- 8 Eylül 2021
- 985
- 238
- Konu Sahibi balpetegi06
Kızlar 15 ocakta aşılama oldum 13 ocakta çatlatma iğnesi yapıldı sonrası 16 ve 18 ocakta birliktelik oldu. En balından beri kasık ağrılarım vardı. Sonra alt karın ağrısı ve hafif sırt ağrıları göğüs ağrısı (kasık batmaları belki Progrstan etkisiyle olmuştur) neyse aşılamanın 11. Günü pembe akıntı geldi ama baya açık pembe dedim adet oluyorum üzüldüm filan akşama kadar sökülmesini bekledim başka gelen bir şey olmadı. 12. Gün yani bugün hiç bir şey gelmedi. Doktor yerleşmeden şüphelendi muhtemelen progestanı günde 4 e çıkardı dozu ama baş dönmesi yaptığı için gündüz içmedim şu an da içmekte kararsızım çünkü kaset test yaptım ikinci çizgi çıkmadı kist mi oldu bende acaba evet 11. Gün adet olmak erkendi normalde adet günüm 2 Şubat ama tabi artık çatlatma iğnesine göre hareket etmek lazım biliyorum ama sadece çatlatma yapıldığı aydan sonraki ayda leke leke adet olmuştum ama o hemen sökmüştü az da olsa kanama olmuştu. Şimdide hala ağrılar devam ediyor ama gelen bir şey yok. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim