- Konu Sahibi hayalhanee28
İlk ay bir yumurtam vardı . İkinci ay iki yumurta bu ay da üç oluştu ama bir tanesi istenen seviyeye ulaştıDoktorun ilaç degiştirmesi lazımmış birde kaç yumurta gelişiyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk ay bir yumurtam vardı . İkinci ay iki yumurta bu ay da üç oluştu ama bir tanesi istenen seviyeye ulaştıDoktorun ilaç degiştirmesi lazımmış birde kaç yumurta gelişiyordu
Aynı durumdayız iki aydır deniyorum yumurtalar gayet olgunlaşıp catlıyor ama gebelik yokYumurtamın gelişmesinde etkili oldu fakat gebelik gerçekleşmiyor
Ya nasıl anladınız çölyak testi falan var mıcanım bende de pco var bende ilaçsız olamazdım,2 yıl önce çölyak hastası cıktım ve glutensiz beslenmeyle 15 kg verdim ve hamile kaldım adetlerim düzene girdi. ben bu durumlarda mutlaka glutensiz beslenmeyi tavsiye ediyorum bende bu ay aşılama olacagım.
Doktorum rahmin ters dedi o da hamile kalmayı zorlaştırıyormuşAynı durumdayız iki aydır deniyorum yumurtalar gayet olgunlaşıp catlıyor ama gebelik yok
aşırı şişkinliğim mide ve sırt ağrım vardı canımYa nasıl anladınız çölyak testi falan var mı
bir sene içinde verdim canım glutensiz beslenme gerçekten iyi gelıyor zayıfta olsanız karbonhidrat etkiliyorNe kadar süre içinde verdiniz ama ben hatırlıyorum ki zayıf olduğum da vardı gerçi göbek yaglarım vardı
Test falan oldunuz mu aynı sorun bende de varaşırı şişkinliğim mide ve sırt ağrım vardı canım
oldum canım kan ve endoskopide çıktı sizde nasıl belirtiler varTest falan oldunuz mu aynı sorun bende de var
Karın şişliği yüzümde geçmeyen sivilceler sırt ağrısı şiddetli kabızlık hangi bölüme gittinizoldum canım kan ve endoskopide çıktı sizde nasıl belirtiler var
önce dahiliye canım sonra o gastroenteroloji bölümüne yolluyorKarın şişliği yüzümde geçmeyen sivilceler sırt ağrısı şiddetli kabızlık hangi bölüme gittiniz
Gelişmesi iyimiş beslenmen nasıl peki kilon falanİlk ay bir yumurtam vardı . İkinci ay iki yumurta bu ay da üç oluştu ama bir tanesi istenen seviyeye ulaştı
Kilom 75 doktor diyet yapmamı söyledi daha başlayamadım diyete sporla destekleyince iyi olacak inşallahGelişmesi iyimiş beslenmen nasıl peki kilon falan
İnşallah canım rabbim hayırlısını ve saglıklısını nasip etsin inşallahKilom 75 doktor diyet yapmamı söyledi daha başlayamadım diyete sporla destekleyince iyi olacak inşallah
merhaba estrofem bende kullanmıştım yanında progestan içeren birr ilaç daha verdi mi doktorunuz yoksa tek estrofem mi?Hayır hep klomen verdi bi de estrofem kullandım . Kis yaptığını bilmiyordum
merehaba estrofemi tek mi kullandınız yoksa progestan içeren bi hapla mı kullandınızHayır hep klomen verdi bi de estrofem kullandım . Kis yaptığını bilmiyordum
Sadece estrofem verdi başka ilaç kullanmadımmerehaba estrofemi tek mi kullandınız yoksa progestan içeren bi hapla mı kullandınız
Estrofem ve progestan kullandımmerhaba estrofem bende kullanmıştım yanında progestan içeren birr ilaç daha verdi mi doktorunuz yoksa tek estrofem mi?