Aşılama aşılama yaptıranlar bişi sorcam

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

BEKLEYEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2007
61
0
kızlar aşolamanın kaçıncı günü test yaptırıyoruz. aşılama olduğumuz günü de sayıyor muyuz. eğer adet olursak kaçıncı günü olur acaba biligi verirmisiniz.

canım ben 18. günü adet oldum 15.günü kanda çıkarmış labaratuarda öyle söylemişlerdi ama ben adet günümü bekliyordum zaten adet günüm gelmeden oldum idrar testi yapıcaksan adetinin geçmesini bekle derim

ya evet 12. gündede çıkıyormuş yaptırın kızlar da inşallah şurda bir halay çekelim

bende belirti yok pazartesi ya da salı yaptırcam tabi adet olmazsam sende var mı bi değişiklik

ben pazartesi doktora gidicem ona öre belli olucak aşılama yapılcakmı diye inşallah ben geldiğimde iyi bir haber alırız senden bizi merakta bırakma olurmu allah yardımcın olsun:1hug:

Evt Bende Bi Kaç Değişiklik Var Bazi Arkdşlar Psikolojik Old Söledi Yazyim Bi Sizde Fikrinizi Söleyi Belimde Müthiş Bi Ağri Hiç Geçmeyn Göğslerimde Ağri Ve şişkinlik Uyutmuyor Beni Geceleri Arada Bi Kasiklarimda Batma Duygusallik Ve Ağlama Krizleri Kirpiklerim Dökülmüş Iştahsizlik Ve Her Yerden Pis Kokular Aliyorum Aldiğim Kokulari Benden Başka Kimse Almiyor Ve Eşimin Beni öpmesinden şu üç Gündür Nefret Ediyorum Dudğndan Hiç öpmüyorum çümkü Tiksiniyorum Ayrica Annmin Bütün Haileliklerinde Belirtileri öncden çikiyormuş Adet Gününden 10 Gün önce Falan Annem Var Diyor Ayrica Benim Rahmim Ters Bundan Dolayi Tutunamama Oluyormuş Tutunamasindan çok Korkuyorum

ben Pazartesi Doktora Gidicem Ona öre Belli Olucak Aşılama Yapılcakmı Diye Inşallah Ben Geldiğimde Iyi Bir Haber Alırız Senden Bizi Merakta Bırakma Olurmu Allah Yardımcın Olsun:1hug:

Umarim Sende De Bişi çikmaz Yaptirirsin Aşilamani Ve Bizim Gibi Gün Sayarsin Ve Sonuç Pozitif Olur Hepimizin Sonrada Burda Hamilelik şikayetlerimizi Paylaşiriz Canim

Bende Regl Olmayi Bekliyorum Banada Aşilama Yapilicak Ilk Asilamam Tutmadi Ve Kistler Olustu 3 Ay Ara Verdim şimdi Yine Yaptiricam Bahceci Kliniginde Yaptiraniniz Varmi

bende Regl Olmayi Bekliyorum Banada Aşilama Yapilicak Ilk Asilamam Tutmadi Ve Kistler Olustu 3 Ay Ara Verdim şimdi Yine Yaptiricam Bahceci Kliniginde Yaptiraniniz Varmi

Ben Yaptirmadim Ama Yaptiranlarin Yazilari Var Bu Site De Memnunlar Gibi Ama Doktorunun Iyi Bir Tüp Bebek Uzmani Olmasi Herzaman Daha Iyi Unutma Bol şanslar

saolasin Canim Doktorumu çok Methettiler Bakalim

Inan Ve Doktoruna Güven Ve Seninde Hayirli Haberlerini Aliriz Iiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh Canim Sakin Stres Yapma Ok

Dilek Tutmadan Kaydi Bütün Yildizlar Gökyüzüm Yerde Sanki Galiba Bu Aralar Sevenim Yok Benim Gel Bebişim Gel Artik

Biri Bana Gelsin Oda Sensin Beni Yormuş Olsanda Ikimzde Aşik Ama Benim Ki Senden Fazla Başkalari Bilmez Görmez Nasil Bi Dugu Al Elini Kalbime Koy Her Yer Soğuk Karnlik Gel Bebişim Nolur Gel Artik Anneye

X