inşallahh güzel sonuçlar alırsın canımmTabi cnm ama daha dün yeni basladım iğnelere sürecin tamamlanması sonuclanması vs 1 ay sürecek
ayy canım çok sevindimm inşallah sağlıkla kucağına alırsınn inşallah isteyen herkese naspi olurr inşallah bana da aminn :)
1 kere denemekten bişey cıkmaz ben de suan aşılama sürecindeyim pek umudum o
Canım bende 2. asilaman 1 . Çok ihaml edildiğimi düşünüyorum. O devlet hastenesindeydi bunu izle bir klinikte yapıyorum. Daha doktorum ilgili ve herşeye dikkat edior ama develt hastenesi öyle değildi . Aşılama tutanlar var ben ve bir arkadaşım hemn hemn ayni zamnlarda yaptırdık onunki tuttu benimki tutması benim eşimde varikosel bende işe pkos var o yzuden sıkıntı oluyorBaşka kimse yokmu kızlar yaa
Merhaba üzerinden baya geçmiş ama bende bugün aşılama yaptırdım. Bende bir problem yok eşimde ileri hareketli spermlerde düşüklük vardı. Spermler yıkandıktan sonra hareketli spermler 7 milyon kaldı. Sizin yıkandıktan sonra kaç milyon kalmıştıUmutsuzluğa kapılmayın. Benim sol tüpüm ameliyatla alındığı halde çok şükür ilk aşılamam tuttu ve şuanda 7 hafta 4 günlük hamileyim
Merhaba üzerinden baya geçmiş ama bende bugün aşılama yaptırdım. Bende bir problem yok eşimde ileri hareketli spermlerde düşüklük vardı. Spermler yıkandıktan sonra hareketli spermler 7 milyon kaldı. Sizin yıkandıktan sonra kaç milyon kalmıştı
İster istemez insan kafaya takıyor acaba olacakmı olmayacakmı diye. Rabbim evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Cevabınız için çok teşekkür ederimBenim eşimde bir sıkıntı yoktu. Benim tüplerimde tıkanıklık vardı. Sonuçları tam hatırlamıyorum şuanda malesef.
Doktor bize 1,5-2 milyon bile yeterli oluyor demişti
Merhaba hangi klinikte yaptırıyorsunuz bende yaptırmak istiyorumBe
Canım bende 2. asilaman 1 . Çok ihaml edildiğimi düşünüyorum. O devlet hastenesindeydi bunu izle bir klinikte yapıyorum. Daha doktorum ilgili ve herşeye dikkat edior ama develt hastenesi öyle değildi . Aşılama tutanlar var ben ve bir arkadaşım hemn hemn ayni zamnlarda yaptırdık onunki tuttu benimki tutması benim eşimde varikosel bende işe pkos var o yzuden sıkıntı oluyor
Aydin dayım canım ben sn nerde oturuyorsunMerhaba hangi klinikte yaptırıyorsunuz bende yaptırmak istiyorum
Merhaba cnm Alper bey de mi tedavi oluyorsun bende onun hastasiyimAydin
Aydin dayım canım ben sn nerde oturuyorsun
İstanbulAydin
Aydin dayım canım ben sn nerde oturuyorsun
Yok hyr ben dışarda oluyordum şuan ara verdim ama eğer tekrr gidersem Alper beyi öneriyor musunMerhaba cnm Alper bey de mi tedavi oluyorsun bende onun hastasiyim
Evet cnm ben memnunum hatta diğer arkadaşlarınlmda memnun.Yok hyr ben dışarda oluyordum şuan ara verdim ama eğer tekrr gidersem Alper beyi öneriyor musun
Walla ben dışarda vural baskaya ve adude özgür deniz turana gittim.memnun kalamdimEvet cnm ben memnunum hatta diğer arkadaşlarınlmda memnun.
Alper bey iyi ben ısındım sevdim dışarıdakiler para tuzağı çoğuWalla ben dışarda vural baskaya ve adude özgür deniz turana gittim.memnun kalamdim
Peki şuan ne tedavisi görüyorsunuzAlper bey iyi ben ısındım sevdim dışarıdakiler para tuzağı çoğu