Aşılama Aşılama Yaptırıp Memnun Kaldığınız Hastane/Merkez/Doktor?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay ne kadar güzel arkadaş oluyordur sana ya kıyamam ben onaaaaaaaa :)ne kadar güzel annende alışkın demekki en güzelini yaparsınız kendinizi düzene soktuğunuzda 4 kişi olursunuz :))maşallah diyeyim nazar değmesin o tatlı pisipisiye...

Merhaba arkadaşlar. Biz de 5,5 yıllık evliyiz. Bebek düşünmedik. Düşündüğümüzde de olmayınca aşılama yaptık 8 aralıkta aşılamam oldu. Zeynep Kamil Kadın doğum hastanesinde yapıldı infertilite kliniğinde. Hastaneye hiç para ödemedim. İlaçlara da 3 kutu gonalf ve 1 ovitrelle 320 tl ödedim. Devlet diye güvenemiyor olabilirsiniz. Ama Temiz bir yer. Bayan doktor ve ebe hemşiresi güleryüzlüydüler. Bismillah diyerek dua ederek yaptılar işlemi. Ben duaya çok inanıyorum. Şimdi mutlu sonucumuzu aldık. Allahın izniyle inşallah büyüyecek. İnşallah sizler de çok beklemeden sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.

Maşallah sana da bebeğine de! :))
Çok sevindim, Allah kucağına almayı da nasip etsin!
Doktorun kimdi Filiz?
Zeynep Kamil'i bende düşündüm bir ara aslında ama çok kalabalık diye biliyorum, ilgilenmeleri falan nasıl?

Sonuçta özel gibi değil ilgilenmeleri. İşinden rahat izin alabilirsen vaktin varsa gidebilirsin. Çünkü kan tahlilleri ve tüm işlemler sabahları 9-12 arası yapılıyor. 1 ay içinde aşılama raporun çıkar, adetinin 2. günü de ilaçlarını alıp gidersin doktor sana açıklama yapar. Kalabalık tabi ama rutin bi uygulama var hiç bir sorunu olmayıp da çocuğu olmayanlar için. Aynı işlemler yapılıyor herkese. Zaten işimiz Allah'ın izniyle olacak. Özelde pamuklara da sarsalar, devlette kapılarda da beklesek Allah verecekse oluyor işte. O infertilitenin kapısında sırada beklerken çok mutsuzdum. Bide yan kapıda bebek emzirme odasını koymuşlar, çok zordu ama çok şükür Allahıma. İnşallah siz de en ksa zamanda bebeğinize kavuşursunuz

Amin canım, inşallah.
Benim bütün testlerim, tahlillerim yapıldı.
Devlet bunları kabul edip hemen başlamaz mı?
Bir ay rapor için beklemem mi gerekir illa?

Amin canım, inşallah.
Benim bütün testlerim, tahlillerim yapıldı.
Devlet bunları kabul edip hemen başlamaz mı?
Bir ay rapor için beklemem mi gerekir illa?

Tüm tahlillerin hazırsa beklemene gerek kalmaz. Dosyanı açıp heyete gidersin. 1 haftada hayet sonucu ve raporun hazır olur.
İnşallah hayırlısı olur senin için.

ne güzel senin gene bir kızın varmış.üzülme sakın ikincisi olmuyor diye.ben tek çocuğa razıyım yeter ki bi tane olsun.

elbette ki her zaman şükrediyorum.. ama bir tane var diye başka olmasın diyemiyor insan.. Allah sana önce 1 tane nasib etsinde , inşallah 2. yi aratmasın zamanı gelince o da isteniyor..herşeyin yeri ayrı canm..

evet canım benim 8 yaşında 1 kızım var.. ikinciyi istiyoruz yıllar geçti olmuyor
allah bağışlasın evladını gıymatlım inşallah en kısa zamanda kızın kardeşine sende 2. evladına kavuşursunuz.Allah büyük!
kızındada böyle yıllarca beklemişmiydin ?

Son düzenleme:
elbette ki her zaman şükrediyorum.. ama bir tane var diye başka olmasın diyemiyor insan.. Allah sana önce 1 tane nasib etsinde , inşallah 2. yi aratmasın zamanı gelince o da isteniyor..herşeyin yeri ayrı canm..

amin amin canım.Allah herkesin gönlünün möuradını versin.hep dua ediyorum Allaha hepimiz için.Allah hiç kimseyi evladıyla ya da evlatsızlıkla sınamasın...

amin amin canım.Allah herkesin gönlünün muradını versin.hep dua ediyorum Allaha hepimiz için.Allah hiç kimseyi evladıyla ya da evlatsızlıkla sınamasın...

Bu ay da olmadı.
Bugün için çağırdı doktor.
Aşılama için bismillah diyeceğiz inşallah.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Amin.
Gelişmeleri buradan yazarım, merak eden arkadaşlara faydası olur belki.

canım hadi Allah yardımcın olsun inşallahh inşallahhhh aşılamanın sonucunu olumlu alırsında seninle birlikte burda bizde seviniriz.

Merhaba herkese..

24 Ocak itibariyle aşılama sürecine girdik ve Klomen+iki kutu Menogon'dan sonra yarın aşılamam yapılacak inşallah.
Merak edenlere süreçle ilgili buradan bilgi veririm.
Aşılama yaptırıp da memnun kaldığımız doktor ve hastaneleri yazmaya devam edersek de birçok kişiye faydası olur diye düşünüyorum.
Herkesle birlikte benim için de dua ederseniz sevinirim.
Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…