Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiin canımm. Öyle gerçekten üzülmemek elde değil rabbim böyle uygun görmüş demek ki ...
aynen canim ben henuz adet olmadim ama adet olacakmis gibi hissediyorm daha adet olmadan uzulmeye basladim moralim cok bozuk artik her adetim yaklastiginda ruyalarima giriyor pisikolajim bozulacak yakinda

aynen canim ben henuz adet olmadim ama adet olacakmis gibi hissediyorm daha adet olmadan uzulmeye basladim moralim cok bozuk artik her adetim yaklastiginda ruyalarima giriyor pisikolajim bozulacak yakinda

Dün bende rüya gördüm iki kez üst üste aynı rüya hemdw gebelik testi yapıyordum ve pozitifti ama malesef adet oldum artık tedaviyi de bırakıcam nasılsa olmuyor

hemen pes etme ya allah buyuktur ne kadar zaman dir deniyorsunuz tup bebek dusunmuyor musun tup bebekte sans daha yuksek

Canım histeroskopi yapılacak rahime ve tüplere bakılacak. Düşüklerden sonra tüpte yapışıkşık olabilir dediler. Rahim filminde de zaten sağ tüpte yapışıklık olup olmadığını anlayamadılar

İnşallah canım. Napicamı şaşırdım artık gerçekten hevesim bile kalmadı artık
cok.zor bi durum gercekten.insan bi yerden.sonra yoruluyo yipraniyo artik. ben 3 senedir ugrasiyorm gucum kalmadi artik asilama negatif olursa artik tup bebek icin gidicem o da olmazsa tedavileri birakicam

cok.zor bi durum gercekten.insan bi yerden.sonra yoruluyo yipraniyo artik. ben 3 senedir ugrasiyorm gucum kalmadi artik asilama negatif olursa artik tup bebek icin gidicem o da olmazsa tedavileri birakicam

Merhaba ne zaman aşılama yaptırdınız ? bende perşembe günü yaptırdım bekliyorum nasıl geçicek günler :) inşallah bebişin seninledir ...

kızlar üzülmek yok her defasında yılmadan denicez bizler güçlü anneler olucaz hadi pes etmek yok olmadı bi daha olmadı bidaha bırakmak yok ben 5. senemdeyim hala yılmadım benimde 2 yıl önce ikizlerim düştü 10 haftalık ama yılmıyorum inatla devam edicem hadi sizde yılmayın sakın adetiniz bitsin tekrardan başlayın ben inananıyorum hepimiz güzel haberler vericez bir birimize

Merhaba ne zaman aşılama yaptırdınız ? bende perşembe günü yaptırdım bekliyorum nasıl geçicek günler :) inşallah bebişin seninledir ...
16 haziranda asilamam yapildi canim yarin kan tahlilim var bakalim ne olucak iyi dileklerin icin tesekkurler inssallah benim.senin.ve tum.isteyenlerin bebisleri gelsin artil

Kızlar bende bu ay aşılamaya geçiyorum sonunda... doktor bugün klomen verdi günde 1tane içecem.. bu aşılama nasıl bir süreç canınız acıdı mı? Aşılama olan arkadaşlarım hiç acımadı diyorlar ama ben yinede korkuyorum

canım hiç merak etme korkulcak ve can acıyacak hiç birşey yok normal muayene gibi yatıcaksın 10 dk da tüplerle eşinin spermini senin rahmine bırakıcak işlem bu ne iğne ne bişey hiç birşey yok sen hiç bişe hissetmiyosun bile :)

Selamlar Bende aşılama tedavisine başladım, bugün 3. Günüm gonal f kullanıyorum hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah

Ya gerçekten mi inşallah bende de hiç acımaz heyecan yaptım biraz ) sağol canım
Bu arada sen hamile misin? Inşallah hamilesindir:)

Merhaba kızlar ben elif bende sizler gibi çocuk sahibi olmak isteyen ama olamayanlardanim 5 yıllık evliyim doğal yöntemler ile olmadı doktor hicbirseyim olmadığını söyledi klomen çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadık en son aşılama denedik bugün 6 günüm rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin zor durum beklemek daha zor

Bende 5 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen olmadı malesef bu ay aşılamaya geçtik günde 1 klomen kullanıyorum.. klomen, folikasit, coraspin, dostinex ve hayıt suyu içiyorum inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…