- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Selam tatlim ben klomen ilacini hep dusardan aldim recetesiz o yuzden rapordan yararlanamadim 1300 kusur tuttu ilaclar asilamanin rapordan yararlanmak icin en az 3 en fazla 7 kez klomenin receteyle alinmasi gerekiyomus ben ucretli aldimkızlar aşılama iğneleri falan ssk lıya ne kadara geliyo
Merhaba kizlar dun ilk asilama tedavimin ilk ignesini oldum ama hastanede tanistigim konustugum kisilerden kimsenin ilki tutmamis ilk asilamada tutan gebe kalan varmi moralim bozuldu acikcasi
Selam tatlim ben klomen ilacini hep dusardan aldim recetesiz o yuzden rapordan yararlanamadim 1300 kusur tuttu ilaclar asilamanin rapordan yararlanmak icin en az 3 en fazla 7 kez klomenin receteyle alinmasi gerekiyomus ben ucretli aldim
İnsallah canim insallah disardayimda da eve gecince bakar yazarim olurmu yanlis olmasinilk defa duydum bunu canım bak aşılama ilaçlarının adları nedir
İnsallah canim insallah disardayimda da eve gecince bakar yazarim olurmu yanlis olmasin
Gonal -f mis canim ilacin ismitamam cnm cunku bnm sordugum ezcane karsılamıyor dedi de kafam karıstı
Gonal -f mis canim ilacin ismi
merhaba bende pkoluyum dün aşılama yaptırdım.bugün 2.günüm oluyor.Aranıza yeni katıldım çok araştırdım tüm formları okudum ancak tam cevap bulamadım pkom var klomende tepki alamadık Gonal f kullandım yumurta sayım çok olduğu için çatlatma iğnesi olmadım direkt aşılamaya geçtik 8 Haziran da aşılama oldum progestan kullanıyorum 15inden sonra kahverengi akıntım oldu doktorum normal dedi bugün tahlil vereceğim ama çok kafaya takıyorum yardımcı olabilecek var mı
Benim 2. Gunum daha dun oldum. Doktorum 13 gun sonra test yap oncesinde yalnis cikar dediKizlar asilamamin 9. Gunu biraz once yaptim erken gebelik testlerinden bu adetten bikac gun oncesini gosterenden biri net digeri silik pembe cikti hafifcenek igne etkisimi yoksa bi olusum varmi bilemedim etki kalirmi 9. Gune ignenin yardim edin lutfennigneyi asilamadan 1 bucuk gun once vurdurmustum dolayisiyla 10 bucuk 11 gun oluyo iste bugun nolur yardim edin napim ben simdi
10. Gun yapipda dogru cikan arkadasim var o yuzden boyle panik yaptim oda git yaptir kan dedi bakalim yarin bi yaptirrim ilacin etkisi ne kadar kalmistir bilemem asilama degil ignenin vakti onemli oda 11. gun bitti suan bilemedim hayirlisi artik canimBenim 2. Gunum daha dun oldum. Doktorum 13 gun sonra test yap oncesinde yalnis cikar dedi
inş hayırlısıyla beklediğin gibi olur :)10. Gun yapipda dogru cikan arkadasim var o yuzden boyle panik yaptim oda git yaptir kan dedi bakalim yarin bi yaptirrim ilacin etkisi ne kadar kalmistir bilemem asilama degil ignenin vakti onemli oda 11. gun bitti suan bilemedim hayirlisi artik canim
İnsallah derdim ama sonuc 0.81 cikti malesef asilamanin 10. İgnenin 11 bucuk gun oldu ama sonuc 0 yine nasip diyoeuz dicek baska birsey yok malesef yine yikim :)inş hayırlısıyla beklediğin gibi olur :)
Umutsuzluga kapilmayin bizim bu donemlerde en buyuk ihtiyacimiz olan sey umut ve moral. Henuz regl de olmamissiniz hemen uzmeyin kendinizi hayirlisi olsunİnsallah derdim ama sonuc 0.81 cikti malesef asilamanin 10. İgnenin 11 bucuk gun oldu ama sonuc 0 yine nasip diyoeuz dicek baska birsey yok malesef yine yikim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?