Aşılama yaptıranlar?

Merhaba öncelikle hayrlı olsun inşallah bende dün yaptırdım ama iki gundur lekelenmem ve belimde aşırı ağrılarım var normal mi acaba

Umarım ogledir çok degisik bir ağrı adet ağrısı gibi degilde fıtık ağrısı gibi belimden ayaklarıma vuruyor mevlam hayrla sonuclasin hepimizin kini

Merhaba aşılama 9.günü iğnenin 11.günündeyim sizce ekteki fotoğrafta gördüğüm çizgi doğru mudur

Eklentiler

• IMG_9608.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 119
Merhaba öncelikle hayrlı olsun inşallah bende dün yaptırdım ama iki gundur lekelenmem ve belimde aşırı ağrılarım var normal mi acaba
Merhabalar sizide hayırlı olsun :)
Lekelenme normalmış ama bende hiç olmadı bel ağrısı 3. Gün başladı ekstra göğüs hassasyetim çok ve hala sol yumurtalığım sağ yumurtalığımda baymaşar var sanki yumurta hala büyüyomuş gibi bugün 6. Günüm

Benimde öle meme hassasiyeti çok fazla sol yumurtaligim aşırı agrio bide sürekli tuvaletin var gibi bir his bugün 3. Gün bakalım hayrlisi bide 15 günden önce belli olmaz mı acaba yaa beklemek çok zor

Nasıl gidior süreciniz mersk ettim

Nasıl gidior süreciniz mersk ettim
Canım bugün 12. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı saat 3 gibi kaset test yaptım ve hayalet çizgi gibi bişi görüyorum fotoyu ekleyim fotoğrafta görünmüyo sanki ama bak bakalım sende doktor 12. Gün kan verebikirsin demişti ama ben sabah gitmedim bi gğn daha bekleyim diyr

Eklentiler

• C3FEB087-DC8E-41E9-8E0D-7F5E3FD58868.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 96
  • C0430A8A-19AB-4DE9-891B-3D46433DB400.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 89
Benim bugun aşilamanin 4. Gunu.bende hic agri hassasiyet faln yok.gece birazcik belim agridi o ds gecti.

Kızlarr selamlarr daha öncede konular açmıştım kısaca bahsedeyim 28 yaşındayım 7 aydır gebelik deniyorum yeni evliyim. Sadece 3.2 cm çikolata kistim var hormon testlerim iyi çıktı amh gayet iyi eşimin hormon ve sperm testleri iyi. Bu ay rahim filmi de çekildim yapışıklık vs birşey yok. Aşılama denemeye karar verdik bu ay sizce tutma olasılığı yüksek midir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…