• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yaptıranlar Lütfen yardımcı olur musunuz

damla kadir

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
181
51
13
28
Öncelikle merhaba bende polikistik over sendromu var. Bugün ben aşılama oldum Yumurtam 22mm di Dr ovitralya iğne verip Bugün de aşılama yaptı. Benim sorum Doktorum Yarın ilişkiye gir dedi ben Bugünü de değerlendirsem akşam olarak bir sorun olur mu böyle yapanlar var mı bilmiyorum riske atmak istemiyorum kendimi hamile kalmak istiyorum. Ne olur beni anlayın.

Merhaba, doktorunuzun tavsiyesine uyun bence.Hem bugün zaten aşılama olmuşsunuz, yarın da spermlerin kaliteli olması için bugün dinlenseniz daha iyi olacaktır.Hakkınızda hayırlısı olsun🌸

Öncelikle merhaba bende polikistik over sendromu var. Bugün ben aşılama oldum Yumurtam 22mm di Dr ovitralya iğne verip Bugün de aşılama yaptı. Benim sorum Doktorum Yarın ilişkiye gir dedi ben Bugünü de değerlendirsem akşam olarak bir sorun olur mu böyle yapanlar var mı bilmiyorum riske atmak istemiyorum kendimi hamile kalmak istiyorum. Ne olur beni anlayın.
Bana doktorum aşılama oldugum günde ilişki gir dedi ama ben giremedim ağrım vardı niye sakıncası olsun ki ağrın yoksa girebilirsin

Back