• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptırıp hamile kalan /merkez önerisi olan varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok karşıyakada kuzenim yaptırdı geçen sene tam olarak yerini hatrlamiyorum
merhaba ben ankaradaym baskent hastanesinde yaptırdım asılama 1070 tl tuttu ve doktor rapor cıkardı bana 3 yıllık evli oldugum icin ve devlet ilacların %60ını karsıladı cidden uyguna geldi. izmirde fiyatları bilmiyorum ama sizde hastaneden rapor cıkartabilirsiniz şartları saglıyorsanız

merhaba ben ankaradaym baskent hastanesinde yaptırdım asılama 1070 tl tuttu ve doktor rapor cıkardı bana 3 yıllık evli oldugum icin ve devlet ilacların %60ını karsıladı cidden uyguna geldi. izmirde fiyatları bilmiyorum ama sizde hastaneden rapor cıkartabilirsiniz şartları saglıyorsanız
Hastaneye gittim çok ugrastirdilar git gel git gel bi hormon testini 3 kere istediler adetim zaten düzenli değil buda beni çok yordu oyuzden devlete gitmeyi düşünmüyorum

Hastaneye gittim çok ugrastirdilar git gel git gel bi hormon testini 3 kere istediler adetim zaten düzenli değil buda beni çok yordu oyuzden devlete gitmeyi düşünmüyorum
Ya işte evet ben de özelde başladım tüm aşamaları geçtim şimdi baştan bir daha beni çok yıpratır diye yanaşmadım ama tüp bebek için iyi araştıracağım değerse eğer ve iyi olan bir hastane öğrenirsem deneyeceğim sonuçta çok para ve devlet bize bu halkı tanımış şansımı denemek isterim

Merhaba arkadaşlar ben de bir sonraki ay aşılama yaptıracağım. Bende pko var eşimin de sperm sayısı ve hizlilik düşük. Benimle aynı durumda olan var mı

Bende orada yaptırdım hulusi hocaya 26 Eylül de. Aynen benim de o kdr tuttu. Pztesi sonuç belli olacak :)

2. denemede hamileyim haber çok yeni şükürler olsun perş günü haberini aldım.Zaten iki tarafta da sorun yoktu ama sonuç alamadık.Allah inşallah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder.
Merhaba, size bir sorum olacaktı. Yazınız eski fakat hamile kaldığınızı nasıl anladınız yani önceden bir etkisi var mıydı? ben de 2. aşılamamı yaptırdım 5.günüm bugün bekliyorum çok sabırsızım. Ara ara kasık ağrım oluyor bir de baş ağrısı. Sizdeki etkileri merak ediyorum.

Back