Aşılama yaptırdım ama ovülasyon testi pozitif nedennn

merveis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
538
193
23
Merhaba arkadaşlar umarım bana fikir verebilecek birileri vardır… normalde çatlamada agrı hissederim bu ay aşılama yapmak için gonalf f kullandım 3 yumurta ikisi sol biri sağ gelişti(18mm) doktor bir gün sonra çatlatma iğnesi verdi ctsi gece . Benim ovülasyon testim 3 gündür pozitif 36 saat sonra bu sabah aşılama oldum hala pozitif ve kasık ve karın agrım devam ediyor. Doktorda ulturasonla falan bakmadı ne olabilir?? Çatlamadım mı aceba ve bu yaygın agrı nedennnnnnn

Bol bol havuç yiyebilirsin yumurta çatlaması için iyi diye duymuştum canım

İlaçlarin etkisinden canım asilamada ovulasyon takip etme
Kuzum agrım olunca emin olamadım bende herkes agrım olmadı yazmış benim hafif kanamam oldu ve şuanda tüm kasık ve karın agrım var

Kuzum agrım olunca emin olamadım bende herkes agrım olmadı yazmış benim hafif kanamam oldu ve şuanda tüm kasık ve karın agrım var
Canim asilama bende oldum ilaçların etkisi hala sende oldugundan testlere takilma hatta bence cok kendini dinleme bile 14. Gun test yaparsin . Benimde kasiklarda agri akinti olmustu

Çatlatma iğnesi lh içerir pozitif görmen çok normalde hiç yapma bile test

Canim asilama bende oldum ilaçların etkisi hala sende oldugundan testlere takilma hatta bence cok kendini dinleme bile 14. Gun test yaparsin . Benimde kasiklarda agri akinti olmustu
Umarım güzel sonuçlanmıştır, siz neden yaptırsınız? Benim myomlarım çok ameliyat olmadan aşılama denemek istedim 6 aydır olmuyorsu

Umarım güzel sonuçlanmıştır, siz neden yaptırsınız? Benim myomlarım çok ameliyat olmadan aşılama denemek istedim 6 aydır olmuyorsu
1.5 sene önce asilama yaptirdim tutmadi canim benim. Taa ki gecen ramazanda her seyi saldim bebis haberini aldim cok sukur o ay simdi 80 gunluk bir kızım var. Miyom olayi problemli canim biraz benim 3 cmlik vardi gebelikte 7 cm oldu . Normal dogum yaparim diye dusunurken 36 hafta da bazi sıkıntilardan sezeryan oldum miyomumuda aldi doktor bırakmam dedi baya buyumus cunku

Ayyy hayırlı olsun güzel haberler alalım bizde inşallah. Aşılamadan sonra agırınız oldumu sizinde bir gün yatırdı beni resmen. Myomlarım benim çok büyük 6 cm 4 cm diye gidiyo ama hiç gebe kalmadıgım için aldırmaktan korkuyorum bebekle birlikte alınsın istiyorum umarım öyle olur

Beni asilama yaptigi yerde 2 saat yatirdi canim sonra normal yasamina geri dön yine gün asiri iliski olsun dedi bizde tutmadi insallah sende tutar miyomlu gebelikler doktor takibinde oluyor zaten merak etme insallah seninkilerini de doktor sezeryanla alır

Benimde tutmadı.. hayırlısı olsun peki aşılamadan sonraki ay adet tarihiniz dengesizleşti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…