Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben se olucam sanırım bu hafta ya da haftaya( ptesi kontrolüm var su an gonal f kullanıyorum)Kızlar dün aşılama oldum iki gündür dinlenmeye çalışıyorum az iş yapıyorum bu ay aşılama olan var mı nasıl gecti birlikte bekleyelim
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay olmazsa gonalf verceke onumuzdeki ay doktor 14. Günde çatlatma iğnesi 16. Günde yani dün aşılama oldum normal muayne gibi iki dkda spermi gönderdi 15 dk o şekilde yatırdılar devlette oldum ben kadın doğum acilde yapıldı hafta sonuna denk geldiği için ve progesteron verdiBen se olucam sanırım bu hafta ya da haftaya( ptesi kontrolüm var su an gonal f kullanıyorum)
Nasıl oldu aşılama nasıl geçti? Adetten sonraki kaçıncı günde asılama oldunuz?
Gonalf raporlu muydu ne kadar odediniz ?Ben se olucam sanırım bu hafta ya da haftaya( ptesi kontrolüm var su an gonal f kullanıyorum)
Nasıl oldu aşılama nasıl geçti? Adetten sonraki kaçıncı günde asılama oldunuz?
Nerde oldunuz ? İnfertilite mıBen geçen ay oldum maalesef tutmadı 1 2 ay dinlemeyi düşünüyorum inşallah sizinki tutar
Evet raporlu, 2 kutu gonal f ve 1 ovitrelleye 3200 ödedim diye hatırlıyorumGonalf raporlu muydu ne kadar odediniz ?
Teşekkürler öğrendğim iyi oldu. Haftasonuna denk gelirse ne olur acaba diye merak ediyordumKlomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay olmazsa gonalf verceke onumuzdeki ay doktor 14. Günde çatlatma iğnesi 16. Günde yani dün aşılama oldum normal muayne gibi iki dkda spermi gönderdi 15 dk o şekilde yatırdılar devlette oldum ben kadın doğum acilde yapıldı hafta sonuna denk geldiği için ve progesteron verdi
Hayır kadın doğum dan esimin spremlerine bakildi gayet güzel dediler rahim filmi çekildim tüpler açık rahim gayet güzel denildi ama maalesef olmadıNerde oldunuz ? İnfertilite mı
Adetten sonra mı gittinizKızlar dün aşılama oldum iki gündür dinlenmeye çalışıyorum az iş yapıyorum bu ay aşılama olan var mı nasıl gecti birlikte bekleyelim
Hafta sonuna denk geldiği için kadın doğum acile gidip aşılamam olduğunu söylüyorum size zaten gerekli evraklari söylüyorlar onları getiriyorsunuz doktor kendi doktorunuzu arıyor bilgi alıyor sonra yapıyor 15 dkda bitiyor işlem bana ertesi iki gün ilişki önerdi ayrıcaTeşekkürler öğrendğim iyi oldu. Haftasonuna denk gelirse ne olur acaba diye merak ediyordum
Adetin ikinci günü gitmeniz gerekiyor hem alttan muayene ediyor hem hormon testleri yapılıyorAdetten sonra mı gittiniz
Bizim de öyle bir buçuk yıldır olmuyor hayırlısı gerçektenHayır kadın doğum dan esimin spremlerine bakildi gayet güzel dediler rahim filmi çekildim tüpler açık rahim gayet güzel denildi ama maalesef olmadı
Rapor çıkartmak zor mu nasılEvet raporlu, 2 kutu gonal f ve 1 ovitrelleye 3200 ödedim diye hatırlıyorum
Kuzum ben de olacağım ama yumurtanın büyümesine göre sanırsam bugün gonalfda 6. Günüm yarın kontrolüm var sende yat dinlen keyfine bak kafana çok takmaKızlar dün aşılama oldum iki gündür dinlenmeye çalışıyorum az iş yapıyorum bu ay aşılama olan var mı nasıl gecti birlikte bekleyelim
TeşekkürlerAdetin ikinci günü gitmeniz gerekiyor hem alttan muayene ediyor hem hormon testleri yapılıyor
Yoo zor değil. İlkten gidip muayene oluyorsunuz, rahim filminiz varsa ekliyorsunuz yoksa orda çekiliyor. Eşinizin sperm ve kan testi sizin kan testiniz yapılıyor. Sonra evlilik cüzanı fotokopisi. Eğer calısıyor iseniz sizin ve eşinizin sgk dökümğ. Fotograf. Bunları istiyorlar. Tamamladıgınızda ilgili birine teslim ediyorsunuz onlr sizi telefonla çağırıyor. Beni çağırmaları 3 hafta sürdü. Çağırdıktan sonra doktor muayene ediyor ve aşılmaya uygun bulursa 2 gün içinde rapor çıkıyorRapor çıkartmak zor mu nasıl
Çok teşekkürler bilgi içinHafta sonuna denk geldiği için kadın doğum acile gidip aşılamam olduğunu söylüyorum size zaten gerekli evraklari söylüyorlar onları getiriyorsunuz doktor kendi doktorunuzu arıyor bilgi alıyor sonra yapıyor 15 dkda bitiyor işlem bana ertesi iki gün ilişki önerdi ayrıca