Herkese merhaba,öncelikle hikayemden bahsetmek istiyorum.11 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz ancak henüz kısmet olmadı.Eşime spermiogram testi ve varikosel olup olmadığının tespiti için gerekli muayene ve tetkikler yapıldı.Herhangi bir sorun çıkmadığı söylendi.Benim için de AMH, FSH gibi kan testleri yapıldı.Ultrasonla baktıkların da ise herhangi bir sorun olmadığı tespit edildi.Ancak kan testi sonuçlarımda AMH 0.94,FSH 9.29ve LH 6.38 olarak tespit edildi.Doktorum yumurtalık rezervimin azaldığını,deneme süreci göz önüne alındığında zaman kaybetmemek için HSG çektirmemi istedi.Geçtiğimiz hafta çektirdim ve herhangi bir sorun çıkmadı.Doktorum HSG’den sonra gebelik şansı arttığı için 1 ay daha denememizi aksi halde aşılama yapacağını söyledi.Şimdilik beklemedeyiz.Kafamı kurcalayan şey şu;doktorum iyi bir hastanede ,güvendiğim ve iyi bir doktor olmasıyla beraber, yumurta takibimi hiç yapmadı,yumurtanın çatlayıp,çatlamadığını veya gerekli büyüklüğe ulaşıp ulaşmadığı ile ilgili de herhangi bir araştırma yapmadan sizce direk aşılamaya yönlendirmesi ne kadar doğru?AMH testi gün içinde ve tok karnına yapıldı.Bu sonucumu etkiler mi?33yaşındayım ve herkes gibi normal yollarla hamile kalmayı arzu ediyorum.Konu ile ilgili bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.Vakit ayıran herkese Teşekkür ederim.(Eşimin ve benim Sonuçlarımızı ekliyorum.)