- 19 Ocak 2017
- 187
- 43
- 98
- 32
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Bi yerden sonra olmayacak benim cocugum belli diyosun adet zamani geldikcede gun sayiyosun tuhaf bi durum duygu adetime var daha 8 gun tatlim bugunku 0 dan sonra pek umudum yok ne yalan solim ama Allahtanda umut kesilmez tabi ol derse olur :) insallah der :)Umutsuzluga kapilmayin bizim bu donemlerde en buyuk ihtiyacimiz olan sey umut ve moral. Henuz regl de olmamissiniz hemen uzmeyin kendinizi hayirlisi olsun
Aynen oyle. Bende o moda girdim bi ara ama sonra baktim teknoloji gelisiyor hic cocugu olmayacak denen insanalr cocuk sahibi oluyor o yuzden umidi kesmemek lazim. Vardir onunda bi zamaniBi yerden sonra olmayacak benim cocugum belli diyosun adet zamani geldikcede gun sayiyosun tuhaf bi durum duygu adetime var daha 8 gun tatlim bugunku 0 dan sonra pek umudum yok ne yalan solim ama Allahtanda umut kesilmez tabi ol derse olur :) insallah der :)
Dogru her nasip vaktinin esiridir :)Aynen oyle. Bende o moda girdim bi ara ama sonra baktim teknoloji gelisiyor hic cocugu olmayacak denen insanalr cocuk sahibi oluyor o yuzden umidi kesmemek lazim. Vardir onunda bi zamani
Bende yptirdim gecen ay asilamadan sonra hic agrim olmamisti tutmadida zaten insallah sizin tutarPeki ağrınız var mı benim belim çok ağrıyor
Inşallah hayırlı bi şekilde Allah nasip etsin canım.. benim çok ağrım var ise gidip geliyorum yoruluyorum galibaBende yptirdim gecen ay asilamadan sonra hic agrim olmamisti tutmadida zaten insallah sizin tutar
Onum etkisi vardir tabiki benimde yurudukce is uaptikca agrim oluyodu ama yatinca kesiliyodu hareket istemiyoInşallah hayırlı bi şekilde Allah nasip etsin canım.. benim çok ağrım var ise gidip geliyorum yoruluyorum galiba
Peki ağrınız var mı benim belim çok ağrıyor
Bekle bakalim herkesin ayni olmaz belirtisi hayirlisiyla guzel haberi alirsin insllah :)Adetime 10 gün var ama hiç bir belirtim yok galiba benimki de olmadi
Bekle bakalim herkesin ayni olmaz belirtisi hayirlisiyla guzel haberi alirsin insllah :)
Ben oldum adet bitti canim benimInsllh rabbim aratmasin cümlemize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin ınsllh
Sizin kaç gününüz var
Ben de 3 gün önce ilk aşılamamı oldum. Forumlarda yazılanlara bakılırsa hiç ümidim yok açıkçası.Burası aktifligini yitirdi miii, Ben 1.Aşılamami oldum sonuç bekliyordum ama bugün hasta oldum5 gün erken geldi sağolsun....
Hamile kalan da var öyle demeyin, belli olmaz hiç. Benimki belli oldu gerçi olmadiBen de 3 gün önce ilk aşılamamı oldum. Forumlarda yazılanlara bakılırsa hiç ümidim yok açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?