Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ...klomenden sonra artık asilama sürecine gecicem inş. Tecrübeli arkadaşlar yardimlarinizi bekliyorum. Sağ tüpü m kapaliymis .tek soldan Sperm yollaancak. ..asilamada genel anestezi mi oluyor. ..Eğer bayiltilmiyorsa nasıl acı oluyor mu. Korkuyom. ..İzmir de olan arkadaşlar irenbeyi düşünüyorum. .bi bilginiz var mi

Merhaba kizlar dun ilk asilama tedavimin ilk ignesini oldum ama hastanede tanistigim konustugum kisilerden kimsenin ilki tutmamis ilk asilamada tutan gebe kalan varmi moralim bozuldu acikcasi

Selam tatlim ben klomen ilacini hep dusardan aldim recetesiz o yuzden rapordan yararlanamadim 1300 kusur tuttu ilaclar asilamanin rapordan yararlanmak icin en az 3 en fazla 7 kez klomenin receteyle alinmasi gerekiyomus ben ucretli aldim

ilk defa duydum bunu canım bak aşılama ilaçlarının adları nedir

Kizlar dun aksam asilama tedavisi icin ilk igneyi oldum birqz oncede kasiklarima agri girdi adetin ilk gunu gibi agriyo normalmi 6.30 da yine vurulcam cogalcakmi boyle agri

Bugun dr a geldim ignede 6. Gunum asilama icin solda 10 mm lik kist olusmus sagda yumurta 13 mm olmus su anlik bi skinti yok dedi ama buyume olursa etkiler dedi daha ilk asilamanin ilk kontrolunde umutsuzluk had safhada kistle yumurta yarisiyo resmen sinir oldum varmi boyle biseyler yasayan kizlar

merhaba bende pkoluyum dün aşılama yaptırdım.bugün 2.günüm oluyor.

Kizlar asilamamin 9. Gunu biraz once yaptim erken gebelik testlerinden bu adetten bikac gun oncesini gosterenden biri net digeri silik pembe cikti hafifcenek igne etkisimi yoksa bi olusum varmi bilemedim etki kalirmi 9. Gune ignenin yardim edin lutfenn igneyi asilamadan 1 bucuk gun once vurdurmustum dolayisiyla 10 bucuk 11 gun oluyo iste bugun nolur yardim edin napim ben simdi

Benim 2. Gunum daha dun oldum. Doktorum 13 gun sonra test yap oncesinde yalnis cikar dedi

Benim 2. Gunum daha dun oldum. Doktorum 13 gun sonra test yap oncesinde yalnis cikar dedi
10. Gun yapipda dogru cikan arkadasim var o yuzden boyle panik yaptim oda git yaptir kan dedi bakalim yarin bi yaptirrim ilacin etkisi ne kadar kalmistir bilemem asilama degil ignenin vakti onemli oda 11. gun bitti suan bilemedim hayirlisi artik canim

inş hayırlısıyla beklediğin gibi olur :)

İnsallah derdim ama sonuc 0.81 cikti malesef asilamanin 10. İgnenin 11 bucuk gun oldu ama sonuc 0 yine nasip diyoeuz dicek baska birsey yok malesef yine yikim :)
Umutsuzluga kapilmayin bizim bu donemlerde en buyuk ihtiyacimiz olan sey umut ve moral. Henuz regl de olmamissiniz hemen uzmeyin kendinizi hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…