- 9 Ekim 2017
- 170
- 28
- 98
- 28
- Konu Sahibi Berfinberfin24
-
Bende iki gün önce aşılama oldum inşallah olumlu sonuçlar alırızCevap verecek kimse yok mu arkadaşlar
Merhaba panik yapmana gerek yok kuzum kaşık ağrısı ilk 4 gün falan olabiliyor bende 5.ci günündeyim hala var mesela korkulacak bir durum değilHerhangi bir ağrı falan oldu mu sonrasında
Peki doktor size dinlenin falan dedi mi bana ağır taşıma yeterli dedi deMerhaba panik yapmana gerek yok kuzum kaşık ağrısı ilk 4 gün falan olabiliyor bende 5.ci günündeyim hala var mesela korkulacak bir durum değilAllah hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Yani günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dedi ama itme çekme ağır taşıma hoplama zıplama yapmıycaksın dedi yoksa sürekli yatıp dinleneceksin demediPeki doktor size dinlenin falan dedi mi bana ağır taşıma yeterli dedi de
Banada ağir taşıma koltuk falan kaldırma dedi . Zaten bende dikkat ediyorum . Biraz ağrı hissedince normal mi acaba diye merak ettimYani günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dedi ama itme çekme ağır taşıma hoplama zıplama yapmıycaksın dedi yoksa sürekli yatıp dinleneceksin demedi
Normal normal güzel hayırlı sonuçlar alalım inşaAllah
Birde yüzüm sivilcelendi biraz normal mi acaba budaNormal normal güzel hayırlı sonuçlar alalım inşaAllah
Bende sivilcelenince bı endişe ettim normal o zamanBişey diyeyimmi benimde aynı 2 tane sivilcem çıktı
Hayırlı olsun inşaAllahBende sivilcelenince bı endişe ettim normal o zaman
Amin isteyen herkeseHayırlı olsun inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?