AŞILAMA YARDİM

first23

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
612
92
28
Kızlar dün aşılama oldum iki gündür dinlenmeye çalışıyorum az iş yapıyorum bu ay aşılama olan var mı nasıl gecti birlikte bekleyelim

Kızlar dün aşılama oldum iki gündür dinlenmeye çalışıyorum az iş yapıyorum bu ay aşılama olan var mı nasıl gecti birlikte bekleyelim
Ben se olucam sanırım bu hafta ya da haftaya( ptesi kontrolüm var su an gonal f kullanıyorum)

Nasıl oldu aşılama nasıl geçti? Adetten sonraki kaçıncı günde asılama oldunuz?

Ben se olucam sanırım bu hafta ya da haftaya( ptesi kontrolüm var su an gonal f kullanıyorum)

Nasıl oldu aşılama nasıl geçti? Adetten sonraki kaçıncı günde asılama oldunuz?
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay olmazsa gonalf verceke onumuzdeki ay doktor 14. Günde çatlatma iğnesi 16. Günde yani dün aşılama oldum normal muayne gibi iki dkda spermi gönderdi 15 dk o şekilde yatırdılar devlette oldum ben kadın doğum acilde yapıldı hafta sonuna denk geldiği için ve progesteron verdi

Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay olmazsa gonalf verceke onumuzdeki ay doktor 14. Günde çatlatma iğnesi 16. Günde yani dün aşılama oldum normal muayne gibi iki dkda spermi gönderdi 15 dk o şekilde yatırdılar devlette oldum ben kadın doğum acilde yapıldı hafta sonuna denk geldiği için ve progesteron verdi
Teşekkürler öğrendğim iyi oldu. Haftasonuna denk gelirse ne olur acaba diye merak ediyordum

Teşekkürler öğrendğim iyi oldu. Haftasonuna denk gelirse ne olur acaba diye merak ediyordum
Hafta sonuna denk geldiği için kadın doğum acile gidip aşılamam olduğunu söylüyorum size zaten gerekli evraklari söylüyorlar onları getiriyorsunuz doktor kendi doktorunuzu arıyor bilgi alıyor sonra yapıyor 15 dkda bitiyor işlem bana ertesi iki gün ilişki önerdi ayrıca

Kuzum ben de olacağım ama yumurtanın büyümesine göre sanırsam bugün gonalfda 6. Günüm yarın kontrolüm var sende yat dinlen keyfine bak kafana çok takma

Rapor çıkartmak zor mu nasıl
Yoo zor değil. İlkten gidip muayene oluyorsunuz, rahim filminiz varsa ekliyorsunuz yoksa orda çekiliyor. Eşinizin sperm ve kan testi sizin kan testiniz yapılıyor. Sonra evlilik cüzanı fotokopisi. Eğer calısıyor iseniz sizin ve eşinizin sgk dökümğ. Fotograf. Bunları istiyorlar. Tamamladıgınızda ilgili birine teslim ediyorsunuz onlr sizi telefonla çağırıyor. Beni çağırmaları 3 hafta sürdü. Çağırdıktan sonra doktor muayene ediyor ve aşılmaya uygun bulursa 2 gün içinde rapor çıkıyor

Hafta sonuna denk geldiği için kadın doğum acile gidip aşılamam olduğunu söylüyorum size zaten gerekli evraklari söylüyorlar onları getiriyorsunuz doktor kendi doktorunuzu arıyor bilgi alıyor sonra yapıyor 15 dkda bitiyor işlem bana ertesi iki gün ilişki önerdi ayrıca
Çok teşekkürler bilgi için

X