ben de pazartesi 75 ml ile başladım benim de ilk bakalım ne olacakkızlar alışama yptrcak olanlar veyanyptıranlar bu süreci beraber geçirelim ben gonel-F 50 ünite ile başladım bgn tedavimin 3.günü bakalım inş 4yıldan sonra ilk kez aşılama yaptrcam hayrla sonuçlanır inş
valla hepimizin temennisi o ama olmayınca da olmuyor her yola başvuruyoruzALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH BEN DE AŞILAMA YA DA BASKA BİR SEYE GEREK KALMADAN HAMİLE KALMAK ÇOK İSTİYORUM
EVET CNM BEN DE ADET GÜNÜMÜ BKLİYORUM OLACAĞIM HERHALDE RAMAZAN BİTİNCE DOKTORA GİDEECEĞİM YA AŞILAMA YA DA BAŞKA BİR ŞEY ARTIK BAKALIM NE OLACAKvalla hepimizin temennisi o ama olmayınca da olmuyor her yola başvuruyoruz
hadi inşallah güzel sonuçlar olur adetin 2. ya da 3. günü gel diyor bana hep doktorEVET CNM BEN DE ADET GÜNÜMÜ BKLİYORUM OLACAĞIM HERHALDE RAMAZAN BİTİNCE DOKTORA GİDEECEĞİM YA AŞILAMA YA DA BAŞKA BİR ŞEY ARTIK BAKALIM NE OLACAK
hayir canim gobekten vuruluyor kendim yapiyormİĞNE NASIL CNM KALCADAN MI
mecbur.kalinca yapiyorsun iste canim bende yapamam diyordum.ama simdi yapiyorum bebek icin herseye deger.HADİ YA BEN HAYATTA YAPAMAM GİBİ GELİYOR
hayirlisi olur insallh canimmalesef adet oldum ben ramaza n bitince artık doktora gideceğiz
insallahh.hayirli sonuclar.alirsin darisi da bizim.basimiza bende suan igne kullanmaktayim asilamam ne zamn olur belli degil henuz insallahh guzel haberleri.aliriz bu aySelam kızlar bende 2. Aşılamamı 21 mayısta oldum 5 haziran test günüm ilk aşılamamda kimyasal gebelik yaşamıştım umarım bu sefer iyi haber alırım ama zaman geçmiyo
Çok teşekkürederim inşallah yaa senden de güzel haberler duyarız Allah ım kimsenin kucağını boş bıralmasıninsallahh.hayirli sonuclar.alirsin darisi da bizim.basimiza bende suan igne kullanmaktayim asilamam ne zamn olur belli degil henuz insallahh guzel haberleri.aliriz bu ay
aminnn insallahh ya.Çok teşekkürederim inşallah yaa senden de güzel haberler duyarız Allah ım kimsenin kucağını boş bıralmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?