- 13 Mart 2021
- 70
- 35
- 8
- 31
- Konu Sahibi annebebekvesaglik
-
Devlet hastanesinden pek bilgim yok ama burda okuduklarım kadar sağlık güvencen varsa sadece ilaçlara ücret ödüosunuz ..yumurta geliştirmek için kullanılan iğneler veya haplar var .. iğne daha maliyetli hap ise daha uygun doktor sizi muayene ettikten sonra ilaca karar verir ... ozelde ucret hastane yada klinige gore degisio sanirm 1.5 ila 4 bin ortalama ama tabii cok daha adini duyurmus yerler daha pahali olabilir bilemiyorumSelam arkadasım
Bende bu konuda cok bilgisizim aşılama yaptırmak ücretli bir işlemmi acaba ? Bununla ilgili bir bilgin varmı ?
Cok haklisin artık hepimiz o durumdayız ama nolur umut etmekten vazgeçmeyin rabbim yar ve yardımcımiz olsun en yakın zamanda hayırlısıyla kuCağımız dolsun inşallahMalesef polikistik over hastasıyım bu lanet hastalık var başımda. Şuan ağlamaktan ve baş ağrısından uyuyamıyorum çok mutsuzum çookk 3 yıldır yıprandık artık yeter
Amin canım insallah dün gece hepimiz için dua ettim rabbim yardımcımız olsunRica ederim canım. Benim ilki özel de idi , bunu devlette yaptırdim daha 3.günündeyim aşılamanın . Dilerim Rabbim dualarımın müjdesini verir, hepimiz o müjdeyi alalım inşallah
İnsallah gerek kalmaz hiçbirine herşey doğal yollarla kendiliğinden olur pazartesi günü öğleden sonra çağırdı kadın doğum doktorum bakalım ne önerecek hayırlısı neyse o olsun artıkDevlet hastanesinden pek bilgim yok ama burda okuduklarım kadar sağlık güvencen varsa sadece ilaçlara ücret ödüosunuz ..yumurta geliştirmek için kullanılan iğneler veya haplar var .. iğne daha maliyetli hap ise daha uygun doktor sizi muayene ettikten sonra ilaca karar verir ... ozelde ucret hastane yada klinige gore degisio sanirm 1.5 ila 4 bin ortalama ama tabii cok daha adini duyurmus yerler daha pahali olabilir bilemiyorum
Çok üzüldüm canım Allah yardımcınız oldun inşallah. Az önce adet oldum gece boyunca ağlamaktan perişan oldum. İnşallah bende adet olurum ama sanırım bir kaç ay sonra yüp bebeğe gidicez. Peki senin evladın oldu muAh canımm benimüzülme diyeceğim ama haklısın. Kendini telkin etmeye çalıs herşey Allah’tan zamanı gelmemiş öyle düşün perişan etme kendini herşeyin bası morali yüksek tutmaktan geçiyor.
Bende 3 yıllık evliyim geçen yıl kredi cekip ev aldık eşim tam 1 yıldır işsiz stresten borçtan her yerimizde çıbanlar cıkmaya basladı bütün hayatımız alt üst oldu bu kadar kargasaya rağmen bebek niyetine girdik sperm testi yaptırdı kocam hareketliliği çok az cıktı takviye verdi doktoru 15 günlük takviye 320.00 tlMecbur aldık.zaten bu psikolojiyle cocuk olmaması cok normal dedik ikimizinde yası geçiyor ama allah büyük ona sığındık hepimizin imtihanı baska birşey Allahın var bir hikmeti biz görmüyoruz. Sende vakti saati geldiğinde anne olacaksın gerçekten buna inan bütün kalbinle belki şimdi olmadı ama olacak rabbim en güzelini verecek lütfen ağlama
İnşallah canım amin sağol. Adet oldum az önce ve dünya başıma yıkıldıCok haklisin artık hepimiz o durumdayız ama nolur umut etmekten vazgeçmeyin rabbim yar ve yardımcımiz olsun en yakın zamanda hayırlısıyla kuCağımız dolsun inşallah
Biz 3 aydır deniyoruz. Benim tüm muayenelerim tahlillerim herşeyim normal cıktı eşimde herşeyini yaptırdı sperm testinde hareketliliği az cıktı önce üroloğa gittik oda sıkıntı yapacak birşey olmadığını söyledi takviye verdi proxedd ismi bu hateketliliği toparlayacak dedi ben sperm testi sonucunu kendi kadın doğum uzmanjma gönderdim oda pazartesi gelin konusalım dedi daha önceki kontrollümde 3 ay dene olmazsa süreci hızlandırırız demişti ben o yüzden aşılama yapalım diyeceğini düşündüm hiçde bilgim olmadığı için araştırma yaptım burdan.Çok üzüldüm canım Allah yardımcınız oldun inşallah. Az önce adet oldum gece boyunca ağlamaktan perişan oldum. İnşallah bende adet olurum ama sanırım bir kaç ay sonra yüp bebeğe gidicez. Peki senin evladın oldu mu
Anladım canım Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Şok zor bir süreç yıprandık artık. Maddi ve manevi yıkıldık. Olmayınca olmuyo 2 aşılama yaptım olmadı çok zor çok rabbim düşmanımın başına vermesin. O kırmızıları görüp hayattan soğumak kadar kötü birşey yokBiz 3 aydır deniyoruz. Benim tüm muayenelerim tahlillerim herşeyim normal cıktı eşimde herşeyini yaptırdı sperm testinde hareketliliği az cıktı önce üroloğa gittik oda sıkıntı yapacak birşey olmadığını söyledi takviye verdi proxedd ismi bu hateketliliği toparlayacak dedi ben sperm testi sonucunu kendi kadın doğum uzmanjma gönderdim oda pazartesi gelin konusalım dedi daha önceki kontrollümde 3 ay dene olmazsa süreci hızlandırırız demişti ben o yüzden aşılama yapalım diyeceğini düşündüm hiçde bilgim olmadığı için araştırma yaptım burdan.
Anladım canım Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Şok zor bir süreç yıprandık artık. Maddi ve manevi yıkıldık. Olmayınca olmuyo 2 aşılama yaptım olmadı çok zor çok
Anladım canım Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Şok zor bir süreç yıprandık artık. Maddi ve manevi yıkıldık. Olmayınca olmuyo 2 aşılama yaptım olmadı çok zor çok rabbim düşmanımın başına vermesin. O kırmızıları görüp hayattan soğumak kadar kötü birşey yok
Canım benim çok teşekkür ederim inşallahKendin için yapabileceğin en iyi şey sakin kalman kendini yıpratmamanherşey cok güzel olacak buna lütfen inan
Bizde 15 aydir deniyoruz olmuyor eşim tedavi oldu hızı yavaştı. Bende sorun yoktu ama eşimin tedavisi bitince bu ay catlatma yaptırdık tutmadi rabbim görsün bilsin yardım etsin 1.5 sene olacak neredeyse hayli üzgünüm elden bir şey gelmiyorAnladım canım Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Şok zor bir süreç yıprandık artık. Maddi ve manevi yıkıldık. Olmayınca olmuyo 2 aşılama yaptım olmadı çok zor çok rabbim düşmanımın başına vermesin. O kırmızıları görüp hayattan soğumak kadar kötü birşey yok
Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Bizde 3. Senemize giricez neler neler denedik olmadıBizde 15 aydir deniyoruz olmuyor eşim tedavi oldu hızı yavaştı. Bende sorun yoktu ama eşimin tedavisi bitince bu ay catlatma yaptırdık tutmadi rabbim görsün bilsin yardım etsin 1.5 sene olacak neredeyse hayli üzgünüm elden bir şey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?